Великобритания - тема 57 Пролетно Великденска

• 82 311
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
 Точно решихме в събота да се разходим до най-близкия Лидл  Crazy Дано да имат баклава!

# 541
  • UK
Agent Redding, не се включваш много - кажи ако имаш желание как сте и как се устроихте; вече няколко месеца сте тук, всичко е наред, надявам се Wink

# 542
Ljoli  Hug
Добре сме! Сега живеем в Borough of Lewisham (не ме кефи квартала), но е на 10 мин от центъра на Greenwich. Правим си разходки там, много е готино събота и неделя в парка  Simple Smile Отворих си банкова сметка в HSBC Greenwich клона и такова добро обслужване има там! Като обикаляхме банките с ММ след като му предложиха работа никъде не срещнахме такава любезност и готовност. Tired
ММ работи още от Октомври, а аз имам голям напредък с търсенето и живот и здраве ще почна много скоро да работя  Mr. Green

# 543
  • UK
Радвам се! Гренич е много хубав квартал, макар че Lewisham е малко особен. След два месеца ще сме много близо - ние ще сме от другата страна на реката, може да направим една разходка до Гренич маркет някой слънчев ден Wink

# 544
  • След завоя в дясно
От тук купивам баклави http://www.yasarhalim.com/contact-us/ , по хубави не съм яла. Тези от ЛИДЛ са ми много сухи.
Varnagirl-пробвах и тези пластмасови пластини с бодличките не става, по бавно върви по него, но пак минава. Явно магистралата за писанки минава през моята градина Laughing
Ти ли беше дето се записа доброволка в citizen advice bureau, как е харесва ли ти?

# 545
Харесва ми да Simple Smile Все още не работя самостоятелно, на етап наблюдение съм, но ми харесва. Интересно е, а и е местен опит, какъвто аз нямам.

Не знам какво друго да се сетя за котките тогава, освен да си вземете куче.

# 546
  • UK
Syjalqvam za latinicata, obache oshte sym bez laptop. Bqh namerila cakata za pisane s kredor na tableta, no sega i toi ne raboti, a prez telefona ne mojah da go izmislq. Dnes zvynqh na Lenovo i momcheto obeshta da se obadi i da im kaje da go opravqt po byrzo, poneje se zabaviha tolkova da go vzemat. Kakto i da e, pisha da vi kaja che vchera bqh na interview za shop manager v Barnardo's i dnes mi se obadiha da mi predlojat rabotata. Az ne se predstavih koi znae kolko dobre na interviewto no jenata kaza che spored neq sym chovek s logoto moje da se raboti za postigane na dobyr rezultat i zapochvam prez april. Pritesnqvam se opredeleno, ne znam dali usiliqta mi i ideite mi shte imat janiq rezultat. Hodih do magazina i toi e poluprazen, vlizat hora, no prosto nqma nishto za kupuvane, samo drehi i tova e, nqma windows displays, nqma logika v podrejdaneto na stokata, knigite i dvdtata sa zad kasata, koeto ne predpolaga nikakvo razglejdane... Idei imam kolkoto za pet magazina, ta shte vidim kakvo shte stane, dano csichko e nared.

# 547
  bouquetМГМ толкова отдавна чакам да се включиш с добра новина. HugМойте поздравления !!!Успех !!! Peace

# 548
  • UK
Mnogo ti blagodarq Simple Smile dano dano dano da se poluchi Simple Smile

# 549
Браво и честито! Дано новата работа ти харесва Simple Smile и да е всичко наред.

# 550
Здравейте  Simple Smile И двамата с ММ сънуваме баклава, толумбички, боза...Знаете ли за някой добър турски магазин с такива стоки около Camden town, Shoreditch , Stratford или близо до Greenwich?  Hug

На Кентиш, като излезеш от гарата тръгваш на ляво.Има страхотен магазин, мисля че е Ливански със страхотни изкушения.

# 551
Малката Госпожица Мърморана, честито за новата работа! Не го мисли от сега. Като започнеш и видиш нещата от кухнята вече ще видиш какво можеш/не можеш да промениш и как да действаш. Успех!

# 552
Браво, МГМ Simple Smile

Някой да ме спре да ям... ужас, ужас, ужас. Е тази гадост (http://img.tesco.com/Groceries/pi/398/5054268736398/IDShot_540x540.jpg)... просто с дъщеря ми не можем да спрем да я ядем. А докато я ям усещам как ми се лепи на задника пфффф. Добре, че нямаме кола и вървя пеша. Малко поне.

Другата сряда щерка ми е на училище, в понеделник ще ходим до праймърито зад нас, да видим със синът ми как ще процедираме. И като свикнат да взема да си търся работа, че ще стана 100 кила, да ми се не знае.

# 553
  • UK
Julie, сакън! Ще ви изпопадат зъбите от това! Само погледни голяма част от жените по улиците и си помисли, че те от това много са изяли Laughing

# 554
  • Манчестър
Браво, МГМ Simple Smile

Някой да ме спре да ям... ужас, ужас, ужас. Е тази гадост (http://img.tesco.com/Groceries/pi/398/5054268736398/IDShot_540x540.jpg)... просто с дъщеря ми не можем да спрем да я ядем. А докато я ям усещам как ми се лепи на задника пфффф. Добре, че нямаме кола и вървя пеша. Малко поне.

Другата сряда щерка ми е на училище, в понеделник ще ходим до праймърито зад нас, да видим със синът ми как ще процедираме. И като свикнат да взема да си търся работа, че ще стана 100 кила, да ми се не знае.

Ауууу....как не те е срам.....да разнасяш такава калорийна бомба.....?.пробвай и фъстъченото масло... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт