Звездни компромати- 234 част

• 70 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Тортата на Валери няма да коментирам
Но!
Рене Русо изглежда невероятно:ommm: omm omm

# 273
 Crazy Зачетох се малко повече за Кардашиян - името й било съкращение от Кимбърли hahaha, и не била токлова млада, колкото си мислех, мислех, че е под 30.

Последните 10тина дни все чета за някакъв Брус Дженър, който си е сменила пола и е станал жена, това е доведения баща на Ким.  #Crazy

# 274
Норт и Кание
Харесвам черните Дрехи,  самата аз нося много,  но наистина за малко дете ми е малко неудачно. КИМ Да вземе малко пример от Нашата Николета и целия гардероб на Филип Плейн върху Никол.  Laughing
и пак

# 275
# 276
  • До сърцето...
Азис е получил 51 рози за вчерашния празник ... от Карбовски  tooth

Скрит текст:

# 277
# 278
Тази жена защо се облича като тиролска краварка? То пък бива да нямаш вкус, ама това е прекалено. На всички събития е облечена като онази от маслото в левия ъгъл, само забрадката и липсва. Rolling Eyes

# 279
# 280
Да! И ушите и стоят добре, забравих да добавя Joy

# 281
  • София
Тази жена защо се облича като тиролска краварка? То пък бива да нямаш вкус, ама това е прекалено. На всички събития е облечена като онази от маслото в левия ъгъл, само забрадката и липсва. Rolling Eyes
hahaha
Бижу, абсолютно попадение!

# 282
  • София
Кийра винаги ми е била анти женствена , но сега ми е откровено грозна. А и как се облича  Crazy Crazy

# 283
  • In The Middle Of Nowhere
КИйра е много хубава в лице на тези снимки! За роклята не отварям дума.
Харпър Бекъм е страхотна малка красавица  Heart Eyes Големият батко също е много хубав младеж.

# 284
  • София
Бижу, ама как може така, възмутена съм. Кийра нали я бяха избрали за най-стилно облечената бременна, дори Дукесата е след нея. Иначе сериозно - Кийра не само, че се облича грозно, ами... всъщност споделяла съм - кривозъба, с обратна захапка и ръбеста. Мерси за такава красавица. Пък мъжът ми да си я харесва, колкото иска.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт