Добре дошли,НОЕМВРИйки 2015

• 33 334
  • 694
  •   1
Отговори
# 180
Още не, определено. Иначе тежко му на готвача вкъщи. Но ако надуша нещо или ми се прияжда, или не искам да го опитам. Имам повишена търпимост към лимони.,принципно мразя.

# 181
Нямам желания към храна - даже напротив - по-малко ми се яде. Гади ми се от миризми, но до сега само 1 път съм повръщала  Sick

# 182
  • Варна
Момичета имам си плодно сакче 6,74мм. Simple Smile Много съм щастлива newsm44. На 24-ти съм на преглед за да се чуе сърчице. Ако се чуе, тогава при личната за направление и ме регистрират като бременна по здравна каса.
На мен също почна да ми се яде много, по принцип не закусвам, но вече от една седмица ми се яде към 9 часа, аз май предимно вечерях преди, от време на време обядвах, сега ми се яде по три пъти на ден, и особенно много ми се хапва зелено - спанак, рукола и такива разни:) За сега изобщо нито ми се повръща, нито ми се гади.

# 183
Първа бременност ми е , нямам база за сравнение , но за сега постоянно умирам от глад , през 2 часа трябва да ям .. будя се от глад   chef
А дояждат ли ти се някои неща, но направо да не можеш място да си намериш? Вчера вечерта като ми замириса на домати (не ме питай как в спалня с две деца може да мирише на домати) и щях да откача.
gereme , коя седмица си и кога е предполагаемия термин, понеже може и в 6-7 седмица да се чуе сърчицето?
Между другото аз вярвам в идеята,че това което ти се яде ти липсва в организма, аз понеже не ям глутен и явно малко по-трудно си набавям въглехидрати, та тия дни картофи много ми се ядат.

# 184
  • Варна
Гунди и аз се доверявам на организма ми. В руколата имало много фолиева киселина:) Ами аз съм в 5гс и няколко дни - по мои сметки 5 дни, т.е. в сряда влизам в 6-та седмица. Лекарката смята датата която по мои сметки ще е в 6-та гс и 6 дни.

# 185
Гунди и аз се доверявам на организма ми. В руколата имало много фолиева киселина:) Ами аз съм в 5гс и няколко дни - по мои сметки 5 дни, т.е. в сряда влизам в 6-та седмица. Лекарката смята датата която по мои сметки ще е в 6-та гс и 6 дни.

Да и аз изцяло се доверявам на моя организъм Peace Да, определено в 5 г.с. седмица  е малко рано да се чуе сърчице.  Hug

# 186
Аз също преди няколко дни цял ден ядох само домати  Grinning а сега постоянно ми се ядат картофи и умирам за риба.. и това всеки ден
Успех на всички, на които предстоят прегледи, моят е в петък за сърчице 

# 187

gereme мила ти днес ли беше на преглед ? Доколкото си спомням ние сме на една дата нали ? Значи по моите изчисления утре влизам в 5 г.с , ще може да се види нещо така ли ?
Момичета смятам в четвъртък да  отида на преглед не издържам в  тази неизвестност. А колко до другото, днес сутринта ми се гадеше докато пиех кафенцето, но не съм повръщала  Laughing удържах хихихихи , а колкото до дояждането няма за сега някакви такива, искания странни за сега  Grinning.
Желая ви приятна вечер, красавици .

# 188
gereme тамън се чудех как е минал прегледа и гледам - писала си след мен  Laughing  Честита точица   bouquet  Дръж си я на топличко до финала  Hug 
Май само аз съм ненормалната - вие говорите за ядене, а на мен ми се повдига само от наименованията  newsm78 #Crazy  Днеска съм само на 1 нескуик с кисели мляко, портокал и 1 парче пица и... ми е мнооого тежко.... все 1 съм изяла слон  newsm78 #Crazy 
Пепитобс   ние сме в 4+5 г.с. , а не 5+5 г.с. /както е gereme / . Мисля четвъртък/петък да си запиша час. Тогава би трябвало да се вижда точица   bouquet

# 189
Neli  аз искрено се надявам в четвъртак да се види,смятам тогава да се прегледам а тези 4 и 5 5 и 5 не мога да ги оправя тука на тел. Имам едно проложение на което си отбелязвах цикъла и там ми показва 4 седница и 6 дни ,което ще рече че утре ще станат 5 г.с аз така го разбирам

# 190
Аз видях точка на 5 г.с и 2 дни с вагинален ехограф.

# 191
Точка или поне плоден сак се вижда и малко преди 5 г.с. На мен първия път на 29 ден ми казаха,че виждат подобие на плоден сак, реално още нямах закъснение.

# 192
Пепи ползвай този калкулатор-мен ме ориентира http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-calculator-week-by … p;pc_ivf_day%3D=1

# 193

Bizzy благодаря ти, това е същото като моето приложение и като този калкулатор  http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html . Цялата работа е че няма търпение да видя точката, и за това само мисля ровя се тук и там хихихихи ужас сигурно и вие сте така   Heart Eyes

# 194

Bizzy благодаря ти, това е същото като моето приложение и като този калкулатор  http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html . Цялата работа е че няма търпение да видя точката, и за това само мисля ровя се тук и там хихихихи ужас сигурно и вие сте така   Heart Eyes

Simple Smile)) сега разбирам. И аз съм така. Миналата седмица видяхме сакчето и ми каза, чак след две седмици да отида за сърце, т.е. на 18ти, но....кой ти чака до 18ти. Още четвъртък сега ще отида при един друг лекар, с по-добра техника. Не че очаквам да видя нещо друго, но така или иначе исках да отида и при него.....то аз седмица не трая пък цели 9 месеца..не знам. Но живот и здраве да си минат ок, пък ще стана по-търпелива.
..аз още нямам симптоми освен гърдите...никакви.

Общи условия

Активация на акаунт