Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 65

• 33 786
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
За домашната гранола - ето една прекрасна рецепта на любимата ми Ирина http://sunshineskitchen.com/homemade-granola/ . Обаче, не е безвъглехидратна, хихихихи
фъстък, много си сладка! Изпитите са, както следва - Бляк джак за максимално време от 15 минути. Който го прескочи, не влиза  Joy Между другото, какво стана с лап топа? Извинявай, клюкарката в мен сенадигна и трябва да знам  Hug
Мери и Вив, все си мислех, че парен каша духа, а вие двете ме удивлявате... Ще купувате лостове, докато се хванат на вратата, а  ooooh! Дано този път имате късмет. Ако има някакъв начин, без да се дупчи и без да се виси на вратата с цялата тежест, моля, споделете.   bouquet

# 91
Закоравяването иска жертви, Любче, за една врата ли си  Naughty

# 92
  • София
Честно да ти кажа, лоста е много красив, ще отива на всяка врата  Joy
Така де, готова съм и да дупча  Joy

# 93
Любче, аз че съм си сладокуса е ясно, ама като отворих тия ми ти снимки, че после мернах и това ...
Льоли, той Скот уж я пече тая каша после и й вика ябълкова гранола, ама май преводът е сбъркан.
Hozier и аз му се кефя, особено след като го гледах с Ани Ленокс на Грами.

Мери, честит празник, чакам снимка на истинска торта!

Непокорна, радвам се, че те е подпалило видеото. Разбира се, може да вклЮчиш и някоя от моделските тренировки. Тази с ластиците май също вътрешно бедро пали.

ТДИ, добре завърнала се! Аз почнах да си мисля, че ти си извън строя заради чакания подарък.

Аз се перчих снощи, че последното ниво на Рипд е лесно, ама днес ме болят раменете. Crossing Arms

# 94
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Д_ана, не знам за какъв подарък... може да ме бъркаш с някоя друга дама тук. Аз повече подаръци от дядо Бог, щъркела, и т.н. не чакам и да ме извиняват, ама и не желая. Ципчето на корема е затворено вече  Crazy  Да не говорим, че ми идва по 3 пъти на месец  Cry  За съжаление мога да отида на лекар само през уикенда, т.к. през седмицата нямам на кой да оставя децата, съответно с моята АГ се дебнем кога ще е на работа през уикенда, че да отида.
Скрит текст:
Сега в събота щях да ходя, обаче явно сериозно се бях изтощила с децата в болницата, оставих ги в петък на баба им, в събота сутринта отидох на изпит, взех го, обядвах и като съм заспала в 13ч. станах в 18ч.  Crazy  Та проспах цялата дневна смяна на АГ-то  Tired

За пудовките да ви кажа, аз бих си взел 5-ца ако трябва да избирам. Аз съм 8-ца и раменна преса, мелница и не се сещам в момента още какво, но ми е трудно, правя ги, но повече от 10 повторения ми е трудно да направя. За суинг ще са малко 5-те, но пък и ако човек е начинаещ, знаете суинга натоварва кръста, по-добре с по-малко кг.

Фъстък, точно този разговор имах с майка ми онзи ден и й обяснявам, че напр. свински дроб при нас на пазара е 3.50лв.; 2 средно големи пъстърви са 5лв.; миди с черупка са 2.50лв. аз взимам 2 кила миди, слагам ги в тавата с ориз и ядем 2 дни за 6лв  Laughing  Според мен да се храниш здравословно е по-евтино, от колкото да купуваш колбаси, пакетирани разни храни и т.н.  Peace

# 95
Пудовките са много хубави, днес ги видях, лостовете също. Има и дъмбели 10кг., но не са по евтини отколкото в Спорт Депо. Днес си купих ластици от там-сиви 13 лв. Имаше и оранжеви за 9 лв., не знам защо реших, че сивите са по-силни, но, когато се прибрах и ги пробвах съм доста разочарована, никакво съпротивление.
Някой има ли идея между двата цвята кой е по-силен? Продавача идея си нямаше и само ми повтаряше, че били идеални за мадами. Като го гледах как изглежда може и да му скъсам шортите на бърпита и клекове hahaha

# 96
Аз взех, че се засрамих от новата тема и реших да потренирам преди лягане.
Утре, ако успея да стана в 05.00  - пак Grinning.

Направих по няколко серии: гоблет клек с преса, ренегатско, пул овър и разни други (не им знам имената), без да пропусна някоя мускулна група. Забелязах с удоволствие, че тройното за корем не ме измори толкова и го изпълнявам доста по-добре. И да не забравя - 10 съвършени лицеви опори Hug
С две думи импровизирана тренировка в стил "Хайде още малко" Wink.

Не знам как е при вас, но на мен импровизираната тренировка ми идва идея по-лека - чисто психологически. Просто не се насилвам да изпълнявам упражнение, за което в момента не съм настроена. Затова си я пазя като вариант за по изморени и мързеливи дни.

