Звездни компромати- 234 част

• 70 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Не, не за ПИБ, за терориста на бургаското летище, който тук една потребителка писа, че ѝ напомня на един от Гуантанамо, който е гледала в някакъв документален филм. После в Часът на Милен Цветков казаха, че из интернет се говори за него, показаха и снимката, която беше изнамерена и сложена тук. Не са твърдели, че е той, само разказаха какво си коментират хората из нета. После във вечерните новини дадоха 10-секунден репортаж от предаването на Милен Цв. После в холандска и италианска телевизия цитираха какво са дали в новините на българска телевизия и на следващия ден и големите новинарски канали го дадоха. Разбира се се оказа, че не е той терориста.

# 166

Бионсе е прекрасна обаче. Косата ѝ стои страхотно. Дали си е нейната?

Ми то човек в един момент започва и да се отегчава. От всичко по много... Риана още ли я кара постарому - тук-таме попребивана, тук-таме друсалки около нея? Не знам защо винаги ми е напомняла в съдбата си за Уитни Хюстън.

# 167
Едно трябва да му се признае на Кание, успя да събере целият гето елит , всички тези клоуни, на едно шоу,не бях ги виждала.

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 10:53 от меркантилница

# 168
Ето го и представянето... Първо говори малко и от 2рата минута вече се вижда.

# 169
Николета и Валери ..  Laughing

Скрит текст:

# 170
  • Варна
50 нюанса ... пак

# 171
Мадона оплю „50 нюанса сиво“    Laughing

http://lifebg.net/%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0 … ;xjt=1&fbp=1#!prettyphoto/0/

# 172
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега ще ми се смеете, ама на мен Риана вече не ми е гето-клоун. Гледах и лайв-изпълнения тези дни и интервюта, струва ми се, че много, много добре си управлява кариерата и не е никак бездарна, нито тъпа. Нещо като Гага. И е адски секси, много повече, отколкото останалите разгологъзени певачки, начело с Джей Ло. Някак отвътре и иде сексапилът, животински и първичен.

# 173
# 174
Аз винаги много съм харесвала Риана. Затова пък Бейонсе ми е пълен отврат.
п.п. Някоя капацитетка е определила Риана като бездарна ли?  hahaha

# 175
  • Пазарджик/Лондон

Много мила снимка Heart Eyes.

За Нюансите - това, което видях от трейлъра , ми хареса. Не съм чела книгата, но Джейми си го харесвам още от Имало едно време та ще дам шанс на филма Wink.

# 176
Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър щели да сключат брак днес, Мартин Фрийман щял да е кум

# 177
  • София
Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър щели да сключат брак днес, Мартин Фрийман щял да е кум
Чудесна новина  Heart Eyes

# 178
  • София
Скрит текст:
Шакира и Пике са много симпатични наистина.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4598428

Popcorn

Къде са Шакира и Пике? Виждам Красен Кралев и някоя си.

Коментарът ми беше по повод снимка на Шакира и Пике, показана по-горе.  Mr. Green

Джой, напълно съм съгласна за Риана.  Peace

Гуинет Полтроу

Джулиан Мур

# 179
Е сега щял да се смее някой, какво ти пука, напротив, винаги е приятно, когато най-сетне се информираш и сама направиш логично заключение Wink

Общи условия

Активация на акаунт