Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 65

• 33 857
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
ТДИ, Честит Рожден Ден и от мен, много здраве, сила и баланс, за да се справяш с всички дини под една мишница!

Дрийми не е ли рожденица и тя скоро?

Мечтая си от дни натрапчиво за палачинки, но сутрин нямам време преди работа да ги правя. Може би вечер ще се хвана да си ги подготвя. Рейни, аз сладко не видях. Crossing Arms

Льоли, завиждам за морковената торта, щом е и домашна.
Аз снощи правих това пиле на Дженаро. Пускам го, защото поне с него не развалям дисциплината и е идейка.

От снощи отчитам два кръга на последно ниво Ripped, за трети не бях в състояние, кардиото ми дойде в повече. Затова допълних с 15 min Advanced Total Butt Workout на Кристин (беше приятно, но не съм се гърчила като на моделската).
Изводът е, че отпускането на края през уикендите с много храна и никакви тренировки ми отпускат и кондицията на сърцето за кардио. За силови съм във форма, но сърцето не ще.

# 376
  • au bout du monde
Без да знам, че е ден на палачинката, закусих бананови палачинки Mr. Green

# 377
И моите са с банан и кокосови стърготини.
Д_ана ние го изядохме  Laughing остана само малко на дъното  Crazy

Льоли заповядай, тези, които снимах все още ги има, аз не поглеждам към тях  Naughty

Днес съм в отпуска, тъй, че ще поспамя темата вероятно със собствените си глупости  Twisted Evil

# 378
  • София
Fit Pumpkin, благодаря за отговора за сладкия картоф. Най-вече и на мен ми харесва печен.

Barbabeau, така и аз го мислех - да взема 4 кг. Но аз няма да заменям 2-та кг. с по-тежки ( поне засега). Ще ги изпоlзвам за упражнения, които изискват по -големи тежести.  А пък това първото упражнение (кик бек) за трицепс не бих могла да го направя с по-голяма тежест или поне не и повече повторения. Дори доколкото знам, е по- добре да се прави с по-малко тежести.
А за ластиците изобщо си нямам на идея какви трябва да бъдат.. каква дължина, какво съпротивнение..

Какъв сега пък ден на палачинката.. Laughing Утре да не дойде ден на лазанята.  Heart Eyes

Честит рожден ден на  TDI!!! newsm59

# 379
  • UK
Ох, тук е цял месец на палачинката. Отвсякъде ме гледат Нутели и кленови сиропи, както и готови смеси за палачинки, бляк!
Морковената торта само я опитах, ама хубава беше, много... Sad
Днес не ми се работи. Такова слънце е пекнало навън и е толкова свежо. На обяд ще изляза малко на въздух. Мирише ми на пролет вече!

# 380
  • София
Рейни, леле, леле ... а аз ръфам яйца без сол  Crazy

ТДИ, честит рожден ден   bouquet

# 381
У дома има лазаня, идвайте  Joy

ТДИ, и тук ЧРД  Mr. Green бъди здрава, усмихната и само напред  Hug

Да не мислите, че влязох да отчитам нещо? Не  Mr. Green Влязох да разваля дисциплината   Whistling
Много ме изкефи  Joy

Днес исках да си взема лоста от ЛИДЛ, но бащаткото отново бързаше ли, бързаше. Имала съм била лост у дома! Дето нито го закачи някъде, нито нищо, щял да ми го закачи някъде навън... но кога никой не знае. Много се ядосах  Crossing Arms

# 382
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мери, баща ми е същия, минава на спринт през магазинити. А когато се приберем и иска да ни заведе да видим някакъв магазин, после се налага да се върнем там сами, че да разгледаме като хората  Rolling Eyes

ТДИ, честит празник и тук   bouquet Така ми се пие уискииии... тук едно бутилка от най- смотаното започва от 100 лв нагоре  Rolling Eyes

Хоум Райдър, ти Мерида ли си???. Много ме обърквате така като си сменяте никовете  Crazy. Сладките картофи много ги уважавам, хапни си и ти.  Peace Много са ми вкусни на мен във всякакви варианти.

