Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 584
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Няма ли българска дебитна карта. За мен така беше най-лесно.

# 136
Уви, не и в себе си. Просто се чудя ако си на екскурзия там за седмица да кажем, избгубил си или си изхарчил парите, по какъв начин могат близките да ти пратят и как ще си ги получиш. Недоумявам, честно.

# 137
Sojourn без адрес и без каквато и да е банкова сметка/карта - на мен ми се струва невъзможно - дори и по куриер да се изпратят парите - трябва адрес....

# 138
Sojourn без адрес и без каквато и да е банкова сметка/карта - на мен ми се струва невъзможно - дори и по куриер да се изпратят парите - трябва адрес....

Ами не. С Мъниграм става само срещу трите имена. Дават ми идентификационен нр, който съобщавам на получателя и срещу него и л.к. си получава парите от офис на Мъниграм в UK. Откъде-накъде обаче им е щукнало да искат доказателство за адрес, идея нямам. Единствената ми друга възможност е да рискувам и да преведа парите на чужда банкова сметка, пък... каквото стане-това. Ако направя така, някой знае ли дали с Опал трансфер мога да пратя оттук за UK, защото на сайта им чета само за преводи от UK за БГ

# 139
  • Манчестър
Къде е този човек дето трябва да му пратиш парите?
По скоро ако има някой наоколо да ги преведеш, и той/тя да ги предаде.

# 140
Ошетах се. Колкото и да не ми се искаше, преведох ги на чужда сметка. Остава да разчитам, че ще му ги предадат... може би  Rolling Eyes  P.S. Не правете като мен!

# 141
  • Манчестър
E на кой ги преведе? Пишещите в темата са из цяла Англия, сигурна съм ,че нямаше проблем да се помогне.

# 142
Трябваше по-рано да се допитам за акъл, много късно писах. Преведох ги на банкова сметка на негов познат. Сега три дни ще съм на тръни докато не чуя, че са му ги дали.

# 143
  • Манчестър
Хубаво де, стискаме палци, само ми е интересно в коя част е?
Трябва да имаш план Б, в случай,че познатия не му даде парите.
Надявам се да не се стига до там де..

# 144
Лондон. Баркинг. За банката е излишно да казвам, нали Simple Smile

# 145
  • Манчестър
Не, не е нужно за банката... Simple Smile

# 146
Откъде-накъде обаче им е щукнало да искат доказателство за адрес, идея нямам.
Защото в бг е нормално да се легитимираш с л.к. и ЕГН - докато тук - най-често се легитимираш с адрес - без адрес нищо не става.
Стискам палци да са коректни познатите ви!

# 147
  • UK
Treti pyt pisha tozi post, typiq tablet se restartira kato prikliucha predi da natisna prati. Laptopa mi umrq vchera I Sega chakam Lenovo da si go vzemat I da go opravqt I dano da mu priemat garanciqta, che dekemvri go otvarqha v edin serviz da go pochistqt. Momcheto s koeto govorih vchera kaza che bi trqbvalo da e validna. Tableta ne pishe na kirilica, za koeto se izvinqvam.

# 148
Вече го разбрах. Влязох в две групи във фейса и чудом се изчудих, дет се вика - гледам и не вярвам на ушите си. Не спирам да чета и да продължавам да се чудя. Това който е успял да изкара доказателство за адрес без адрес, значи е решил вековната загадка за квадратурата на кръга.

# 149
  • UK
Drugiq put he go puskai bez kartata I nqma da se chudish kakvo da pravish, ne sa vinovni horata, tuk nqmat lichni karti, nali vse trqbva da se identificirat nqkak.

Общи условия

Активация на акаунт