Тегло нa бебето 3600 в 38-мa г.с.

• 7 224
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Блaгодaря нa всички зa милите и окурaжaвaщи думи. Дaно всичко е нaред при всички ни. Стрaхът ми е мaлко в повече, но без него вероятно нямa кaк...

# 16
  • София
За големи бебета не мога да пиша, защото и двете са ми недоносени.

Но както писаха по-горе важно е задконзолното устройство.
2 дена преди да родя дъщеря ми ходих на консултация и лекарката я измери. Отклонението беше 30гр.

# 17
По апарат моето бебе трябваше да се роди над 3400, но той се роди след 6 дни преносване 2870. Апаратите грешат. На мен лекарят ми беше казал, че бебето е ниско в таза и измерването може да не е точно. Родих секцио, но не заради размера на бебето. Лекарите се опитаха да предизвикат раждането, но не получавах разкритие.А бебето се беше наместило в изходна позиция още от седмия месец.

Дори и да се наложи да родиш секцио, не се притеснявай, болката далеч не е толкова непоносима и ще можеш да се грижиш за бебчето. И не вярвай на приказките, че при секцио кърмата тръгва по-трудно. Успех и леко раждане.   Hug

# 18
Моето бебе се роди голямо - 4,250кг. Лекарката ми беше категорична, че мога да я родя по естествен начин. Оказа се права, всичко протече нормално. Консултирай се със следящия лекар.

# 19
Зависи от апарата,лекаря и позицията на бебето.

Детето ми беше мерено от двама лекари и предвиждаха тегло от 2900 гр.
Роди се 3600 гр, доносено. Пищеше 2 месеца от водата,вероятно нещо се е случило в родилното-или водата е била гореща,или е погълнало и се е задавило,но къпането в началото беше ад .Мога само да гадая откъде този неистов страх ...

Аз разбирам напълно колебанията на майки,които дълго са чакали децата си относно това как да раждат.
Какъвто и избор да направите,той няма да ви направи по-малко или повече майка . Peace Майка се става с грижи,не с едно раждане Peace

# 20
mariqivanova799, странно, че са ви казали, че е недоносено само по вида на кожата.
На моя син кожата му беше направо прозрачна.

i5kra, във форума са писали майки на големи бебета, които са ги родили нормално.
А и винаги при измерването има голям процент грешка.
И аз съм от тези майки казаха, че ще е над 4 кг. Преносих 1 седмица. Родих нормално 4.300 кг. - 53 см

# 21
Обнaдеждaвaте ме много, че нормaлното рaждaне не е невъзможно и не е излишно нерaзумен ход поне дa опитaм.
Съглaснa съм с всички, които кaзвaте, че aпaрaтурaтa греши, но тaкa или инaче товa сa цифрите с които рaзполaгaм, и се нaлaгa дa мисля и решaвaм спрямо тях.

# 22
  • Бургас
mariqivanova799, странно, че са ви казали, че е недоносено само по вида на кожата.
На моя син кожата му беше направо прозрачна.

така ми казаха акушерките

# 23
Родих със секцио две седмици преди термина.Тежеше 3,550.А по техни мерки малко под 4кг.Проблема беше,че отдоста време беше ниско таза и с тежеста си ми притискаше лимфни съдове и тем подобни.Краката ми бяха в пъти уголемени,задържах вода,не можех да ходя имах адски болки в краката.До термина можеше и да не оживея.Мисълта ми е,че едрото бебче ,ако създава проблеми секциото е решението.
На колежка дщерята роди скоро голямо бебе.Държеше да е естествено,въпреки съветите на лекарите.Мъчи се много.Накрая пак секцио.А бебето с краниохематоми,защото се опитвало да излезе,а не може.

# 24
Послушай съвета на докторите, ако кажат че е нужно секцио давай, ако не няма смисъл.

# 25
  • Варна
Моето дете беше 3700 в 38ма седмица на видеозона. Приеха ме в родилно отделение в 41ва седмица без никакви признаци на раждане. При приема пак го измериха, че е 3700 грама. Сложиха ми вагинална таблетка за предизвикване на раждането, то така и не тръгна, после системи и накрая родих. Излезе си точно 3700 грама, самото раждане не беше трудно - трудно се стигна до него Simple Smile Така че не смятам, че имаш повод за притеснение относно теглото на детето.

Общи условия

Активация на акаунт