Фит  Peace Можеше флайса да го направиш и на земята, нямаше да е толкова обхватен, но е по- добре от нищо. Той ти беше основното упражнение за гърди в комплекса  Peace

Аз отчитам 7 км насечен терен, както се боря с един вирус, душата ми щеше да излезе. После силова за цяло тяло- серии за горна част като вместо почивки правех упражнения със СТ за долна част.

Закуска- смути от бейби листа, джиндифил, лимон, портокал, ленено семе и протеин.

# 383
Опаа ТДИ Честит рожден ден и от мен - много здраве, щастие, борбеност, успехи, сбъднати мечти и мечти, които те първа да покоряваш.  Hug Hug Hug

Еднам ме навихте да уважа денят на палачинката - след работа се залавям хахаха

# 384
TDI,   bouquet Честит рожден ден! Ти си нашият "универсален войник", желая ти все така успешно да се справяш по всички фронтове.

Днес не съм решила какво ще бъде. Или нещо на Джилиан, или нещо с пудовка.

Има ли тук дами, които използват кокосово масло за коса? Аз го ползвам за всичко де... Косата ми расте като луда - преди две седмици се боядисах и вече се виждат корени. Обаче против всякаква логика се наелектризира жестоко и не мога да се справя с това.

# 385
Лидзи,
Скрит текст:
смени си шампоана. Каквито и масла да мажеш, няма да спре да се наелектризира, ако шампоана е причината.  Аз като почна с разни масла за маска, после се къпя с едни индийски билки или .... брашно от нахут  Laughing ... преди няколко дни си взех билков шампоан от hand made fest в София/НДК. От едно къпане за сега ми харесва. Mама наскоро гледала някакво предаване за шуслеровите соли и ме пита това чудо кога ще го вкарам в наща къща, само това нямало  Joy
Може да опиташ да мажеш връхчетата с арганово масло, но сложи много малко. На мойта тънка косица колкото и малко да сложа, все й е много и стои мазна. А и самото масло си е доста тежко. Може и кокосово да мажеш по връхчетата. Може и масло от жожоба, то е по-леко.

# 386
Охоооо,
Скрит текст:
що арганово масло съм измазала на главата си след едно злополучно обезцветяване. Косата ми го попиваше моментално. Най-много ми допада кокосовото. С един и същ шампоан съм от много време и не ми се беше случвало преди въпреки, че постоянно ходя овъртолена с шалове и качулки. Но ще пробвам да го сменя.

Колко струва този шампоан?

# 387
  • София
Линдс,
Скрит текст:
как съживи косата след онова обезцвеняване? И какво я правиш, за да расте така лудо?

# 388
  • София
Merry, недей да каниш много, че колко му е да дойдем.. Laughing

Хоум Райдър, ти Мерида ли си???. Много ме обърквате така като си сменяте никовете  Crazy. Сладките картофи много ги уважавам, хапни си и ти.  Peace Много са ми вкусни на мен във всякакви варианти.

bob4enka, не съм Мерида - от край време съм си с този ник Laughing

Хапнах аз сладък картоф, нямаше как.

# 389
Хайде и аз да се отчета- днешният ден на Румяна + ден 1 от йога предизвикателството на Адриан. Страхотна е, много ми хареса  Peace Имам МТ на дупето от вчера, но пък след йогата болката в кръста и гърба си отиде, явно си имах нужда от нея.
Нали съм на "сирна" седмица, та за обяд спретнах омлет с моцарела и овче сирене + половин авокадо. Не ми беше узряло добре  Naughty
Добре де, аз обожавам скачането на въже, но нали и то уголемява прасците? И тичането, и то? А кое кардио не води до такъв ефект, а само отслабваш?  Joy И без това съм решила да включа малко кардио в тренировките, че много силови станаха  Peace
ТДИ, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива, винаги толкова мотивирана и вдъхновяваща!  Hug
MariLin, аз си ги купувам също на такива цени. Не знам как си могла да се излъжеш да дадеш толкова много пари  Naughty newsm78
...О, и днес няма да уважа палачинковия ден, ще ме извинявате  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт