Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 711
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • UK
Прати ми адрес на лични и във вторник ще сте закичени  Wink

Благодаря ти много, страшно си мила!  Heart Eyes
Сега се видяхме с приятели и те ни закичиха, с тези, които щеше да пратиш, закичи някое детенце, ако ще  го правиш утре в училище . Благодаря ти още веднъж Simple Smile.

# 316
Здравейте и от мен. Отдавна ви чета, но досега не съм писала. И ние сме се ориентирали към Великобритания. ММ заминава на 15.03. за мен и детето още не е ясно. може ли да ми кажете за добър сайт за търсене на работа. Казват, че много често обявите били фалшиви и не е възможно да си намериш работа така. Той е специализиран в авто-тенекеджийство. Ако тук пише някой, който работи в тази област ще бъда благодарна да пише. Благодаря и приятен ден. Ние тук/в България ще си почиваме.

# 317
  • UK
Kiki_andr, виж reed.co.uk - за мен е много добър сайт. Успех!

# 318
Дами  Hug
Някой ако е поръчвал витамин Д от Амазон или Е-бей, би ли постнал линк  newsm78
Искам да взема за детето, но честно да си призная не съм много ориентирана от към фирми производители. Ако има органик такъв още по-добре  Rolling Eyes

# 319
vany666, аз тук не съм купувала, но няма нужда от Amazon. Витамин Д има в Boots. Теско и в Сейнсбърис. Те са без рецпта, спокойно можеш да си избереш и купиш на място. Като марка, не мога да те ориентирам, преди да замина купих от България някакъв американски витамин Д, нямаше вигантол по някаква причина точно тогава.

# 320
  • UK
  vany666, аз лично лекарства от Ибей или Амазн не бих купила . Вит Д има във всеки един магазин , ако искаш онлайн може да погледнеш в "Холанд анд Барет"

# 321
Благодаря за отговорите момичета  Peace
Ако все пак някой е купувал от тук, а не от БГ да сподели  Crazy
Разгледах в "Holland & Barrett" съответно се предлага богат асортимент и че чудя кой да взема?!

# 322
  • UK
 По моето скромно мнение вит Д, който се продава в Англия е много скъп и с много ниска дозировка на таблетка/капсула. 400IU на таблетка са прекалено ниска доза. Ако вземеш 10, то опаковката свършва за 1 седмица, а струва £10. За сравнение вигантолът в България струва между 2 и 4лв и дори при доза 2500IU на ден стига за месец.
 Аз затова се примолвам на всеки, който си ходи до България да ми купи  Mr. Green

# 323
Знае ли някой от free shop на Лутън колко стека цигари може да вземе човек ,от Бг към Лондон искам да кажа Thinking

# 324
Знае ли някой от free shop на Лутън колко стека цигари може да вземе човек ,от Бг към Лондон искам да кажа Thinking

Колкото си иска, ама от какъв зор да го прави. По-добре да си ги купи от БГ.

# 325
  • оттам, откъдето започва България
И аз това щях да напиша. Ние миналия месец летяхме и пренесохме по 3-4 стека на човек.

# 326
  • София
Честит 3-ти март! Simple Smile
Здравейте,
обмисляме преместване от Бг в Шотландия. Не намирам тема за Шотландия, но пък изчетох няколко теми за UK от която тя е част и пак ми беше полезно.
Ако някой знае такава тема, моля да ме препрати  bouquet

# 327
  • York
По закон е до 800 къса на човек и до 10л концентрат  Laughing

# 328
  • UK
 bg bg bg

Честит празник!

# 329
Благодаря за отговорите за цигарите,в куфарите ли ги слагате или в ръчния багаж?

Общи условия

Активация на акаунт