Звездни компромати- 234 част

• 69 971
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Kaтрин З. по-скоро е остаряла. Коремът ѝ е същия като на наша Гала (от "На кафе").

# 346
  • Вестерос
На Викторията едно не й харесва, че е боса с обувките , а зад нея преспи сняг. Хич не харесвам бос крак в официална затворена обувка

# 347
Ми, смотана е. Не е грозна, не е красива, точно никаква. Не съм гледала Филмът, не знам дали е талант като актриса (и какви други роли има), но ако талантът й е толкова посредствен, колкото излъчването, ще си я помним като Анастейжа от Филмът (и всичките му продължения). Което, като се замисля, не е малко. Я, ние тук какви сме прелести, ама кой ни знае... Wink

# 348
. Хич не харесвам бос крак в официална затворена обувка
аз съм все така, на босо.

# 349
  • София
Kaтрин З. по-скоро е остаряла. Коремът ѝ е същия като на наша Гала (от "На кафе").
Именно. Аз затова веднага се сетих за Активиа.  Mr. Green

# 350
Тя и нашата Венета винаги е била с едно коремче, все едно че е преяла, но преди две седмици имаше снимка в профила си и в медиите с страхотен корем на плочки от пилатес и информацията че е 48кг., за което и казвам "Браво!"!

За обувките и аз ги нося на босо, иначе много ми си хлъзга кракът! Laughing

# 351

И според мен просто си е отгледала коремче.

# 352
  • Вестерос
И зимата в снега ли  Grinning шегувам се, естествено както си си свикнал  Peace Много ми е грозно също да имаш татуировки по краката , които да се виждат под чорапогащника и да си на висок ток.  Confused

# 353
  • София
На Виктория Б колекцията е страхотна! Heart Eyes

Обаче тя не може да се отърве от тази физиономия, на всички снимки - една и съща физиономия ooooh!

# 354
Всъщност, ревютата са две - едно на Уанг и едно на Кание. Норд не е харесала нито едното Simple Smile

# 355
Скрит текст:

# 356

Виктория Петрова е хубава жена, но я гримират ужасно в Бтв, всъщност там гримират ужасно всички. Гена я правят на вампир.
Ани Салич е толкова свежа в Нова, там ги правят хубавки Peace

Ани Салич наистина е много свежа в Нова тв, даже се е разхубавила, а в Бтв беше заприличала на лелка и изглеждаше състарена.

# 357
  • Варна
Много е сладка, но шапото май малко й пречи Simple Smile

# 358
http://www.fishwrapper.com/post/2015/02/16/kim-kardashian-kanye- … ures-photos-pics/

Joy... Let's just say this: Kanye's song is better than those terribly fake-looking lenses.

и развод за Марая Кери http://www.cafemom.com/articles/entertainment/176350/nick_cannon … amp;utm_content=0

# 359
  • където ми харесва
Сега видях, че Харпър има фешън блог  Rolling Eyes
http://harperbeckhamfashion.blogspot.com/

Скрит текст:
Допълвам с още една снимка-сравнение между майка и дъщеря Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт