"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 329
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък не успях да я гледам тази серия. Добре , че при всяка нова припомнят какво е станало в предишната. Интересно ми е Иджлял ще заобича ли детенцето си отново? Че така като гледам как го избягва е ужасно.

# 661
Аз пък не успях да я гледам тази серия. Добре , че при всяка нова припомнят какво е станало в предишната. Интересно ми е Иджлял ще заобича ли детенцето си отново? Че така като гледам как го избягва е ужасно.

Няма как да го заобича отново, след като никога не го е обичала  ooooh! ooooh!

# 662

Привет!

Иджлял заобичва детето си по начина, по който й трябваше, за да манипулира Йит.Детето й е коз в ръцете й срещу Ийт. Интригата в тази посока е голяма. Учудвам се на сценаристите как го докарват толкова заплетено и интригуващи. Много добър сценарий и страхотно изпълнение от Толгахан на ролятаи вникване в образа. В някои моменти ме разсмива, в други ми иде да го шамаросам, но си и поплаквам снего.Гледайте нататък, сигурна съм, че ще ви хареса така, че да не се откъсвате от сериала.

Това ми се струва, че е нещо зад кадър.

Ето и нашата Нур - Мис Турция 2014 г.

# 663
Кажете ми, моооля ви се кога и как оная кукувица Иджлял ще разбере че не е съпруга на Ийт. Моляяя.

# 664
Кажете ми, моооля ви се кога и как оная кукувица Иджлял ще разбере че не е съпруга на Ийт. Моляяя.

Джоли, здравей! HugНие се "познаваме " от други теми. Ще ти напиша в спойлер.

Скрит текст:
Иджлял се усеща, че има нещо между Нур и Ийт и започва да ги наблюдава и следи. При една кавга между двамата тя ги подслушва. При кавгата Ийт в негов стил си изпуска нервите и пита Нур с крясъци дали иска да се разведе. Тогава Иджлял разбира, че има нещо повече между тях, но смята, че Нур е в религиозен брак с Ийт, тоест, че е кума и е втора жена. Разбира се, споделя с майка си, която замазва положението и й казва да не се издава и да започнат да се преструват, че нищо не знаят. По-късно някъде в 24-25 турска серия, Елмас показва на Иджлял брачното свидетелство на Нур и Ийт. И оттам насетне започват големи интриги и драми в стила на сценария. Всичко това е доста по-нататък.

# 665
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug

Няма как да го заобича отново, след като никога не го е обичала  ooooh! ooooh!

Точно. Долна манипулаторка. Ще използва собственото си дете, че да не изпусне обичния си съпруг. Че тя и без това отдавна го е изпуснала, само дето още не знае.

Аз не съм го гледала напред и нямам никаква представа кога и как ще разбере, но с нетърпение очаквам да видя точно този момент. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 666
Котелина, Hugсериалът е страхотен!

Моля те направи тема.  Писах на Хазар, сегашната домакиня на темата, но тя няма публикации от 2016 год. и надали ще види писмото ми.
Давайте да го обсъждаме този сериал, много е интересен, с големи обрати и много лични драми и сериозни взаимоотношения. Логично развит сценарий с много точни диалози.

# 667

Скрит текст:
Иджлял се усеща, че има нещо между Нур и Ийт и започва да ги наблюдава и следи. При една кавга между двамата тя ги подслушва. При кавгата Ийт в негов стил си изпуска нервите и пита Нур с крясъци дали иска да се разведе. Тогава Иджлял разбира, че има нещо повече между тях, но смята, че Нур е в религиозен брак с Ийт, тоест, че е кума и е втора жена. Разбира се, споделя с майка си, която замазва положението и й казва да не се издава и да започнат да се преструват, че нищо не знаят. По-късно някъде в 24-25 турска серия, Елмас показва на Иджлял брачното свидетелство на Нур и Ийт. И оттам насетне започват големи интриги и драми в стила на сценария. Всичко това е доста по-нататък.
Много благодаря.
Ей не я издържам тази Иджлял.Да  наистина преживяла е голяма трудност.Разбирам че не е лесно след 3 г. кома но то си личи че е злобна и егоистична.Личи си че никога не е обичала детето си и явно чрез него е искала да " върже " Ийт.Свикнала е винаги да става нейното и не и ли се угоди изпада в истерия и ярост.

# 668
# 669

Скрит текст:
Много благодаря.
Ей не я издържам тази Иджлял.Да  наистина преживяла е голяма трудност.Разбирам че не е лесно след 3 г. кома но то си личи че е злобна и егоистична.Личи си че никога не е обичала детето си и явно чрез него е искала да " върже " Ийт.Свикнала е винаги да става нейното и не и ли се угоди изпада в истерия и ярост.

По-нататък всички събития  са все около прищявките на Иджлял, които са адмирирани или прикривани от най-голямата змия - майка й.

Стилистите на сериала много добре обличат Ийт

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 13:12 от Dimana-nova1

# 670
Здравейте! Наистина Ийт е добре облечен, но и Толгахан има тяло и визия за да предаде характер и завършен вид на даден тоалет.

# 671
Здравейте! Наистина Ийт е добре облечен, но и Толгахан има тяло и визия за да предаде характер и завършен вид на даден тоалет.

newsm10 Наистина има чудесна визия и тяло, което поддържа много добре и всичко му отива. Перфектни форми, не напразно е бил по модните подиуми. bouquet

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 14:23 от Dimana-nova1

# 672
# 673
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
За съжаление не мога от - до да изгледам всяка серия  Whistling ама общо взето хващам основното  Peace. Снощи ме хвана яд на Нур как сляпо хваща вяра на Елмаз а оная само се чуди как да я закопае пред Ийт  #Cussing out. И отново напълно наивно повярва, че ще й направят само няколко снимки  ooooh! и естествено веднага опънаха билбордовете и Ийт ги видя, преди тя да успее да му каже. Естествено сега напрежението мъжду Нур и Ийт става все по-голямо, яероятно с кавги и скандали, а двете змии сътворявайки плана ликуват  #2gunfire.
Димана  Hug ще направя новата тема като стигнем 49 стр.  Peace, че докато се изпише и 50стр да имам време да я подготвя.

# 674
За съжаление не мога от - до да изгледам всяка серия  Whistling ама общо взето хващам основното  Peace. Снощи ме хвана яд на Нур как сляпо хваща вяра на Елмаз а оная само се чуди как да я закопае пред Ийт  #Cussing out. И отново напълно наивно повярва, че ще й направят само няколко снимки  ooooh! и естествено веднага опънаха билбордовете и Ийт ги видя, преди тя да успее да му каже. Естествено сега напрежението мъжду Нур и Ийт става все по-голямо, яероятно с кавги и скандали, а двете змии сътворявайки плана ликуват  #2gunfire.
Димана  Hug ще направя новата тема като стигнем 49 стр.  Peace, че докато се изпише и 50стр да имам време да я подготвя.

Супер си! love001Благодаря! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт