Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 580
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • До хладилника, който обичам
Дано Ave да не се разсърди, ако някой не прочете първия пост и да го изтрие Laughing
Ако повече хора предлагат линкове и обяснения, толкова по-добре за четящите, могат да си изберат сами кое ги устройва.

# 121
  • София
Много благодаря за споделените линкове, Дорет, М@я!
Интересното е, че като малка, тайничко от всички, съм си смятала в един момент наум по този начин. Simple Smile

# 122
  • Bristol
Няма проблем ще ги пусна за всички, дадени са ми от други родители с деца учещи тук, не са мое откритие Wink Запазила съм си pdf файловете на компа в къщи, чак следващия уикенд се прибирам и ще видя как мога да ги шерна. Ще погледна и линковете на Дорет като се прибера, сега не искам да даунлоадвам нищо на мобилния, може да са същите като моите  Mr. Green

# 123
  • ENGLAND
Бу, иронията ти е напълно неуместна. Радвам се да помагам и го правя, но за тези, които могат да го оценят. Предложих линковете като работещ начален учител, а не като някоя си с някакви си линкове. Но явно отново помощ само на лични.

# 124
Благодаря и от мен, наистина много полезно.

# 125
М@я, Doret хиляди благодарности   bouquet  Hug Дръпнах ги и сега ще ги чета! Междувременно поръчах тези помагала и се надявам да си изясним проблема.
Скрит текст:

# 126
Благодаря и аз за линковете  Hug Определено са много полезни.  Очевидно е, че в БГ децата смятат по различен начин. Като бях на едно обучение, учителка с доста години стаж в чужбина ни показа ръководство за учителя на Jump Math и там се запознах с начина, по който се преподава математиката различен от нашите методики. Откраднах си някой методи, особено за научаване на таблицата с 8 и 9  Blush Определено на учениците им беше по-лесно, но умножение, деление и текстовите задачи както е заложено по програма.

# 127
Doret мерси и от мен.Много полезно!

# 128
  • До хладилника, който обичам
Бу, иронията ти е напълно неуместна. Радвам се да помагам и го правя, но за тези, които могат да го оценят. Предложих линковете като работещ начален учител, а не като някоя си с някакви си линкове. Но явно отново помощ само на лични.
Щом така мислиш Grinning
Вероятно разминаването ни идва от там, че аз приемам за нормално да предложа помощ и не очаквам на всяка цена да чуя похвали, нито ако някой друг предложи същата информация, или дори по-бедна от моята, се засягам, ако отразят само него.

# 129
Ша си ги мерим ли? Mr. Green

Взимайте си хапчетата редовно, даскаля, че ви личи Simple Smile

Боли ме гърлото и се чувствам като онзи жираф от рекламата на някакъв сироп... Гладна съм, пуши ми се и друго ми се прави  Mr. Green

Искам да съм жена - монтьор Simple Smile

Яде ми се, яде ми се домашен течен шоколад от едно време с бисквити навона мммм  Whistling

Математиката не ми е любима хич. Изобщо не знам как ще се оправям, надявам се детето да е самороден талант хо хо хо

# 130
  • ENGLAND
Ша си ги мерим ли? Mr. Green

Взимайте си хапчетата редовно, даскаля, че ви личи Simple Smile

Твърде невъзпитано. Naughty

Аз просто няма с кого да се меря, единствена съм Laughing

# 131
Като типична учителка ми размахваше пръст  hahaha
Имам една склонност, която много дразни такива като теб, които обичат да размахват пръсти-не ми пука Simple Smile bowuu hahaha Whistling

Предпочитам да съм невъзпитана чистачка, отколкото възпитана учителка.

И слава Богу, че си единствена, че не ми се мисли ако бяхте повече ooooh!

От друга страна е хубаво човек да има самочувствие и да си вярва, дори и да е единственият, който го прави. Outta Joint

# 132
  • Bristol
Предложих линковете като работещ начален учител, а не като някоя си с някакви си линкове.
Като "някоя си с някакви си линкове" да кажа, това което аз съм събрала са официални guides за родителите. На мен като родител са ми давали от училище, други родителите са споделили информация, аз съм я събрала и запазила за в бъдеще. Това което ти си пуснала е абсолютно същото и на него точно си пише, че е упътване за родителите (не за учители...), само където е издадено от различни училища и имената на училищата дори не си направила труда да заличиш...

# 133
  • ENGLAND
Мери, нямах предвид теб, просто цитирах някой преди мен. А изрично подчертах, че линковете са с насоченост към родителите, специализираната литература за учители не ви е необходима, а и няма да я разберете.

Черноглав Врабчов кОмар по-спокойно, аз не се дразня, имам волско търпение, все пак работя с деца.

# 134
Добър ден, момичета. Нахлувам в темичката ви с огромна молба за съвет. Спешно трябва да изпратя пари в UK на лице, което няма банкова сметка. Поради тази причина се насочих към Мъниграм, но сега получавам информация, че дори и през тях получателя нямало да може да си получи парите, защото искали доказателство за адрес. Добре де, ами като е просто временно там, откъде това доказателство за адрес, се чудя! Накратко - търся начин да пратя пари и не мога!

Общи условия

Активация на акаунт