Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 575
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Дорет - благодаря   bouquet не е от домашно задачата, а от последния тест от тази сряда. То хубаво хаотично записване - ама аз нещо не схващам - как в хаоса ще стигнеш до резултат. Ще ти пиша на лични.

# 106
Скрит текст:
Оф, реших я задачата без да ползвам Х.

От 100 ще извадим 20 /2 по 10, защото имаме 2 кутии по-скъпи с по 10п/. Полученото 80 го делим на 4, колкото са общо всички кутии бисквити. Ще получим 20, което е цената на по-евтините, добавяме 10 и получаваме цената на скъпите - 30. Има ли толкова евтини бисквити?

Но така 2х+2(х+10)=100 ми е по-лесно. Laughing

# 107
Блу и на малкия му е по-лесно с "Х"  Joy   bouquet Не съм се заглеждала в цената на бисквитите, че не се хапват много у дома - само на домашните се нахвърлят  Joy

# 108
Лейди, никаква представа нямам за подхода тук към текстовите задачи. Mr. Green Само знам, че е по-различен.

# 109
  • Bristol
Y5 моята още не ползва Х. Имам в къщи инфо за методите на събиране, изваждане, умножение, деление и тн. Като се прибера, ще ти ги препратя да видиш, ако искаш. Имаше ги и българските методи, но мисля, че ги запознават с тях чак в гимназията.

Аз ще да съм с Котките. Мюзикълът е различен, няма много история, завръзка, развръзка, но мен и децата ми определено успя да ни грабне. Танците са невероятни, толкова са гъвкави артистите. На мен и за Клетниците ми казаха, че било дълго и скучно, а аз не усетих кога мина времето, кратък ми се видя плюс че и очите ми се насълзиха. Зависи от това какво харесваш и очакваш да видиш.

Днес сигурно към 6 мили изтрамбовах по баласта. Тръгнахме от една гара, минахме през 2 други и чак на третата бихме отбой малко след 7 вечерта. И то защото един от тима се опъна на тестващия, че няма да можем да се приберем преди 8пм, а аз опнах чертежите и визуално му показах до къде трябва да стигнем и така го приземихме. Той е новичък, за първи път е ин чардж по време на предаване на обект и май малко се престара Simple Smile В неделя пак работя с него, ако мина още толкова мили по баласта, ще съм готова за 26 мили благотворителна разходка, която колегите планират да направим  Mr. Green Няма да казвам как ме болят краката...

# 110
  • Варна
Задачата с бисквитите я дадох на щерката също Year 5. Реши я така 100/4=25. 25+5=30 шоколадови;25-5=20 обикновенни.
Като и погледнах записките и в началото и настръхнах, търся аз 'х' а гледам 'ш'. Брех викам си тук вместо 'х' и 'у' използват 'ш' и 'о'  пък то било бисквитите  Joy

Merry може ли и на мен да пратиш това инфо за  методите на събиране, изваждане, умножение, деление.

Ние сме в ново училище от тази седмица та още не знам как са учителите тук. Но в предното училище и при нас беше по същият начин. В 4ти клас учителката приемаше бг начина, но в 5ти учителя не и щерката мина на техният. Въпреки, че и детето осъзнава, че с бг начина по бързо става Wink

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 10:46 от Борикс

# 111
Merry може ли и на мен!Благодаря   bouquet

# 112
  • София
Merry, а може ли направо тук да ги постнеш. За нас е още много рано, но от чиста любознателност ми е интересно да науча и аз, а мисля ще е полезно за настоящи и бъдещи читатели на темата Simple Smile
Искрено се смях за преходите и си представих ситуацита  Joy

# 113
  • ENGLAND
Редактирам поста си, явно никой не чете какво пиша, важен е ника, а не това, което е написано.

Сори..........

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 12:52 от Doret

# 114
  • Манчестър
Мери, ако обичаш пусни ги и на мен.

# 115
  • До хладилника, който обичам
И аз искам! Grinning

# 116
Редактирам поста си, явно никой не чете какво пиша, важен е ника, а не това, което е написано.

Сори..........

Аз пък искам да ти благодаря, защото успях да ги разгледам, радвам се че по-рано докато линковете бяха тук успях да ги видя.. Simple Smile Много са интересни! За мен беше любопитно да видя тук как смятат.. Нямам деца, но какво от това... за любопитните спирка няма.  Mr. Green

Хубав ден!

# 117
Сори..........
Doret, защо си редактира поста? Не можах да го прочета.

# 118
С риск да ядосам някого ето линковете на Doret:
цък, цък, цък

# 119
С риск да ядосам някого ето линковете на Doret:
цък, цък, цък
Благодаря и на теб, и на Doret!
Защо някой трябва да се ядосва? Линковете са полезни, а който не иска да не ги чете!

Общи условия

Активация на акаунт