"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 320
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Dimana-nova1, благодаря за инфото  bouquet
Не съм гледала от началото и не можех да повярвам, че майка може да има  такива  "чувства". Нур е много наивна и това се знае от братовчедка й и се използва умело...

# 676
Dimana-nova1, благодаря за инфото  bouquet
Не съм гледала от началото и не можех да повярвам, че майка може да има  такива  "чувства". Нур е много наивна и това се знае от братовчедка й и се използва умело...

Така си е, Нур е наивна, но този й наивитет идва от чистото й сърце, както го определи Ийт. Той всъщност в това се влюби, в нейната наивност, невинност, чистосърдечност и любовта, която носи в себе си не само към него, но и към всички около нея. И точно това се използва от всички около нея, които я завъртяха в мелницата на живота. Тя има добри устои и много реална преценка за случващото се около нея. Има много точна интуиция, която стига за двамата с Ийт, ако той се вслушваше в нея. Но такъв е животът, който е по-лошият е и по-манипулативен и завихря останалите около себе си като центрофуга, както правят с Ийт леля му и дъщеря й.

# 677
  • ... да усещаш мириса на море ...
bTV спира "Сега и завинаги"

# 678

Щях да съм учудена, ако го бяха излъчили целия. Не мога да им разбера политиката по отношение на сериалите - накъсват ги както им дойде, прекратяват излъчването им, пускат нови пак донякъде, изобщо......не знам какво целят.

# 679

Жалко, ама какво да се прави. Ще започне друг турски сериал, чийто сценарий не е много добър, поне за мен е така, нищо, че играят много класни актьори като Къванч  и Туба.

# 680
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Жалко, ама какво да се прави. Ще започне друг турски сериал, чийто сценарий не е много добър, поне за мен е така, нищо, че играят много класни актьори като Къванч  и Туба.
Тъкмо започна да става интересно и бтв спират - нормално за тях  Crossing Arms. Сигурно ще го преместят само по лейдито нали там го повтарят от 22:30 в делничните дни. Сериала на Киво така и не го загледах  Whistling нищо че ми е любимец  Whistling

# 681

Тъкмо започна да става интересно и бтв спират - нормално за тях  Crossing Arms. Сигурно ще го преместят само по лейдито нали там го повтарят от 22:30 в делничните дни. Сериала на Киво така и не го загледах  Whistling нищо че ми е любимец  Whistling

Ние ще си го гледаме, където и да го дават. Peace Новиян сериал, който ще излъчват го гледах онлайн. Беше ми интересен  до средата, след което стана една боза. Имаше доста недомислици и едни истории, които не ми харесваха. Загубих интерес към него. В  настоящия сериал Сега и завинаги нещата не са така бозави като в новия, който ще излъчват. Има си много добър сценарий, добре развит, с логично представяне и много добра режисура, а главната двойка Нур и Ийт са много симпатични. Химията им доста добра, много по-добра от тази на главната двойка в предстоящия сериал, това разбира се, е според моите усещания.

# 682
Еее , как може. Тъкмо го загледах и хоп-стоп. Аз защо се опитвам да не гледам сериали по тв... Ако ще гледам нещо ще е онлайн и няма да разчитам ще го има ли в програмата или не. Извинете ме, но не мога  да се въздържа.

# 683
Здравейте!
Аз се радвам, че пуснаха сериала по Бтв иначе въобще нямаше да го загледам, Толгахан винаги ми е бил неприятен Flushed
След като гледах първи епизод, продължих с руски субтитри и го изгледах за отрицателно време, ама наистина отрицателно 😊
Най-много ми харесваше, че Ийит не е като другите главни герои, на които само да им кажеш нещо и вярват, напротив, винаги вярваше в Нур,тя беше на първо място,  беше наясно каква е леля му, но от синовна благодарност не можеше да се пребори с нея.
Много хубав сценарий и чудесна игра на всички, включително и поддържащите образи, обикновено второстепенните линии не са ми интересни, но тук не беше така.
Само едно-две неща ме подразниха....отнася се за бъдещите епизоди, така че пиша в спойлер - към дамите, които вече са го изгледали.
Скрит текст:
Все очаквах, че Ийит ще разбере за лъжата на Иджлял и от кого е било бебето, така и не разбра, че не е бил с нея. И другото, че набързо претупаха последния епизод и отношенията на Нур и Мерт, които бяха основният проблем за връзката.А, също така ми се щеше добър и свестен мъж за Йълмаз.Simple Smile

# 684
Добро утро и спорна нова седмица!

И аз като Валия ще кажа, че сценарият е много добър. И мен Толгахан не ми е бил интересен, защото съм го гледала съвсем  малко в Лалето.
Но тук в този сериал е много впечатляващ. Просто може би ролята му е по мярка. Чудесен образ и много добра игра.

Скрит текст:
Валия, и аз не съм удовлетворена от претупването на последния епизод. Струва ми се ,че последните епизоди са от трети сезон, който може би е трябвало да приключи по-рано, заради рейтинг.
Защото според мен този сериал заслужаваше и трети сезон, където да се изяснят точно тези неразкрити тайни за Ийт, които ние зрителите знаем.Напълно си права за отношенията на Мерт и Нур, които трябваше да бъдат показани как са се развили.Затова ми липсва трети сезон. Но пък решенията на сценария в края като съдби ми харесаха.

И малко клюкички за актьора Толгахан.

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1509432058732978

# 685
  • на вълнолома
Здравейте!
Аз се радвам, че пуснаха сериала по Бтв иначе въобще нямаше да го загледам, Толгахан винаги ми е бил неприятен Flushed
След като гледах първи епизод, продължих с руски субтитри и го изгледах за отрицателно време, ама наистина отрицателно 😊
Най-много ми харесваше, че Ийит не е като другите главни герои, на които само да им кажеш нещо и вярват, напротив, винаги вярваше в Нур,тя беше на първо място,  беше наясно каква е леля му, но от синовна благодарност не можеше да се пребори с нея.
Много хубав сценарий и чудесна игра на всички, включително и поддържащите образи, обикновено второстепенните линии не са ми интересни, но тук не беше така.
Само едно-две неща ме подразниха....отнася се за бъдещите епизоди, така че пиша в спойлер - към дамите, които вече са го изгледали.
Скрит текст:
Все очаквах, че Ийит ще разбере за лъжата на Иджлял и от кого е било бебето, така и не разбра, че не е бил с нея. И другото, че набързо претупаха последния епизод и отношенията на Нур и Мерт, които бяха основният проблем за връзката.А, също така ми се щеше добър и свестен мъж за Йълмаз.Simple Smile
Един бърз въпрос,  ако може?
Детето на Иджлял,  за Мерт ли иде реч,  че гледах само до края на първи сезон?

# 686
Здравейте!
Скрит текст:
Един бърз въпрос,  ако може?
Детето на Иджлял,  за Мерт ли иде реч,  че гледах само до края на първи сезон?

Да Peace за Мерт иде реч.

# 687
На мен точно от Лалето не ми харесва Толгахан, явно героят му ми е повлиял на възприятието за него. Гледах малко от този сериал, Чънар беше толкова безхарактерен, обичаше една-втора-трета, забремени ги всички Grinning Нищо общи с Ийит.

Peikova, ако питаш затова, което съм писала в скрития текст, за детето
Скрит текст:
Мерт си е син на Ийит, но по-късно Иджлял забременява изкуствено от Фърат и лъже Ийит, че детето е негово и така ги разделя с Нур

# 688
  • на вълнолома
Confused Благодаря ви. Ама то големи интриги,  ще гледам и втори сезон от днес
Кога са обявили, че спират сериала?  Дали не е само прекъсване,  защото свършва първи сезон( до 18 серия)  ,а по тв в момента сме на 13 оригинална серия?

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 12:16 от peikovaaa

# 689
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug

На мен точно от Лалето не ми харесва Толгахан, явно героят му ми е повлиял на възприятието за него. Гледах малко от този сериал, Чънар беше толкова безхарактерен, обичаше една-втора-трета, забремени ги всички Grinning Нищо общи с Ийит.

Peikova, ако питаш затова, което съм писала в скрития текст, за детето
Скрит текст:
Мерт си е син на Ийит, но по-късно Иджлял забременява изкуствено от Фърат и лъже Ийит, че детето е негово и така ги разделя с Нур

този Фърат кой беше Thinking да не е братовчеда който се появи наскоро Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт