Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към Facebook група?
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към Facebook група?
-
Какво мислите за боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Мненията относно боядисването и подстригването на косата по време на бременност варират. Някои жени редовно се боядисват и подстригват, без да изпитват проблеми, докато други се колебаят поради суеверия или страх от потенциални вредни ефекти върху бебето. Важно е да се консултирате с вашия лекар или фризьор, за да вземете информирано решение, като вземете предвид и потенциалните рискове и безопасни методи за боядисване и подстригване на косата.
-
Какви са мненията за суеверията, свързани с боядисването и подстригването на косата по време на бременност?
Някои жени вярват в суеверия и избягват да боядисват или подстригват косата си по време на бременност поради опасения за здравето на бебето. Други не придават значение на тези вярвания, считайки ги за неоснователни. Важно е да се потърси съвет от лекар или фризьор, преди да се вземат решения въз основа на суеверия.
-
Какви са мненията за поддържането на външния вид по време на бременност?
-
Какви са мненията за използването на кош за пелени?
Но, мисля такива дни има и при нормално кърмени бебета. Дъщеря ми наддаваше чудесно, дори излизаше малко от горната граница, така че млякото и е стигало със сигурност.
milady M как да си пусна опцията за лентите? За кърменето аз много се надявам да имам кърма и бебка да си сучи
Аз още преди да забременея имах завишен пролактин,май ще говоря с др. дали да си пускам изследвания.
, като е резултат от трето подред ин-витро. Аз съм на 40 години и живея в едно селце на 30км от София, като работя в София и пътувам всеки ден. Но то е като да живееш в Люлин и да пътуваш без метро до Младост, но по бързо. Предпочитам спокойствието на малкото селце, пред шумотевицата на града. А пък имам възможност за продължителни разходки, поне 5км на ден, с кучетата - 3 прекрасни средноазиатски овчарки.
имам си и две страхотни чау-чау за компания
, ама и то е за добро. ММ ми заяви: цял живот си тренирала - сега ще поспреш за малко. Дори за йога не иска да чува. Та от спортните занимания, само разходките ми останаха. Разбира се, най-важно е бебето да е добре и до "падеж" да изкара в корема на мама.