"Никога няма да се откажа" -Asla Vazgecmem НОВ СЕРИАЛ С Толгахан Сайъшман

• 107 306
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Hug

На мен точно от Лалето не ми харесва Толгахан, явно героят му ми е повлиял на възприятието за него. Гледах малко от този сериал, Чънар беше толкова безхарактерен, обичаше една-втора-трета, забремени ги всички Grinning Нищо общи с Ийит.

Peikova, ако питаш затова, което съм писала в скрития текст, за детето
Скрит текст:
Мерт си е син на Ийит, но по-късно Иджлял забременява изкуствено от Фърат и лъже Ийит, че детето е негово и така ги разделя с Нур

този Фърат кой беше Thinking да не е братовчеда който се появи наскоро Rolling Eyes

Таман същия, джанъм  Mr. Green Mr. Green

# 691
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте Hug

На мен точно от Лалето не ми харесва Толгахан, явно героят му ми е повлиял на възприятието за него. Гледах малко от този сериал, Чънар беше толкова безхарактерен, обичаше една-втора-трета, забремени ги всички Grinning Нищо общи с Ийит.

Peikova, ако питаш затова, което съм писала в скрития текст, за детето
Скрит текст:
Мерт си е син на Ийит, но по-късно Иджлял забременява изкуствено от Фърат и лъже Ийит, че детето е негово и така ги разделя с Нур

този Фърат кой беше Thinking да не е братовчеда който се появи наскоро Rolling Eyes

Таман същия, джанъм  Mr. Green Mr. Green
Вай бе  #Crazy да им имам родата на тия  Stop ама нямат проблем да се чифтосват по роднински  ooooh! егати традициите сбъркани  Crossing Arms

# 692
О, да!
Това ми беше най-голямата дупка в сюжета. Просто не можах да възприема първи братовчеди да сключат брак и да имат дете. Все се надявах един от двамата да се окаже осиновен или нещо такова. Ясно, че са се сключвали династични бракове между роднини, но в съвремието ми беше прекалено.

# 693
А Нур ще каже ли на Ийт  че е бременна?И ще роди ли?Сега гледах рекламата за тази седмица.Тази нейна братовчедка наистина ли има връзка с брата на Ийит?

# 694
А Нур ще каже ли на Ийт  че е бременна?И ще роди ли?Сега гледах рекламата за тази седмица.Тази нейна братовчедка наистина ли има връзка с брата на Ийит?
Скрит текст:
Не, няма да му каже и за жалост губи бебето, Ийит ще разбере чак тогава. Братовчедката наистина има афера с брата Джахид.

# 695
Я да питам каква ще е съдбата на Иджлял и Елмаз.На мен не ми пречи да знам предварително, а и щом ще го прекъсват поне да знам че кой знае кога ще го пуснат пак.
Напишете моля.

# 696
Я да питам каква ще е съдбата на Иджлял и Елмаз.На мен не ми пречи да знам предварително, а и щом ще го прекъсват поне да знам че кой знае кога ще го пуснат пак.
Напишете моля.

Привет!
Джолева, Hug за теб! Peace

Скрит текст:
Иджлял накрая влиза в психиатрия, където всъщност й е мястото, защото тя прави големи злини, които могат да се определят единствено като на психо болен човек.
Елмаз става друг човек, забременява от брата на Ийт, който не се жени за нея, ражда синът му като самотна майка, доста по9късно, след развода си Джихан й предлага многократно да се оженят, но тя се дърпа, тъй като мина през едно голямо "чистилище". Самият Джихан се развежда със жена си Назан, която му скроява ужасни номера през живота им, които са разкрити и тя е напъдена от къщата и от брака им. Това обаче след много караници, събирания и пак караници.

# 697
Благодаря много.

# 698
Здравейте!
Аз се радвам, че пуснаха сериала по Бтв иначе въобще нямаше да го загледам, Толгахан винаги ми е бил неприятен Flushed
След като гледах първи епизод, продължих с руски субтитри и го изгледах за отрицателно време, ама наистина отрицателно 😊
Най-много ми харесваше, че Ийит не е като другите главни герои, на които само да им кажеш нещо и вярват, напротив, винаги вярваше в Нур,тя беше на първо място,  беше наясно каква е леля му, но от синовна благодарност не можеше да се пребори с нея.
Много хубав сценарий и чудесна игра на всички, включително и поддържащите образи, обикновено второстепенните линии не са ми интересни, но тук не беше така.
Само едно-две неща ме подразниха....отнася се за бъдещите епизоди, така че пиша в спойлер - към дамите, които вече са го изгледали.
Скрит текст:
Все очаквах, че Ийит ще разбере за лъжата на Иджлял и от кого е било бебето, така и не разбра, че не е бил с нея. И другото, че набързо претупаха последния епизод и отношенията на Нур и Мерт, които бяха основният проблем за връзката.А, също така ми се щеше добър и свестен мъж за Йълмаз.Simple Smile

С подчертаното не съм много съгласна. Ийт не винаги вярваше на Нур, следствие на това имаха доста конфликти. Тя винаги се опитваше да му каже истината, но тази истина той споделяше пред леля си и леля му винаги обръщаше  истината срещу Нур в удобна за нея позиция като му разклащаше мнението за истината, която преди това например, бе споделила Нур с него. Има доста примерипо-нататък за това.
Скрит текст:
Так се случи, когато Иджлял си призна, че знае отдавна за бракът им. Тогава Ийт пред леля си призна, че Нур многократно го е предупреждавала за факта, че Иджлял знае, но си трае, защото играе игра срещу тях, а Ийт не й вярваше. След като разбра истината тогава каза, че съжалява дето не се е вслушвал в Нур.

# 699
Напишете моля.
Скрит текст:

Цитат
Ами доста неща се случват. Simple Smile
Иджлял никога не се отказа от Ийит, много подли машинации сътвори, използва Мерт срещу Нур, накара го да я намрази и така манипулираше Ийит. Накрая свърши в клиника за психично болни, а Фърат остана до нея, той много я обичаше, чак ми изглеждаше на маниакална обсебеност неговото, същата каквато имаше Иджлял към Ийит.

Йълмаз ражда от Джахид, тя мина също през доста трудности и се промени, стана като истинска сестра за Нур. Джахид от безхарактерност и доверчивост и причини много страдания, но накрая се осъзна и той макар и по трудния начин.[/
Докато се разпиша и Димана е отговорила 🤗

Да, съгласна съм, че и Ийит допусна някои грешки, аз малко обобщено се изказах, това ми остана като цялостно впечатление.

# 700
Скрит текст:
Не, няма да му каже и за жалост губи бебето, Ийит ще разбере чак тогава. Братовчедката наистина има афера с брата Джахид.
Благодаря 😊

# 701
Напишете моля.
Скрит текст:

Цитат
Ами доста неща се случват. Simple Smile
Иджлял никога не се отказа от Ийит, много подли машинации сътвори, използва Мерт срещу Нур, накара го да я намрази и така манипулираше Ийит. Накрая свърши в клиника за психично болни, а Фърат остана до нея, той много я обичаше, чак ми изглеждаше на маниакална обсебеност неговото, същата каквато имаше Иджлял към Ийит.

Йълмаз ражда от Джахид, тя мина също през доста трудности и се промени, стана като истинска сестра за Нур. Джахид от безхарактерност и доверчивост и причини много страдания, но накрая се осъзна и той макар и по трудния начин.[/
Докато се разпиша и Димана е отговорила 🤗

Да, съгласна съм, че и Ийит допусна някои грешки, аз малко обобщено се изказах, това ми остана като цялостно впечатление.

Валия, Hug  Hugтаака е, Ийт се вслушваше в Нур, когато се отнасяше всичко за нещата извън къщи. Тя му говореше много аргументирано, а той слушаше, премисляше и се съобразяваше. Но неговите и то огромни грешки, които водеха до големите им конфликти с Нур е неговата заслепеност от мнението на леля му  и Иджлял. Може би единствено с брат си бе най- откровен и в него се вслушваше най- много, не че брат му винаги му е давал правилните съвети, но му бе отдушник и коректив. Обобщено Нур единствена беше винаги зад него и си позволяваше да го критикува, без да изисква, без да поставя условия, както го правеше Иджлял и винаги го съветваше от негова гледна точка, а не от нейната позиция на ползване. Той затова ценеше разговорите с нея и я чувстваше безкрайно близка.

Гледам серията тази вечер и се смея на глас от действията на Ийт как скъса плакатите от билбордовете.

# 702
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А така Иджлял още повече се разбесня като си спомни  Whistling. Еййй тая майка й е за убиване  #Cussing out.
Скрит текст:
А как така Елмаз забременява от Джахид  newsm78 нали уж той не можеше да има деца  Thinking
Горката Нур пак виновна излезе  ooooh!

# 703
А така Иджлял още повече се разбесня като си спомни  Whistling. Еййй тая майка й е за убиване  #Cussing out.
Скрит текст:
А как така Елмаз забременява от Джахид  newsm78 нали уж той не можеше да има деца  Thinking
Горката Нур пак виновна излезе  ooooh!

За колко още неща невиновната Нур ще стане виновна, просто гледайте в колко много клопки ще я хвърлят онези змии от вила Козан.

Отговарям ти за бремеността на Елмас.
Скрит текст:
Това с Джихан, че не може да има деца е игра на   жена му Назан, която заедно с подкупен лекар правят фалшиви доказателства за неговата безплодност, тъй като реално тя има проблеми. Бремеността на Елмаз беше толяма буря в  триъгълника Джихан-Назан-Елмаз.

# 704
Малии Назан измете пода на фирмата с Елмаз.Ама и тя си го заслужава даже и е малко и на тази змия.

Общи условия

Активация на акаунт