Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 65

• 33 856
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Ситно накълцан, претрит със сол и лим. сок  Mr. Green
Aхаа, сега ми стана ясно  Joy

Да, за обезмирисяването питах  Grinning Щом не излизаш, добре  Grinning

# 361
  • София
Да изклюкаря днешната рожденичка!
ТДИ, желая ти здраве за теб и всички важни, и любими хора! Бъди все така всестранно развита, любознателна, умна, устремена и сърдечна! Целувки!!!  Hug Heart Eyes bouquet

Не отчитам нищо за вчера и днес... имам ужасна МТ на корема от Тединото предизвикателство и даже  като се смея ме боли... освен това се чувствам и виждам като яката мадама,  която пусна Агента. Имам такава структура и като напращя се получава нещо безобразно..мрън...

# 362
Добро утро  Laughing Laughing LaughingОтчитам тренировка на Руми ,за  долна част месец 3 ниво 2.Много ми е трудно това ниво 2 Crazy,но ще се боря CrazyЧестит Рожден Ден на ТДИ,пожелавам ти много здраве щастие и любов.Бъди ОБИЧАНА И ОБИЧАЙ  bouquet

# 363
Да, за обезмирисяването питах  Grinning Щом не излизаш, добре  Grinning

Когато ми предстои дефилиране из обществото, за закуска консумирам смути  Mr. Green

Личи ли си, че имам къща за чистене и колко ми е ентусиазЪма за целта?  Whistling

# 364
Здравейте  Hug
Вчера ми беше почивен ден. Нещо не ги обичам много тези почивни дни, трябва да измисля нещо леко вместо нищо. За днес обаче нямам търпение да си продълж с 90ДП. След работа обаче. Иначе за закуска смути, за обед зеле, довечера каквото сготвя ще хапвам  Wink
TDI, Честит Рожден Ден! Желая здраве на теб и близките ти! Късмет, нестихващ спортен дух и сбъднати мечти! Весел празник   bouquet

# 365
Аз се записвам с това https://www.youtube.com/watch?v=Il9x5ULi6aI скоро някой го беше пуснал и много ми хареса Rolling Eyes

Аз вчера, като си купувах чиа и елда ми направи впечатление, че са доста евтини от преди... Или просто на това местенце са така. Преди си взимах чиата от Фантастико 200гр за 10лв, което е 50лв/кг, а вчера я взех на 19лв/кг, а елдата на 4лв/кг... Не се оплаквам де, ама като си свикнал да даваш за нещо повече пари, се чудиш какво не е наред, че е толкова евтино  newsm78

# 366
  • София
За днес отчет:
-Тренировка 2 на Джилиън (БР)
-Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90 https://www.youtube.com/watch?v=Ssl5cMI7ACQ - ако на някой му се скача 10 мин. без да скира - това е видеото. Simple Smile
- ден 5 от предизвикателството за клекове (общо 105 клека)

Исках да ви питам какво е мнението ви за сладкия картоф? Готвя на малката едни кюфтета със сладък картоф и червена леща и се чудех дали и аз да не се възползвам от тях.

И друг въпрос - то всеки като ще си купува тежести пита, та и аз. Rolling Eyes Има 2 кг. гири, но за някои упражнения (бицепс, мъртва тяга, флайс) са ми леки . Та се чудех 4 ли да си взема или 5 кг?
За Боди Революшън на Джилиън мога ли да мина без ластици. Как ги заменяте?

Mari Lin, радвам се че ти харесало. Опитай и Cardio burn  на същата програма.  Изобщо цялата програма е много добра https://www.scribd.com/doc/210889797/30-Day-Fat-Burn-Workout-Calendar, но за съжаления някои клипове не тръгват.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 09:56 от Home raider

# 367
ТДИ, честит рождееен деееееен  newsm68 newsm67 Tada
Да си все така спортна, ентусиазирана и за пример на всички нас  Heart Eyes

Момичета, много пишете, не мога да ви изчета  Mr. Green

Тази сутрин само стреч и нищо друго, че се успах жестоко. Да си призная много харесвам жени с добре развити глутеуси и оформено сочно Д, ноооо аз съм доста дребна - 160 см. и много внимавам, защото ме е страх, че ще изглеждам като трупче

Усмихнат ден на всички....и айде да идва вече това топло време, че ме хваща бяс от тези тренировки на закрито  Mr. Green

# 368
По ред на номерата:

TDI, хайде пак да ти честя празника -  newsm51 bdbaloni

Bob4e, специално към теб – днес сутринта направих силовия комплекс, за който ми помогна (само флайс не направих, не ми е удобна тази маса вкъщи. Флайс в залата ще правя на лежанка)

Горна част (с гири от по 5 кг)

Арнолд преса- 3х10
Военна преса- 3х10
Ренегатското – 3x10 (на ръка)
Обратен флайс - 3х10
Дийпс на стол - 3х10

Долна част:

Клек с 5 кг в ръцете, изпънати напред + подскок върху стол – 3x10 (10 клека, 10 скока)
Тяга – 3x10 с 15 кг (малко ми е това, усетих, но нямах под ръка повече)
Хип тръстер – 3x10 пак с 15 кг (като горе задържах и стягах дупето за 5 секунди)
Напади във всички посоки – 3x15 (изтръпнаха ми краченцата)
Прасци – 3x20 повдигания с 8 кг тежест

Планк – не засичах, държах до отказ в 3 серии

Mari Lin, само да те питам – от Фантастико пак си взелата чията и елдата на по-ниски цени, нали?

Home Rider, аз обожавам сладък картоф. Много ми напомня вкуса на тиквата, затова може би (не случайно съм Fit Pumpkin – тиква съм та дрънкам). Не знам какъв режим на хранене спазваш, но ако си позволяваш определено количество въглехидрати – давай смело с картофа!!! Полезен кореноплоден зеленчук за чудо и приказ. Аз обичам да го пека на фурна върху хартия за печене, поръсен с малко хималайска сол и кокосово масло (може и краве, разбира се). Към него си правя една голяма зелена салата и съм едно щастливо прасенце.

# 369

Mari Lin, само да те питам – от Фантастико пак си взелата чията и елдата на по-ниски цени, нали?

О, не. Не съм се изразила правилно. От павилионче за насипни ядки ги взимам тези неща толкова евтини. Преди от една сергия я намирах чиата на 4лв/100гр, после отвориха това павилионче и в началото беше на 2,50/100гр, а сега е за 1,90/100гр на същото място, та си мисля, че сигурно са поевтинели по принцип  Thinking

# 370
TDI, честит рожден ден! Да си здрава, спортна и успешна! Изобщо всичко най-най-най! Simple Smile Hug

Много обичам Водолеи, много сте тука, браво на вас! Simple Smile

И друг въпрос - то всеки като ще си купува тежести пита, та и аз. Rolling Eyes Има 2 кг. гири, но за някои упражнения (бицепс, мъртва тяга, флайс) са ми леки . Та се чудех 4 ли да си взема или 5 кг?
За Боди Революшън на Джилиън мога ли да мина без ластици. Как ги заменяте?
Home raider, аз от 2 кг минах на 4 кг, нямаше да мога от раз на 5 кг. В началото ми се струваха бая тежки, двойно тегло е това все пак, но с малко повече напъване и редуване с леките гири, сравнително бързо свикнах. Сега правя всички упражнения с 4 кг без проблем, но все още ме мъчат на упражнения за трицепс например, където съм по-слаба (по-конкретно тези: _1_, _2_ - на това тук особено много, ако държиш гирите леко раздалечени, понеже, ако ги приплетеш заедно, става доста по-лесно:)). Така че има смисъл от преминаване по-полека през различните етапи според мен. Peace Ако не ми беше жал да троша пари, бих минала и през 3 кг даже.
За БР си купих специално ластици и не съжалявам. Мисля, че заменянето на ластиците с гирички не е баш същото нещо, различно е съпротивлението. Аз се спрях на евтин вариант, купувайки отделно дръжки + широки ленти с различно ниво на съпротивление, които са супер евтини.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 12:36 от Barbabeau

# 371
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря ви, момичета! Пожеланията ви наистина значат много за мен, въпреки, че не се познаваме. Много мило ми стана  Hug
Черпя с любимата ми торта и  любимото ми уийски

# 372
Здравейте,
днес е деня на палачинката, знаете ли? Реших да поглезя моя годеник  Laughing защото има личен празник и ето го резултата, ето и рецептата (аз смених малко съставките, но станаха много вкусни  Wink )
Прегрешихме и с домашно сладко от череши (аз го правих   Flutter ), а ето го и смутито ми от спанак, магданоз, ябълка, киви, портокал, чия и ленено семе

Да не мислите, че влязох да отчитам нещо? Не  Mr. Green Влязох да разваля дисциплината   Whistling

Теди  Hug

# 373
  • UK
Рейни, да идвам направо за закуска при вас Wink
Честит Рожден Ден, Теди! Здраве, късмет и повече време за теб самата!   bouquet
Тамън затегна дисциплината с храната и някой донесе домашна морковена торта в офиса. Тези колеги гърци са големи чревоугодници, и покрай тях и ние, обикновените лакомници, намазваме  Grinning

# 374
TDI, честит рожден ден и от мен!  Tada Да си жива и здрава!  Tada

Не стига,че последните дни се тъпча с какво ли не, сега и ден на палачинката...  Crazy Но най-вероятно ще пропусна. След малко отивам да правя някакво кардио, а след него яйчица на очи с вкусен топъл домашен хлебец.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт