Мисля, че той не ме харесва като жена

• 9 819
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Защо не го попиташ, поговорете откровено, ако е способен да бъде честен.
Ние, каквото и да мислим и измислим, едва ли ще ти помогнем,
най-много да те склонят да го оставиш  Simple Smile

# 46
А мислите ли, че ще бъде чак дотам честен, че да потвърди тезата й.
"Да скъпа, права си, не ме привличаш като жена!"...

# 47
Той така в прав текст няма да ѝ каже,
но тя ще усети по реакцията му.
Може да е осъзнал човека, че всъщност харесва мъже  Close

# 48
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ммм зависи от човека,но по всяка вероятност не.Не мисля,че в това е проблема.Понякога колкото повече се натрапваш на човек толкова повече го отблъскваш.От опит казвам.Такива натрапници много са ме изнервяли и дори да не са ми били неприятни впоследствие са ставали.

# 49
Случва се понякога ако жената чрез различни знаци (или фантазията си) почувства, че мъжа охладнява или се отдръпва, вместо да му даде въздух или да поговорят, да се вкопчи яростно в него.
Един от начините е чрез секс, тъй като жените понякога си въобразяват, че това е най-сигурния начин да стигнат до мъжа или да го задържат. Тези неща обаче се усещат и секса вече губи онази своя спонтанност и искра, както е било преди, а се превръща в оръжие, да не кажа и окови.
 Вариантите вече са няколко според самия мъж. Възможно е да се отдръпне още повече, даже да изчезне дефинитивно. Може пък от чувство за вина или от галантност, или просто защото не знае как да постъпи, да се повлича по сексуалната стръв на жената, но тъй като човек не е само физиологията си, нещата започват да не вървят, да не може да се възбуди, да си личи, че го прави с нежелание и прочие.
Това, разбира се е валидно и при разменени роли, и е просто възможна хипотеза.

# 50
  • Варна
Темата пързалка ли е?
Какво правиш при мъж, който ти е гадже, но не те желае?
Ако в ситуацията бяха намесени семейство и деца, щеше да е по-сложно, но в случая какво те държи при този мъж?

# 51
Офф, те понякога и желанието да говорите, го смятат за вкопчване.
Колко "разговори" съм провела сама със себе си, докато чешита гледа в една точка или още по-готино - спи....ехее....И се получава така, че тъй като той не ти отговаря на питанията, ти сама започваш да му даваш варианти за възможни отговори, докато накрая не потънеш сама в едни "Монолози на вагината", в следващата фаза усещаш, че си говориш сама, започваш да ревеш примерно, при което той няма как да те утеши, защото "спи", и на сутринта след като те е заклеймил за нетърпима, му се извиняваш за емоционалния изблик и така до следващия път.

# 52
Честотата, мястото и партньора не са от значение.  Simple Smile

За малко да ти повярвам.  ppp

...какво те държи при този мъж?

Мъни, мъни, мъни, животът е пари, може би?  Thinking

# 53
  • Варна
"Монолози на вагината"

Joy Joy
Напоследък темите, които се пускат са точно това.. Rolling Eyes

# 54
  • София
А пък, може и човекът да се е стреснал накъде отиват нещата. Да си е поговорил с тоз оноз и да са му казали, че следващата стъпка след съвместното съжителство (при желание от страна на жената) да е брак. А това, него, истински да го притеснява. Дали пък не е станала прекалено изискваща (а и мърмореща) и просто човекът да се е "светнал", че този начин на живот не е за него... Теоретизирам

ПП. Относно приятелството жена- мъж, имам такъв от близо 25 години (от ранни детски години), и да, само приятели сме (той не е гей)!!! Причините могат да са, че например прекалено много държим на връзката си такава, каквато е и си даваме пределно ясна сметка, че единя секс, само може да развали това, което имаме (а то е прекалено ценно, за да се развали)

# 55
Ами тя като е недотакована, шансът да стане мърмореща е особено голям. Не си помага пичът така...

# 56
  • Варна
А пък, може и човекът да се е стреснал накъде отиват нещата. Да си е поговорил с тоз оноз и да са му казали, че следващата стъпка след съвместното съжителство (при желание от страна на жената) да е брак. А това, него, истински да го притеснява. Дали пък не е станала прекалено изискваща (а и мърмореща) и просто човекът да се е "светнал", че този начин на живот не е за него... Теоретизирам

Ха-ха егати стресването..
Направо е изпаднал в шок. Laughing
Да не му е взела страха, че не може да и даде по-сериозен повод да го нарита.

# 57
  • София
Ми, че к'во? То си е стрес:) Едно е чук и беж, а друго- "хайде, мило да си говорим"Simple Smile И ако след всяко чук, трябват разговори...
И в случая не засягам момента, че явно мацката му е станала прекалено лесна, та мъжът не се чувства ловец:)

# 58
Те такива и да ги оставиш да ловуват, ще се държат по-скоро като полужива плячка.
Ако ли пък влезнат в ролята на ловеца, тогава не само разговори, ами и цветя и подаръци ще трябва да има. Още по-голям стрес.

# 59
Относно приятелството жена- мъж, имам такъв от близо 25 години (от ранни детски години), и да, само приятели сме (той не е гей)!!!

Много ме кефи, как супер често се прави тази уговорка, дали бил гей или не.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт