Моите любими торти!!!

• 100 621
  • 431
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря! Simple Smile
Стълбата е от шоколадови пурички ( на Суит плюс ), а крема е сметана. По-нагоре в темата съм дала обяснение за тайната на тортите ми. Mr. Green

# 196
Ето какво сътворих днес за рождения ден на сина ми!

# 197
  • все тук
Снежи, още веднъж доказваш майсторството си в кухнята.
Страхотна торта. Весел празник на малкия  Simple Smile

# 198
Да ти е живо и здраво момченцето!Видя ли си тортата вече?Сигурно много ще се изкефи,хехе!Браво sneji!Страхотна торта!

# 199
Благодаря ви!  bouquet

Ванче, все още я крия,искам да остане изненада за довечера,защото е луд фен на коли! Grinning

Черпя всички ви виртуално по едно парче,а може и две..........

# 200
  • Вече в моята си приказка...
Поздрави за тортата, Снежи и от мен! Изглежда много вкусна! И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ПРИНЦ!

# 201
  • гр.Варна, сега Германия
Страхотна е тортата Simple Smile
Да ти е жив и здрав Simple Smile

# 202
  • София
На страшни красоти и вкусотии се нагледах! Heart Eyes Ето и аз да се похваля какво сътворих за първия рожден ден на малкия:
това беше за семейството ето още една снимка
а това за празненството пак снимка

Голямата торта е хипоалергенна - блатовете, сиропът и кремът са без мляко или яйца.

# 203
  • Варна
Sneji, честит ти рожденик! Да е жив и здрав малкия мъж, много да те радва и да бъде много щастлив! А тортата ти е страхотна! Може ли да ми напишеш рецептата? По-специално се интересувам какъв е крема и глазурата? Мерси предварително.

# 204

Ваня,тортата е станала жестока! Peace

Благодаря на всички за хубавите пожелания!  bouquet

Крема го направих от 1 литър прясно мляко,7 с.л брашно,2 жълтъка,1ч.чаша захар,1/2 шоколад,2 ванилии.

Отгоре е украсена със сметана на Хопла(много я харесвам).
Ето как изглежда отвътре

# 205
Ваня,ти ли прави трансфера с Мечо Пух?Перфектно!А  какви бои използва?

# 206
  • Варна
Sneji, мерси за рецептата!

# 207
  • Вече в моята си приказка...
На страшни красоти и вкусотии се нагледах! Heart Eyes Ето и аз да се похваля какво сътворих за първия рожден ден на малкия:
това беше за семейството ето още една снимка
а това за празненството пак снимка

Голямата торта е хипоалергенна - блатовете, сиропът и кремът са без мляко или яйца.

Ваня, поздрави за тортата, личи си че с желиние си ги правила!
Въпросът ми е за тортата с Мечо Пух - със шаблон ли си я правила? Много ми хареса. А виждам, че си правила такава торта, върху която си слагала от това, което в руските сайтове казват като "мастика" или не? Моля те, кажи за тънкостите и начина на правене! Благодаря ти предварително!

# 208
тортите на djemma са направо прекрасни,чак ми се дояде.

# 209
Днес направих "тортата на регента" по случай рожденния ден на майка ми. Heart EyesМалко я поизмених като външен вид,но се получи добре.Ето я:

Последна редакция: ср, 03 май 2006, 23:34 от Ванчето

Общи условия

Активация на акаунт