Звездни компромати- 234 част

• 70 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  За мен цялата клоунада се води лично от Ана Уинтор, тя си я създаде, сега си жъне резултатите, всъщност май гледа сеир.
 Най-пръв клоун е самият дизайнер, после жена му, веднага след тях Диди,после са СЕМ.Фейк ( Джей и Би) , Риана пък се докарва като клоун, талант има всеки от тях, въпреки, че една от тях все още е със скрит талант, но и тя ще блесне покрай останалите. За бездарници не знам кой е казал нещо,затова  аз сега ще кажа, че Кание е бездарен дизайнер.
 Гениалното ръководене на кариерата на Риана го прави Джей Зи, на него таланта му е в това.

# 181
За мен Риана също е талантлива, красива и секси. На едно от шоутата на ВС направо засенчваше моделките. В същото време е кичозна, вулгарна, в някои моменти ми е даже гнусна.

# 182
  • където ми харесва
Защо наричате Бионсе и Джей Зи "семейство Фейк"?

# 183
  • София

Бионсе е прекрасна обаче. Косата ѝ стои страхотно. Дали си е нейната?

Според мен не е естествена, а има екстеншъни.

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не знам кой какво е казвал тук за Риана, аз лично я смятах за по-тъмничка Бритни, съответно също толкова бездарна. Нямам претенции да съм всестранно осведомена за разлика от други хора. Набавям си информация само за нещата, които ме интересуват. Сега ми попадна такава за Риана и признавам, че съм бъркала за нея. Толкова. Не виждам причина за вметки Laughing

# 185
За мен Риана също е талантлива, красива и секси. На едно от шоутата на ВС направо засенчваше моделките. В същото време е кичозна, вулгарна, в някои моменти ми е даже гнусна.

Скрит текст:

Предполагам, че имаш предвид това шоу. УНИКАЛНА Е!  Sunglasses

# 186
А тук е още по-уникална. Heart Eyes
Скрит текст:

# 187
  • София
По-досадно от цялата рекламна кампания покрай Нюансите са само есетата по темата, предимно по бг сайтовете...аман!

# 188
  • Варна
Харесвам Риана. Толкова да е красива! И гласът й страшно много харесвам и музиката й.
Обаче, често пресолява манджата с визията си и не я харесвам, когато е вулгарна, а когато сексапилът й е премерен.
Но, от друга страна кога, ако не сега да е смела, дръзка, вулгарна, гола?
Свикнах вече малко.
Прилича й.

# 189

На мен лично тук Риана ми е фаворит. Изпъква и даже засенчва моделите.

# 190
По-досадно от цялата рекламна кампания покрай Нюансите са само есетата по темата, предимно по бг сайтовете...аман!

О, не. Simple Smile Пощата ми е пълна с реклами на сиви дрехи и предложения да си ги купя.

# 191
Хич не припадам по моделките на Виктория'с Сикрет, но добре че беше Риана да видя тази красива жена - Емануела де Паула! Прекрасна! За мен лично засенчи и Риана и останалите ''красавици'' тип Алесандра Амброзио. Супер лице, супер тяло и жестока усмивка, влюбена съм!
Защо не е във фокуса на интереса, или аз нещо не съм разбрала? Да не би да съм попаднала на единствените й читави снимки, а всъщност да прилича на Цецка Цачева с повечко тен?

https://www.google.bg/search?q=emanuela+de+paula&rlz=1C1KMZB … 52F%3B1920%3B1080

https://www.google.bg/search?q=emanuela+de+paula&rlz=1C1KMZB … 52F%3B1800%3B1125

https://www.google.bg/search?q=emanuela+de+paula&rlz=1C1KMZB … 546h%3B936%3B1144

# 192
Защо наричате Бионсе и Джей Зи "семейство Фейк"?

Защото бракът им е музикално-финансова сделка. Той си има цял харем от певици една от които е именно Риана.

# 193
И каква им е изгодата от тази сделка - и двамата са достатъчно популярни и богати един без друг Rolling Eyes

# 194
Точно комбинацията им ги изстреля към върха, сега са богати И популярни.

Общи условия

Активация на акаунт