Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 697
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мерси за бързото включване, М@я Simple Smile
Да, такъв формуляр попълних за всички ни, предадох на регистратурата, лекарката ни измери и изпрати по живо, по здраво. Да разбирам, че аз нищо не правя повече?

# 376
Това е формуляр за в училището. Предполагам, че това искат от там.
При личния лекар дадох само информация за ваксините до сега.
В училището ми искаха nhs номер и звънях специално да попитам при лекаря. Не бяха ни го дали преди това.

# 377
  • София
Pampers, дано попаднете на по-разбран служител и не ви мотаят.
Като чета за паспорта се сетих, че преди 2 -3 месеца у нас звъня 1 униформен.
Показа ми снимка на съседче от етажа, 2 годишно и пита тук ли живее. Подтвърдих, познавам по физиономия детето и родителите. После ме пита как се казват майката и бащата - ми аз не знам, само се поздравяваме в асансьора. Той обясни, че така проверявали да не стане отвличане на дете с ваденето на паспорт. Замислих се, ако беше попаднал на съседи, които не ги познават - детето без паспорт ли ще остане.

# 378
  • София
Това е формуляр за в училището.....
И евентуално от там ще го пратят в училището, така ли?

# 379
Не, попълва се в училището с документите за записване.

# 380
  • София
Явно трябва да се върна при ДжиПи-то и после обратно в училището.
Мерси отново  bouquet

# 381
  • Манчестър
Явно трябва да се върна при ДжиПи-то и после обратно в училището.
Мерси отново  bouquet

Няма за какво да се връщаш до GP.,в училището поискай формуляра. Той няма нищо общо с ГП.

# 382
Здравейте дами, отдавна ви чета и даже един път вече задавах въпрос в темата, но сега вече се включвам официално Grinning.
Ние сме семейство с момиченце на 4,5 г. Нашият татко работи от скоро в Англия и се надявам скоро и ние с малката да отидем при него.За сега в началото на другия месец ще му отидем на гости за кратко малко на опознавателно пътешествие, макар че от десетина години аз и мъжът ми сме посещавали няколко пъти този град- имаме приятели там, но малката мисля че трябва да свикне с идеята, че ще сменя мястото където ще живее.
Много сте полезни момичета, чета ви с интерес!

# 383
  • София

Няма за какво да се връщаш до GP.,в училището поискай формуляра. Той няма нищо общо с ГП.
Чудесно! Едно ходене поне си спестявам Simple Smile
Благодаря, Ave!  bouquet

# 384
Замислих се, ако беше попаднал на съседи, които не ги познават - детето без паспорт ли ще остане.

Доколкото четох из форуми, викат родителите в районното и от там вече се изискват доказателства, свидетели и т.н.

# 385
  • Бургас
момичета, дайте малко инфо за приравняването на дипломите, трябва ли да се прави ззадължително, ако не кога е нужно, какви са цените?

# 386
  • UK
момичета, дайте малко инфо за приравняването на дипломите, трябва ли да се прави ззадължително, ако не кога е нужно, какви са цените?

Абсолютно не за повечето специалности.

# 387
  • Бургас
ясно, а за кои специалности е нужно?

# 388
  • UK
Цената не е ли единна, нали за Нарик става въпрос? 50-70 паунда, нещо такова пишеше там.
Ще пращаме документите на мъжа ми, но при него става въпрос за курсове и сертификати за проф. квалификация и правоспособност, не за дипломи от средно или висше. И аз четох тук из темите, че май няма много смисъл от това.
Благодаря за отговорите за актовете за раждане   bouquet

# 389
  • Манчестър
Цената не е ли единна, нали за Нарик става въпрос? 50-70 паунда, нещо такова пишеше там.
Ще пращаме документите на мъжа ми, но при него става въпрос за курсове и сертификати за проф. квалификация и правоспособност, не за дипломи от средно или висше. И аз четох тук из темите, че май няма много смисъл от това.
Благодаря за отговорите за актовете за раждане   bouquet

Зависи какви сертификати и тн.....може и на нищо да не ги приравнят ако нямат еквивалент или нещо приблизително......

Общи условия

Активация на акаунт