За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 46

• 58 663
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Berlin
Здравейте мами
Как се сменя адаптираното мляко? Постепенно или просто почвам да давам новото.
AM се сменя постепенно.

Аз знам, че няма проблем да се смени направо.

# 196
  • София
Ако Ам се смени направо може да има колики детето или да откаже да пие новото. Не е задължително, но може да се случи. Аз винаги съм сменяла постепенно - днес 1 лъжица от новото, останалите от старото, на другия ден 2 лъжици от новото и т.н. докато го заместя. Peace

# 197
Мами може ли бебето да получи запек от овесена каша, въвеждам я от 4 дни, от вчера бебето ми не е акало изака само едно малко твърдо и то с 300 зора след , като и дадох пюре от круша. Възможно ли е да е от овеса? До сега сме нямали проблем с изхождането дори понякога прекалява, но не сме пропускали ден., каквото и храна да съм давала Sad

# 198
  • Berlin
По принцип овесът разхлабва леко, ама пък такава промяна ...  Thinking Течности приема ли?

# 199
По принцип овесът разхлабва леко, ама пък такава промяна ...  Thinking Течности приема ли?
Да пие, пие кърма пие чай, вода и АМ Sad

# 200
Пробиотик даваш ли? Може да е от Ам или от зъби. Моят син се запича,когато му ръстат зъби.При едни деца в този период има разстройство при други запек.

# 201
Пробиотик даваш ли? Може да е от Ам или от зъби. Моят син се запича,когато му ръстат зъби.При едни деца в този период има разстройство при други запек.
До сега сме нямали проблем с АМ , а може да е от зъбите сега и излизат горните. Дали пък не е от това че и дадох оризова каша с тиква newsm78

# 202
Здравейте,имам бебче на 4 месеца.От доста време си държи главичката само наляво,като се опитам да я обърна надясно,докато я нося на ръце примерно,стои около 5 мин. и пак се обръща наляво.Има ли някои който  се е сблъсквал с това.Почнах да се притеснявам вече.Пишете моля ви.

# 203
Днес усетих първото зъбче на беба да ми боцка пръста. Знам, че е рано, но кога трябва да започне миенето на зъбките? Като се покаже изцяло или трябва да има повече от 1 зъб, за да ги мия?

# 204
Здравейте,имам бебче на 4 месеца.От доста време си държи главичката само наляво,като се опитам да я обърна надясно,докато я нося на ръце примерно,стои около 5 мин. и пак се обръща наляво.Има ли някои който  се е сблъсквал с това.Почнах да се притеснявам вече.Пишете моля ви.
бебка си държеше главата само на дясно изпратиха ни на рехабилитатор.жената каза че нищо и няма,но да се слага по корем и да се стимулира да гледа играчки и в двете посоки тоест да си упражнява вратлето също и може да и е интересно да гледа натам и да променим разположението на мебелите.

# 205
При нас също имаше предпочитание да си държи главата само на едната страна. Обръщах кошарата, завъртах й главата докато спеше, местих играчките- нищо не помогна Simple Smile. Всичко отшумя с времето... Това минава, после се появява друго... Simple Smile

# 206
Мерси за бързите отговори ще се пробвам. Simple Smile

# 207
И при нас беше така в началото.Винаги заспиваше с глава обърната на дясно,ако случайно се случеше обратното,след няколко минути я завърташе на дясно.Започнах да го завъртам след като заспи,смених посоката на спане,понеже кошарата ни е само с една решетка, и за да вижда какво се случва в стаята,трябваше да се обърне на ляво, и не знам дали това подейства или от само себе си премина това,сега си заспива и на двете страни. Peace До колкото знам доста от бебетата има предпочитание за една от страните...  Peace

# 208
Здравейте пак!Аз пак ще досаждам с моите безбройни въпроси, но съм много притеснена.Всички в къщи се разболяхме при бебето влизаме само аз и мъжа ми и следователно и малката я хвана.Ходихме понеделник при наща лекарка обясних и как е що е и ни изписа едни ампулки едното витамин це другото не помня какво,но беше нещо за подсилване на имунната система.Трябваше да и давам 2 дена по 1.Казах и че кашля от време на време ама тя каза,че нищо и няма,но сега много се влоши от снощи много кашля и киха.Проблема е,че днес е събота и по телефона едва ли ще ми каже какво да и взема.Има неотложен детски кабинет,но не знам до колко часа е.А няма с какво да идем толкова рано.Имали ли сте такъв проблем толкова рано?Тя е само на 40 дена и ме е страх да не стане нещо по сериозно.Една приятелка ми каза,че сина и е бил на 1-2 месеца и се е разболял така и развил пневмония Cry

# 209
Днес усетих първото зъбче на беба да ми боцка пръста. Знам, че е рано, но кога трябва да започне миенето на зъбките? Като се покаже изцяло или трябва да има повече от 1 зъб, за да ги мия?
и мен този въпрос много ме интересува въпреки че още нямаме зъбче  Rolling Eyes вчера в аптеката видях гумена четка за зъби за бебе как ли се използва, дали е безопасно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт