Моите любими торти!!!

• 100 736
  • 431
  •   1
Отговори
# 45
DiMom, страхотни торти!

# 46
DiMom,тортите ти са разкошни!!!Ако не е строго секретно, моля те, сподели с какво покриваш тортите и подробности за украсите! PraynigБлагодаря предварително!  bouquet

# 47
Tannita, балгодаря, че си и толкова обстоятелствена! Ей така разбирам нещата. Правила съм нещо подобно, но в продълговати стъклени чаши (не много високи). Даже сега ми напомни! Но твоят Trifle на снимката изглежда фантастично!
Впечатлявам се от всичко в тази тема, но си знам възможностите и питам само за това, с което смятам, че ще се справя!
Иначе нещата на всички са (не е достатъчно да се каже) страхотни!

# 48
А как се желира така красиво отгоре-какъв е методът.И още нещо,ако искам да сложа желе като блата как става Thinking

# 49
Ето и някои от моите торти
http://community.webshots.com/album/548426499EljBea/0
Най-любими са ми шарлотата(небезизвестната тук торта с рулата или торта Нелка), торта "Татяна" и фалшивото ми "Тирамису"

Tannita, синът ми много хареса твоята торта Таралеж. С оформянето предполагам ще се справя, но ако може подскажи ми, какво ги правиш бисквитите - натрошени ли са или ....? Ако не те затруднявам  - кажи ми рецептата?

# 50
Както много пъти досега, останах без думи!
Невероятни сте всички!  bouquet
Като гледам подобни красоти, винаги ми действа много вдъхновяващо и амбициращо, въпреки че резултата при мен е като детско изпълнение, в сравнение с оригинала Laughing Laughing
Но важно е желанието Heart Eyes
Tannita, ако не те затруднява, можеш ли да споделиш рецептите и за "торта с пълнеж от сметана и ягоди" и "торта тарталета, пълна с крем и желирани плодове"
Към djemma имам въпрос за солените торти и по-точно за "торт бутербродной" и "овощной торт" - може и да ми пишеш на лични, да не разваляме сладката тема Simple Smile

# 51
Към djemma имам въпрос за солените торти и по-точно за "торт бутербродной" и "овощной торт" - може и да ми пишеш на лични, да не разваляме сладката тема Simple Smile
Цитат

Ами, май е по-добре да пише тук, защото сигурно и други освен мен, и теб ще се заинтересуват от тази нестандартна, страхотно изглеждаща, предполагам не само на външен вид торта Grinning

# 52
  • 5 етаж в ляво
Танита,то бива ,бива талант ама твоето е направо нечовешо!!!!!!!!такива торти съм виждала само в луксозните сладкарници.
Искам да те питам дали всички украси в/у тортите са захарни?И те както и глазурите за торти готови ли се продават?
предварително благодаря......

# 53
DiMom, това твоето е невероятно изкуство!!! Обираш точките тук Simple Smile
Копирах си всичките ти торти на харда да си ги гледам Simple Smile

Отскоро правя торти, разбира се, за рожденния ден на детето ми.

Една торта-усмивка, на която репетирахме духане на свещички:

http://www.bgphoto.net/photos/2105/o632772343377031250.jpg

Торта-риба (братовчедка на Немо Wink ) за ЧРД:

http://www.bgphoto.net/photos/2105/o632776266786406250.jpg

И двете са правени на база рецептата ми за шахматна торта. Има я във форума.

Всъщност за да отговоря на темата: любимата ми торта е плодовата пита на Неделя Laughing

Последна редакция: нд, 12 мар 2006, 16:30 от Taneto

# 54
  • Бургас
страшни сте майсторки
 smile3501 smile3501 smile3501

# 55
Tannita, все осте ми е хоби, но имам няколко клиенти на които съм правила торти.За сега правя планове по-късно да започна бизнес.
За пълнежите обичам да си правя експерименти.Смесвам пудинг и крим чиз, бял шоколад и крим чиз, краве масло и крим чиз.....сладко, мока крем, плодовите торти токривам със сметана или изцедено кисело мляко....
Работя предимно с фондан и захарни цветя....

# 56
Ето и някои от моите торти
http://community.webshots.com/album/548426499EljBea/0
Най-любими са ми шарлотата(небезизвестната тук торта с рулата или торта Нелка), торта "Татяна" и фалшивото ми "Тирамису"

Tannita, синът ми много хареса твоята торта Таралеж. С оформянето предполагам ще се справя, но ако може подскажи ми, какво ги правиш бисквитите - натрошени ли са или ....? Ако не те затруднявам  - кажи ми рецептата?
Ето тук намерих където съм писала за нея, ако пуснеш в търсачката може и още неща да намериш, щото я обсъждахме няколко пъти, някои мами я направиха, ама сега се спотайват с тяхните таралежи Simple Smile Точна рецепта няма, обикновено я правя с каквото имам подръка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13627.msg245985;topicseen#msg245985

По-късно ще отговоря и на другите мами, че сега излизаме Simple Smile

# 57
Момичета, както казва един луд ТВ водещ "Гледам, и не вярвам на ушите си!!!"
Толкова красоти и вкусотии, че направо слюнкоотделянето ми се повиши с 200%.
Ако аз можех да правя такива неща, борбата с излишните килца щеше да е кауза пердута!
Браво, браво, браво! Само мога да се надявам някой да ме покани да ме почерпи с такава вкуснотия:)

# 58
  • Русе
Tannita. DiMom, страхотни торти. Възхищавам ви се  bouquet

# 59
Браво, момичета ! Прекрасни неща сте сътворили. Аз съм страхотен фен на тортите. Обожавам "Шоколадов романс" на сладкарница "Лагуна", "Финес" и "Бисквитена торта" на Сладоледния салон в София Ленд, Тирамисуто в панорамата на Бизнес център "Лозенец" , Гараша и плезирите на сладкарница "България". Не мога да се меря с майсторите на торти, но мога да ги оценя достойно !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт