Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 469
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се с мрънкане - уморена съм. Ама много, много уморена.
И ми е много скапано, заради една приятелка, която загуби вече 4-то бебе.
Баси и несправедливия живот!

Обаче, не мога да пропусна на Miss Fine торите, които са страхотни и аз подкрепям-проучвай и почвай!

# 31
isolda1, ще трябва да хвърля поглед на тези писания дет си чела Wink

Заповядай Simple Smile
https://www.goodreads.com/book/show/19523454-beautiful-you?ac=1

Мис Файн, успех в начинанието. Аз предпочитам да консумирам, не да го приготвям  Mr. Green

# 32
   Мерси много момичета Hug Ще почета по сериозно, ако не трябва да плащам сериозни данъци и тн бих се пробвала, че и сега достатъчно ми спират от заплатата  Crazy

# 33
  Мерси много момичета Hug Ще почета по сериозно, ако не трябва да плащам сериозни данъци и тн бих се пробвала, че и сега достатъчно ми спират от заплатата  Crazy

Ако пращаш по пощата, давай ми каталог  Simple Smile.

Някой ми предложи в предната тема група на бг в МК, ако може да ми пусне линк  newsm17

# 34
Тцтцтц, изтървах...

Мерси за темата, Аве Simple Smile

Вчера и днес са ми много потискащи дни. One of those days.. Ужасно ми се иска да разбия мутрата на една мързелива овца.
Едно ми е мраааачно, едно ми е самоубийствено... Размислила съм се за екзистенциалния смисъл на нещата. Изобщо пълна депресия... Аз живея ли или съществувам, и тЕ така Mr. Green

Иначе, да се надуя, гардже то ми много го похвалиха. Тя е най-малка в групата и нейната госпожа тайно ми подшушна, че за разлика от останали нашето изпреварва развитието за възрастта си. Каза, че има деца в групата, които са по големи от нея и още не знаят къде се намират. Сигурно е непрофесионално, ама много важно  Crossing Arms Heart Eyes Laughing
Установих едно нещо обаче, значи, има една госпожа, която винаги критикува детето. Всички останали са ОК, само тая все намира да каже нещо негативно, като онова за фигурите, че детето не ги знаело, което не беше вярно, защото лично проверих. Оказа се, че имали нова учителка и тя явно се е притеснила. Ей, пак се убеждавам, че е много важно на какъв учител ще попаднеш.

Толумби, съжалявам за приятелката ти  Hug не знам какво да кажа друго.. Наближава ваканцията, дръж се Crazy

Мис Файн, благодаря  Joy и.. Успех в начинанието   bouquet

# 35

Иначе, да се надуя, гардже то ми много го похвалиха. Тя е най-малка в групата и нейната госпожа тайно ми подшушна, че за разлика от останали нашето изпреварва развитието за възрастта си. Каза, че има деца в групата, които са по големи от нея и още не знаят къде се намират. Сигурно е непрофесионално, ама много важно  Crossing Arms Heart Eyes Laughing

Хубава тема да се разпиша - Фалба.  Laughing Браво на гарджето!  Hug

Бях на родителска среща преди два дена (първата за годината я пропуснах  ooooh!) Нова учителка, гледа ме, гледа ме близо минута и с тежка въздишка започна: Gabriel is extremely intelligent...Ау мале надув ще се пръсна от гордост. 10 минути седях на стола на тръни и чакам след всеки един суперлатив да има...but...не последва никога. Накрая каза, че има дни в които и се иска да влезе в главата му, за да види какво се случва там, толкова много било гоинг он. Laughing  Извиних се, че не всеки път ходи с домашна работа, пък тя каза, че въобще не я притеснява и си дава сметка, че му е скучно и дори не му прави забележка по тази причина.  Shocked  Laughing

# 36
Хахаха nana браво  bouquet разби ме  Heart Eyes да е жив и здрав и все така да ги изумява  bouquet

# 37
  • някъде в орбита...
Ехааа, дами, страхотни похвали за децата, браво Peace

# 38
  • UK
Е "нашите" деца са най-умни, то се знае. .Сладури и браво!  Peace

Толумба, много ми стана мъчно за приятелката ти, без да я познавам. На мен днес една много близка приятелка ми съобщи пък, че е бременна, и аз хем се зарадвах за нея, хем ми стана ужасно, ужасно болно, че при нас не става и не става. И после ми стана и мъчно, че така не можах истински да се зарадвам за нея заради това.

# 39
Браво на децата за похвалите Simple Smile, много е хубаво така Simple Smile

Ljoli ще стане. Не знам колко време пробвате, но едва ли е отдавна. Просто стрес и т.н. си казват думата. Но ще стане, тази работа иска работа  Mr. Green, но пък правенето на деца  пък е толкова хубаво занимание  Laughing Sunglasses

Много тъжно за приятелката на Толумбата Sad. Уви, животът не е честен понякога.

# 40
  • UK
Хайде да се цопна и аз тук, леле, чааак на 3-та страничка  Flutter
Браво на децата, ние си знаем, че са ни най-'убавите, мойта и тя напоследък няма ден да не се прибере със Star of the Day 'грамота'  Mr. Green
Отивам да си пазарувам онлайн сега, че майка ми и племеника идват в събота на гости за half term-a, време не остана!!
Лека на всички   bouquet

# 41
аз и сега имам запитвания за толкова, но често отказвам, защото за без пари не ми се прекарва свободното време в кухнята.
А защо не вземаш от сега пари, които да покриват не само разходите по продуктите,а и за труд? Масово при ръчното производство цената се образува от ст-стта на вложените материали+50% за труд. Каквото и да предприемеш, ти пожелавам успех!

# 42
  • До хладилника, който обичам
Nana_cool и Комарче, браво на децата! Страхотно усещане е да ги хвалят, сигурна съм.
Седя на студа пред една кръчма, чакам да стане време да ходя да гледам assembly на малкото дете в училището, не прецених, че няма да работи толкова рано (личи си колко ходя по кръчми). Поне ловя уайфай и леко изумения поглед на персонала.

# 43
Браво на дечицата, които толкова добре се справят в училище  Hug. Аз пък тази сутрин два пъти търчах до училището на малкия, че си беше забравил шапката (част от униформата е) и се разплака, че щяла да му се кара учителката. Чак като стигнахме, се усети че му я няма, та той си влезе в училище пък аз обратно за шапка Close. Добре, че сме на 10  минути от училището. Днес имат спорт и е в спортен екип цял ден и, според мен, е пълна глупост да носи шапката, защото така или иначе през деня не му трябва, но правила  ooooh!.

# 44
Търся аудио книги със субтитри на Roald Dahl. Попадали ли сте на такива, досега успях да намеря само без.

Общи условия

Активация на акаунт