Бродирана красота - Тема 129

• 69 099
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
При рамкиране гоблена се оправя.

# 661
  • там където има винаги вятър
ЦелуФка - хубави пауни. Hug

elka52, тъкмо се чудих каква схема да търся за книгоразделител и този ми допада, но все още ще гледам се, че на дневен ред имам какво ли не  Mr. Green Много е хубав и хубавата снимка колко е важна.

Момичета и към 3-те ми въпроса нищо не разбрах  Mr. Green Всъщност към 2-ата.

Добри, как са отрежа, къде да отрежа, защо да режа и т.н. и какъв е този шрифт ме интересува,  не успях да го открия от показаните на Ваня, аз имам много, но не съм убедена кой е.

mama iasi, страх ме е да режа ей така, без да съм сигурна какво ще стане. МОже би ще пробам на отделно парче. newsm78

За да промушиш лентата отзад, отпред, отзад, отпред.....без рязане няма да минеш  Peace
Не разбрах защо търсиш шрифт, нали имаш схемата  newsm78

ЦелуФка - много е красив гоблена   newsm10

# 662
  • Казанлък
За да съм в синхрон със започващия вилен фитнес, започнах това
,
но засега е само това

Надявам се до гроздобера да е готов newsm53

# 663
  • Бургас
Елка, много е красив гоблена. Падам си по такива-свежи, цветни, като ги погледнеш-да ти се прииска да си на люлката в градината.

# 664
  • Варна
Здравейте, момичета

бихте ли ми помогнали с нещо на тема кръщене - искам да си избродирам хавлийката на бебка.Също си търся шрифт за надписа , но искам нещо със завъртулки и да не е контурен бод.

Ще ви бъда благодарна

# 665
  • До сърцето...
Здравейте, момичета

бихте ли ми помогнали с нещо на тема кръщене...

Преди няколко страници има няколко предложeния. В съобщение #622, #625, #626...  Peace

# 666
  • Варна
Много благодаря, а има ли шрифт който се шие полегат бод

# 667
Pea, реших да пробвам за лентата и се получи това. разрязах с върха на остра ножичка две нишки ,ти отрежи колкото е широка лентата, не се разнищи.
Скрит текст:

# 668
Аз съвсем малко съм напреднала, ама да се покажа  Simple Smile....нещо и на мен не ми се шие последно време.

# 669
  • София
И аз да се отчета с малък напредък със Селцето. Скоро няма да настигна mibobo и Деси. Снимката е с лошо качество от телефона тази сутрин.

# 670
Е хубава работа, как ще е малък напредъка  Simple Smile ....ще се срещаме с теб по средата, а Деси сигурно е готова вече.  Оригинална комплектовка ли е?

# 671
  • София
Да, оригинал на DOME. Снимката е кофти, защото беше тъмно сутринта. Не се виждат добре цветовете.
Удоволствие е да се бродира Селцето. Между другото и други дребни неща бродирам и това се отразява в малкия напредък. Но за никъде не бързам. Ще го избродирам някой ден.

# 672
Аз за това попитах, защото ми се виждат по-различни цветовете от моите  Simple Smile , то не че моите снимки и те са хубави аз си го виждам, че няма много общо с реалните цветове.

# 673
Pea, реших да пробвам за лентата и се получи това. разрязах с върха на остра ножичка две нишки ,ти отрежи колкото е широка лентата, не се разнищи.
Скрит текст:

Благодаря, аз вече съм готова - по същият начин направих лентата. Днес дадох гоблена за рамка, скоро ще е напълно готов Simple Smile

# 674
Ееее Реа, кога успя newsm78
А къде е Деси? Скоро не е показвала етап.
А сега ще ви покажа няколко неща, които бях шила преди повече от година , но сега оформих

А това е творчеството на нашето семейство - топли, топли

Общи условия

Активация на акаунт