Любов във въздуха витае, ЮНСКО бебе във корема весело играе. - тема 8

• 28 405
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Ооо поне бирата е позволенА....а на мен как ми се пушиии....всички мъже се променят.... все едно се успокояват че са намерили идеалната жена.... Laughing

# 196
Аз не съм много съгласна с ММ живеем заедно от 7 години и може би се е променил малко но според мен в положителна насока  надявам се и за напред да си остане така . Не казвам , че е идеалния мъж , но  надали и аз съм идеалната жена . Никога не е бил особенно романтичен и спонтанен , но той и когато се запознахме не беше , така че не съм и очаквала да се промени , но за сметка на това винаги ме изслушва , разбира , никога не ме е нагрубявал и не сме се карали , за пари никога не ми спори -щем съм си купила нещо значи ми е било нужно или съм се поглезила без значение, но и аз не купувам ако нямаме възможност за нещо .
Аз си пийнах малко винцее нали е трифона зарезан Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 22:57 от tedi8811

# 197
  • Варна
Не искам да звуча грубо, но защо търпите такова поведение Sad

# 198
  • София
оф, и аз пийнах пет глътки червено винце и .... Sick ще пукна от киселини, виках боата... исках да пиша повече, но нямам сили.

# 199
GERINCETOVV като влезеш в профила си,отиваш на ника си и избираш профил.После избираш опцията настройка на изгледа и от там махаш отметката на квадратчето в което пише скриване на подписите на потребителите и запаметяваш и готово - така вече ще можеш да ни виждаш подписите  Wink
И аз съм на мнението на tedi8811,че не винаги мъжете се променят в лоша светлина,моя се промени в още по-добра  Wink Разбира се и той,както и аз си имаме кусури,но важното е,че се обичаме и подкрепяме много  Wink А подаръка е на ушите ми още от снощи  Whistling Аз тази година не можах да му взема подарък,но му приготвих една много хубава вечеря с много любов Rolling Eyes
poly107 недей да се терзаеш точно сега за тези неща,вярвам,че всичко ще си дойде на мястото съвсем скоро,а и дори да не се получи точно така както искаш съм сигурна,че ти си достатъчно силна да се справиш  Wink
harka-to добре дошла при нас и много щастливи мигове с нас и с малкото бебоче ти пожелавам  Wink

# 200
Аз лично не се оплаквам от ММ но имам познати и приятелки, които са ми споделяли....мога гордо да кажа че според мен имам най-прекрасният ММ който прави всичко възможно да угоди на мен и синът си а и за напред и за бебето което чакаме....но има жени които не са като мен....това е жалкото....но не бих съдила никого защото всеки сам решава
...

# 201
Аз пък си се отказах от бирата,но си запалих 1 цигара(пуша си по4-5 на ден)То с нон стоп проблеми и всекидневен тормоз и рев най малко цигарите ще навредят

# 202
Оффф май и аз ще запаля....аз ги спрях...но живот и здраве роди ли се бебето ще си пуша пак..
.това е единственото нещо, което ми липсва толкова много....

# 203
Е аз ги бях намалила до 2 дневно,но...АГ то при което ходя сега нищо не казва за бебка Sad видеозона е сложен така,че аз нищо не виждам Cryне повръщам,нямам апетит,просто все едно не съм бременна а си ходя еи така на преглед за да се изтегля на кантаря,да ми измерят кръвното и да чуя всичко е на ред.) #Cussing out #Cussing outнямам пари за часно а тая АГ ми иде да я #2gunfire #2gunfireА съм и с фиброматоза страх ме е но никой нищо не ми обеснява Cry Cry Cry CryИИмам топче на гурдата от това,незнам ще може ли да кърмя(дъли няма запушен канал?)Страх ме е baby_neutral baby_neutral дано поне бебка не го наследи това пусто заболяване

# 204
Поля не се натоварвай психически...това вреди на бебето....мога да то дам номера на много добър мамолог,който да ти обясни всичко...това че се чувстваш все едно не си бременна е страхотно....отиди пред огледалото сега погледни се и се усмихни на онова малко
нещо което е в теб...

# 205
  • Helsinki / Sofia
Geri ATHINA, аз с бебето ще съм в БГ вероятно до 5ти навършен месец. Междувременно мисля да му извадя паспорт. Аз също си мислех, че като са бебета и се подновяват на по-кратък период, но моя колежка ме увери, че не е така. Валидността е като нашите паспорти. Въпреки че с ММ ще бъдем заедно на първото извеждане от страната, аз мисля преди това да отида и да извадя две нотариално заверени декларации, че и двамата имаме право да изкарваме бебето сами със съгласието на другия. Важното е, декларациите да се направят след като паспорта е изваден, защото обикновено са с валидност датата на паспорта.

snowflakely, по принцип се изследват TSH+FT3+FT4+TAT+MAT. На база на тях би следвало ендокринолог да те прегледа и да прецени дали има място за притеснение. Не съм чувала ТАТ и МАТ да се повлияват от бременността. Обикновено те не се изследват освен ако няма съмнение за Хашимото. Показателите на тези антитела, когато са над норма, моментално сигнализират за наличие на Хашимото дори трите хормона да са в норма (такъв е моят случай). Бих те посъветвала единствено да се обърнеш към добър ендокринолог, защото това вече е от съществено значение. Аз също съм противник на приема на хормони, но ако се наложи е неизбежно. При мен на последния преглед се констатира появата на възел от едната страна на жлезата, но докторът каза, че с него ще се занимаем след като родя. Във връзка с кръвната захар и напълняването повече от очакваното по-скоро може да говори за инсулинова резистентност или диабет. Бих ти препоръчала след консултацията с ендокринолога също така да се направи и обременяване с глюкоза. При мен напълняването в последните години се оказа, че е в резултат на точно това. Нито хапвах повече, да не говорим, че и при спазване на режим продължавах да качвам. Миналата година констатирах проблема и спрях въглехидратите, в резултат на което за 3 мес. с лекота свалих 6 кг. След това правихме неуспешното ин витро и след това забременях, така че ще се върна към чистенето на кг-ми след раждането. Съответно бих те посъветвала да си ограничаваш максимално въглехидратите. Плодове в никакъв случай на гладно. Дори напротив, ако ще приемаш плодове или друг въглехидрат, да е винаги след консумация на протеини, за да може да се предотврати прекалено високо изстрелване на инсулина след консумацията на въглехидрати. В тази връзка, същото бих посъветвала и milady M, защото явно и тя има проблеми с нивата на инсулин.

Добре дошли на новите попълнения  welcome и ви пожелавам да гушкате сладки малки барбарончета  newsm32 на финала през юни Simple Smile

polq107, мъжете не се променят след като заживеем с тях или бебо е на път. По-скоро ние имаме очаквания, че те ще се променят в положителна посока и точно оттам идват проблемите. Приеми половинката си такава, каквато е и ще си много по-щастлива. Моментът е изключително труден при вас, защото не сте живяли заедно преди да забременееш и по наблюдения на близка приятелска двойка, която беше точно във вашето положение, мога да кажа само, че е нужно много търпение и разбирателство, за да потръгнат нещата. Компромисите са част от съжителството с някой друг и най-голямата грешка е да се прави на инат или да се отстоява нещо за самото отстояване. Не забравяй, че комуникацията между двамата е пътят към решаване на много излишни ситуации и проблеми. Пожелавам ти по-светли дни и по-бързо да почнете да се чувствате като едно семейство.

# 206
harka-to Добре дошла и успешен финал през юни!!
polq107 Няма все да е така! Нещата винаги се променят! Горе главата! Мисли си за малкото човеченце!!

# 207
harka-to, добре дошла! Лека бременност и прекрасен бебешки финал през юни  Hug

Polq_107  Hug Сега мисли за бебето и себе си, после ще го измислиш и другото. Може след раждането нещата да се променят, надявам се час по скоро да стане така - в положителна посока. Роднините на "хартия" - никой не си ги избира, но защо така постъпват приятелите ти  newsm78 Да не би просто да са още длеч от идеята за деца? Надявам се скоро да намериш по-истински такива.

За ММ вчера направих силно шоколадов кекс, като отгоре изрисувах сърце с шок. пръчици. Той ми "подари" салата микс от зеленажи - любимата ми  Mr. Green. Само той пи вино, на мен хич не ми се пие, иначе съм си голяма "пияница"  Embarassed (на чаша вино не сядам, само на бутилка)

Дива, имам диагноза
Скрит текст:
гуша от 12 годишна с доброкачествен възел (Дали е Хашимото или Базедова болест, или друго-не знам, но и не искам да знам, честно казано). Нещата и функцията на жлезата регулирам от 19години с постоянна диета, която открих сама за себе си. Хляб не ям и тестени (много рядко), хапвам си шоколад, но без да прекалявам. Вече толкова съм свикнала с хранителните си навици, че единственият начин да се нахраня е с обилна салата. Сандвич не може да ме нахрани.Разбира се и много спорт, за който в последните 3 години нямам много възможност  Cry
Истината е, че напоследък съм се отпуснала малко с храната, защото ми се хапва повече кашкавал и сиренце, но тестото - не.
За съжаление всяка силна негативна емоция, води до увеличаване на гушата. Бремеността ми започна тежко, защото не бе много желана от заобикалящите ме. Иска ми се да нормализирам нещата (ако има отклонения, макар да не съм забелязала да ми се е увеличавала гушата наскоро) по естествен начин, както винаги. Ако видя лоши резултати ще вземе да стане по-лошо и да се паникьосам. Но трябва да се стегна и да ги направя.

# 208
Здравейте!Извинявам се,че ви занимавам с това,но бих искала да попитам за фейсбук групата.Присъединих се,но страницата излиза празна,няма никакви публикации,и при вас ли е така и какво трябва да направя?Писах и там ,но не са ми отговорили.Благодаря ви,може и на личен.
 Пропуснах и за първа страница-33г.,термин 19.06.,втора бременност,момиче,Варна.Благодаря.

# 209
  • athina
ДОБРО УТРО БРЕМЕНЕЛКИ!!!
ДИВА-благодаря за отговора!
ХАРКА-ТО-добре дошла сред нас и успешен пухкав юнски финал.
ПОЛЯ-най важните в момента сте ти и бебето.Смяташ ли че със сълзи и нерви и притеснения ще оправиш нещата или ще промениш мъжът си?Трудно е за повечето мъже да се разделят с ергенския живот и да осъзнаят отговорностите си особено когато нещата се развиват твърде бързо и те не са подготвени за тях.Както ти е писала ДИВА комуникация компромиси и търпение са нужни.Сигурна съм че ще намериш начин да се справиш-УСПЕХ.Относно приятелите-не е важно количеството а качеството-АЗ имам една единствена ИСТИНСКА приятелка с която вече 17г сме повече и от сестри.И въпреки че аз съм вече 7-ма година в Гърция нашето приятелство не се е променило-даже бих казала че се е засилило.
Пожелавам на всички прекрасен неделен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт