педиатър и личен лекар в София,район Руски паметник

• 1 830
  • 7
  •   1
Отговори
моля ви за съдействие! Трябва да сменя личната лекарка и педиатъра на дъщеря ми.Преместихме се от Слатина до Руски паметник и затова искам да е в този район. Ще се радвам ако ми отговорите и как е по-добре личният й лекар да е и педиатър(по- удобно е със сигурност),или да са двама отделни души?
 другият ми въпрос е смяната им пак ли като при джи пи-тата два пъти в годината?

# 1
И аз ще следя темата, тъй като съм в сходно положение. Надявам се наистина да има отзиви!

# 2
По принцип педиатрите са специалисти и те не могат да бъдат  избирани. Ще можеш да си смениш личният лекар чак юни месец. Търси си лекар, който работи с деца. Другият вариант е джи пи-то да ти дава направление за педиатър. До колкото знам в Медика 16, което е в сградата на болница Сердика има лекари, които са работили като педиатри.

# 3
Козета, благодаря, аз към Сердика съм се насочила или този център Св. Стефан, но нямам конкретни препоръки за лекар. Иначе, сега ако не успеем да отидем до личната, ползвам педиатрите в Торакс и съм доволна, особено от една по-възрастна лекарка - Николова, но при тях е само платено.

# 4
мира ти към кой се насочи? Ходих ди сердика ивидях,че има няколко джипита, които са детски лекари.

# 5
Още не сме ходили, нали чак юни е смяната. Иначе мога да похваля стоматолог наблизо, доволна съм и аз, и малката ходи.

# 6
кой е? Похвали го!

# 7
Писах ви на лични за стоматолога. Чакам и аз отзиви за педиатри с конкретни препоръки, може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт