Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 587
  • 730
  •   1
Отговори
# 150

Ихааа. Намерихме един подарък от за Коледа, ама шмугнал се из бебешките неща за раздаване.
Аланглето е много доволен  Mr. Green

# 151
  • Великобритания
Ауу как обичам такива забравени подаръци .. ( и парички де)  Grinning
момичета , трябва ли да си правя appointment за някакъв преглед след раждането или те ще ми пратят писмо .. минаха вече 6 седмици , а още няма нищо  newsm78

# 152
Ауу как обичам такива забравени подаръци .. ( и парички де)  Grinning
момичета , трябва ли да си правя appointment за някакъв преглед след раждането или те ще ми пратят писмо .. минаха вече 6 седмици , а още няма нищо  newsm78

Запазваш си най-обикновен час в сърджърито, ако имаш някакви притеснения и въпроси.

# 153
  • Великобритания
Толумба - благодаря ..нямам притеснения , понеже раждах с операция , но все пак бих искала да ме види лекарско лице Simple Smile

# 154
Разбира се. Моите шевове бяха от абсорбиращите се и там нямах притеснения.
Но много държах да ме прегледат и уверят, че всичко си ми е на мястото и изглежда, както трябва да изглежда  ooooh!
Една млада лекарка много се смя с мен.

# 155
  Мимито, прегледай си документите от болницата, на мен ми дадоха, че трябва да ида при ДжиПи-то на преглед след раждането, но не помня кога беше точно. То и с пръст не ме пипна, пита ме дали съм добре, но все пак е процедура. Иначе акушерка идва да ми маха шев-а от секциото, но ти едва ли имаш, аз бях пак от изключенията  Crazy

# 156
  • UK
Добър вечер Simple Smile Хем ми е смешно, хем малко тъпо - имахме проблем с пералнята и миналата седмица в наше отсъствие (бяхме оставили ключове) идва някакъв майстор да я погледне. Оставил ми беше бележка да му се обадя, чухме се и той каза, че според него пералнята е за смяна. ХУбаво, ама седмица никакви вести, дрехите се събират и накрая пуснахме пералнята и се изпрахме. Решихме, че ще си караме със старата пералня и се посмяхме. Днес се прибира приятелят ми от работа и гледа нова пералня. Влезли си нашите хора, без да предупредят, поне мейл да пратят, извадили някои неща, които бяхме оставили в пералнята (мръсни), инсталирали нова пералня и пъхнали в нея мръсните дрехи. Нито бележка, нито нищо. От една страна супер, че имаме нова пералня, от друга - ами поне да бяха казали, че ще идват - никой нямаше да направи проблем. Ами ако бях например с някое гадже вкъщи?  Joy Есекска му работа.. Rolling Eyes

# 157
Оплачи се сега, че не са изпрали и простряли!

Ауу, Miss Fine , вярно че от болницата даваха нещо като епикриза, сега и аз си спомних и с нея ходих на въпросния преглед при личния.

# 158
  • някъде в орбита...
Ljoli, то вярно хем смешно, хем странно Laughing

# 159
  • UK
Оплачи се сега, че не са изпрали и простряли!

Не знам, ама сега като извадих прането всички дрехи бяха напъхани в плика на един комплект чаршафи, който беше в пералнята  Shocked Все едно в торба.... Превивахме се от смях като видяхме, с оскверненото ни (но вече изпрано!) бельо.  Laughing

# 160
Момичета, може ли малко помощ? ММ заминава в Англия и му казаха, че трябва да има Сертификат за произшествия. От застрахователна компания ли трябва и какво трябва да пише?
Благодаря!

# 161
  • Манчестър
Момичета, може ли малко помощ? ММ заминава в Англия и му казаха, че трябва да има Сертификат за произшествия. От застрахователна компания ли трябва и какво трябва да пише?
Благодаря!

Предполагам,че става дума за No Claim Bonus letter. Тук в УК се издава от застраховател и доказва колко години имаш без да си клеимвал от застраховката. Всяка година без клеим ти носи намаление на премията и максимума е 65% + 9 години.

# 162
Аве, благодаря за отговора.   bouquetНо ни казаха, че от Бг трябва да извадим такъв документ. И като отиде в УК и иска да си купи кола, ще му е доста по евтино. Съжалявам, ако пиша объркано,но и аз не съм наясно.  Peace

# 163
Няма такъв документ, с който да си купиш по-евтина кола.
Както Ave  е написала, това е писмо от застрахователя, че водачът е нямал произшествия.
Преди години масово признаваха писмата от българските застрахователи.
Чувала съм, че и хората сами си ги пишат.
Затова не ме и учудва, че вече не признавали всички писма.

# 164
Ясно, явно аз не съм разбрала правилно. PeaceБлагодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт