Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към Facebook група?
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към Facebook група?
-
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Мненията относно боядисването и подстригването на косата по време на бременност варират. Някои жени редовно се боядисват и подстригват, без да изпитват проблеми, докато други се колебаят поради суеверия или страх от потенциални вредни ефекти върху бебето. Важно е да се консултирате с вашия лекар или фризьор, за да вземете информирано решение, като вземете предвид и потенциалните рискове и безопасни методи за боядисване и подстригване на косата.
-
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Някои жени вярват в суеверия и избягват да боядисват или подстригват косата си по време на бременност поради опасения за здравето на бебето. Други не придават значение на тези вярвания, считайки ги за неоснователни. Важно е да се потърси съвет от лекар или фризьор, преди да се вземат решения въз основа на суеверия.
-
Какви са мненията за поддържането на външния вид по време на бременност?
-
Какви са мненията за използването на кош за пелени?
.
.
. Щом не се чувстваш добре психически няма смисъл да се натоварваш излишно. Обаче и цеденето не си е работа, за мен то беше най-изнервящо. И не съм съгласна, че когато кърмиш си вързан. Когато ми се налагаше да изляза оставях изцедена кърма на бабите. Не съм имала проблем после със сукането, защото се случваше рядко.
Дано качваме само килограми, а не и кръвно
С две думи- изтормозих се излишно. Спря да ми тежи колко е изял и имала ли съм достатъчно кърма чак когато го захраних и тогава все едно се родих. Налагаше ми се да се изцеждам сутрин и да оставям кърма за храненето към 9ч. , т.к. още учех редовно и си ходех на лекции сутрин. Най- големия ми кошмар беше, че след тичането да се прибера на време за храненето на обяд бебчо се храни от едната гърда, а аз се цедя 40мин. от другата докато съм гладна. Сега като съм изцяло вкъщи и мога да го храня колкото има нужда се надявам да съм по- спокойна.
. Давайте идеи