Търся електронна книга - тема 15

• 159 830
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, искам да помоля ако някой има следните книги ,моля да ми ги прати на winterquin@abv.bg  Praynig
Питакъс Лор- книга 1,2 и 3 на Поредицата "Заветите на Лориен"Simple Smileако има и 4-та част , моля пратете ми я Simple Smile
Керстин Гир - Трилогията "Скъпоценни камъни"
Рейчъл Хокинс - Трилогията "Хекс Хол"
Благодаря предварително на всеки, който ми прати книгите   bouquet Никъде не ги намирам , а и сайта от който по принцип тегля е спрян ( knigi.spasete.me)

1. Заветите на Лориен

2. Трилогията "Скъпоценни камъни"

3. Трилогията "Хекс Хол"

Ужасно много благодаря  coolcool

Такаааа! За съжаление на таблета не мога да ги отворя, така че ако може да майла да ми ги изпратите.....разхивирани ,много ще съм ви благодарна   Embarassed

Embarassed Някакси успях да отворя всички без трилогията "Скъпоценни камъни". Моля, пратете ми я на майла Simple Smile

# 616
  • София
Джулия, редактирай, не пиши нов пост, а може големите чаршафи да ги слагаш в скрит текст.

# 617
Като е таблет не може ли да ги четеш директно в Читанка?

Как се сваля книга за таблет? В какъв формат?

# 618
Като е таблет не може ли да ги четеш директно в Читанка?

Как се сваля книга за таблет? В какъв формат?

може да се свалят приложения за четене на epub и на mobi

# 619
Здравейте!
Търся за една приятелка книгата "Кльощавата кучка" от Рори Фрийдман и Ким Барнуин. Търсих на обичайните места като Читанка, Рулит, Флибуста и пр., но никъде не я откривам. МейлБукса не мога да го стартирам, дава ми някаква грешка, така че ако я има там ще съм много благодарна на някоя добра душа, която да я свали и да ми я прати  Praynig Peace

# 620
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,спешно търся 2 книги:

Децата на Юда на Адам Блейк
Изгряващото слънце на Майкъл Крайтън

Ще съм много благодарен ако някой ми ги прати на vasil_kondev@abv.bg

# 621
  • Sofia
Пуснаха "Красива тайна" на Кристина Лорен

http://data-bg.net/details.php?id=17738

# 622
Здравейте! Търся тази книга „Анорексия, булимия, затлъстяване от хиперфагия” на Валдо Бернаскони

Благодаря!

# 623
Здравейте, търся "Животът пред теб" на Ромен Гари/ Емил Ажар или някоя от другите му книги - намирам само "Сияние на жена", а нея си я купих вече в книжен вариант... Благодаря предварително!   bouquet

bulmihaela@yahoo.com

# 624
Здравейте, търся третата книга от поредицата "Аз,вещицата" - "Книгата на живота" на Дебора Харкнес ,Ако някой я има ще помоля за нея. Embarassed
Скрит текст:

Можеш да я изтеглиш от тук http://data-bg.net/details.php?id=17681

# 625
Здравейте ,търся вождът на Моника Маккарти. Ако някой я има моля да ми я прати на len4e_petrova@abv.bg

# 626
Здравейте!  Peace
Търся книгите на  Анди Макдермът - "Тайната на Екскалибур", "Експедиция Атлантида", "Гробницата на Херкулес", "Генезис", "Свещената крипта", "Операция Озирис", 'Орденът на Завета".
Благодаря предварително!  Peace

# 627
Здравейте,
Търся - Разнищи ме и Разбий ме от Тахере Мафи и В морските дълбини от Дженифър Донъли . Търсих на всякъде но нищо не открих -  poli8009@abv.bg 
Благодаря предварително

# 628
  • Варна
Търся  "Интимен наръчник за блогъри" на Ник Сполдинг.

# 629
  • На тепето...
Някой има ли Училище за лоши момичета на Елиът Шрифер?

Общи условия

Активация на акаунт