Сега би трябвало да заспя с чиста съвест, без да сънувам как Мери ме гони с точилката  hahaha

# 97
  • 1st floor

Днес  не ми беше ден с  видеата. Премахнали са клиповете  на Джилиън от руския сайт http://www.fitnessera.ru/revolyuciya-tela.html. Освен това и не тръгват някои от клиповете на 30 Day Fat Burn на BeFit  и разбира се точно това, което ми е по план.
Намерих ги  на друго място и по по план продължих с Тренировка 1 на БР Джилиън.
Home raider, много те моля да споделиш къде другаде си ги намерила  Praynig. Че иначе ще трябва да започвам някоя друга програма отначало. А тази ми харесва много и вече съм я преполовила.
Ето от тук, но преди това трябва да се регистрираш. http://vk.com/.
Аз се регистрирах, ама сега накъде? newsm78
Иначе си търсех БР от You tube - и от таме вече не мога да ги отварям... Crossing Arms Имам ги свалени на диск, но ми е мъка да пускам ДВД-то. Mr. Green От компа ми е по-лесно. Освен да ги сваля пак на компютъра...ех, мързел.
Днес отчитам, освен сутрешните тренировки, целият Люлин преброден от край до край. Два и половина пъти! Mr. Green
А на кое викате моделски тренировки?  Blush Нещо хич ме няма по модата! Mr. Green

# 98
Теди, то на мен ми е тежка сега тази 10кг-мовата, ама гледам в бъдещето, че сланини със сериозна работа се топят.  Mr. Green

Та, сега в стил Лидси, разговор с касиерката в Лидл от преди малко.
Аз на касата с пудовката в ръка...
- А, пудовка ли е това?
- Ами да?
- Хм, добър подарък за празника!
- Ама, то такова, ами тя е за мен - Вече почти засрамена, че съм си позволила такава покупка.  Mr. Green
- Е, ама 10кг. ли? За вас? Ама няма ли да ви е много тежка? 10кг? Ми то има от 5, от 2.5, да си бяхте взели от тях?
- Ама аз искам тази, другите ще са ми леки.
- Вие сериозно ли?
Вече почти съм се разсърдила, толкова ли немощна и некадърна изглеждам, че не мога да завъртя тези 10кг??  Crossing Arms
- Ама наистина ли е за вас?
- Ами да бе, за мен е?
- Ъъъъъ, ми да вземете да му я изпуснете на краката на вашия приятел, че ви кара да правите такива неща!

Шок и ужас, почти превивайки се от смях се завлякох с пудовката към изхода.  Crossing Arms

# 99
Suede, що не каза, че си нямаш приятел, щеше да ти каже, че такава никой няма да те вземе  Joy Joy Joy

Непокорна, ето ти моделска тренировка. Хич не е моделска да ти кажа аз, превивах се като настъпан червей по едно време  ooooh! Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=FMzupeClpBI&index=29&lis … wxbMLgE3Y1C4NVq_g

# 100
Аз днес не отчитам нищо, цял ден бях на крак на вън. Преди обяд и на лекар.
Мери , не получи ли някой спортен подарък , с който да ни се изфукаш?
За здравословното хранене съм съгласна , че не е необходимо да даваш луди пари за него. Въпрос на култура на храненето е. Като слушам колежки направо ставам така  Shocked. Наскоро една ми спомена , че на месец харчи 6 бутилки олио. Правете сметка за каква мазнотия става въпрос. И после защо не може да отслабне......

# 101
  • 1st floor
Благодаря, Мери. Ще ги прескоча моделските, нямам такъв ластик-лента.

# 102
  • UK
Разбира се, че е по-евтино да св храниш здравословно - купуваш базови продукти и приготвяш храна от тях, а не - преработена гадост. Ние дори на английските цени и макар че си угаждаме и от нищо не се лишаваме, даваме много малко пари за храна. Но пък някои хора нямат възможност и/или желание да отделят време за готвене, миене и чистене на зеленчуци и т.н.
За гранолата който пита (извинявам се, но пиша от телефона) - става и на по-ниска температура с вентилатор, защо не. Wink
Нямам търпение да потренирам днес. Само се прибирам и се преобличам. После съм сама вкъщи за вечерта Sunglasses

# 103
Liya, не са ме питали какво искам и не са ми взели нищо, но ми дадоха някой друг лев Simple Smile Ще си взема аз нещо. Чудя се обаче какво, за да не ме изгонят да тренирам и спя на тавана или при кучето  Joy

Непокорна, нямаш ли изобщо някакъв ластик, вържи го на кръг, ще видиш зор, наистина Grinning

С толкова ядене днес да отчета и тренировка поне.. ден 3, уж low impact Grinning

# 104
  • 1st floor

Непокорна, нямаш ли изобщо някакъв ластик, вържи го на кръг, ще видиш зор, наистина Grinning

Имам само ластик обикновен, с дръжки за ръцете на РБК. Ама е толкова стегнат, че зор виждам още преди да съм го вързала! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт