Звездни компромати- 234 част

• 69 983
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
На мен пък ми се струва, че доста лесно се разделят и подменят половинките си известните... Thinking

# 331
Преглеждах коментираните снимки от ревюто на Кание. Ами първо и аз си помислих, че това всъщност е дефиле на Александър Уанг, после чак се ядосах на Ким че "интернет кралицата" не може да измисли нищо оригинално. Скоро видях как копира снимка на Жизел, сега пък пейст от Бекъм. Тази снимка обаче измести вниманието ми от КК. Бионсе и тук е така отнесена като от онова клипче от баскетболния мач. Какво стана тогава? Излезе ли някаква информация?

# 332
# 333
На мен пък ми се струва, че доста лесно се разделят и подменят половинките си известните... Thinking

Статия с пример как излиза на снимка едно и също лице на различна светлина.

# 334
Преглеждах коментираните снимки от ревюто на Кание. Ами първо и аз си помислих, че това всъщност е дефиле на Александър Уанг, после чак се ядосах на Ким че "интернет кралицата" не може да измисли нищо оригинално. Скоро видях как копира снимка на Жизел, сега пък пейст от Бекъм. Тази снимка обаче измести вниманието ми от КК. Бионсе и тук е така отнесена като от онова клипче от баскетболния мач. Какво стана тогава? Излезе ли някаква информация?

Нищо и няма на Бионсе, просто са я хванали в кадър като премигва.. ето я пак https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/ … 535debc715840d8e5

# 335
Абе тя и на други снимки изглежда отнесена, но сега нямам възможност да ровя

# 336
  • Варна
Може просто Ким да й надува главата и тя нарочно да се прави на полузаспала и приятно отнесена  Mr. Green

# 337
  • Вестерос

Не мога да се отърва от натрапчивата мисъл, че са като брат и сестра... Толкова да си приличат визуално.

Кийра никога не съм я харесвала, нито като актриса, нито я намирам за красавица с тази масивна долна челюст, която създава впечатлението, че е с обратна захапка. А какво прави в номинираните за Оскар тази година, продължава да е загатка за мен.

Аз не виждам кой знае каква прилика между двамата. Жената  не я знам коя е, симпатяга е. А за Кийра-не е кой знае каква красавица, но има нещо много очарователно в нея. Харесвам я.

# 338
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, хубави са нещата от колекцията ан Виктория, ето това например бих носила с удоволствие Heart Eyes
Скрит текст:

Белучи доста е отслабнала, забелязваше се на БАФТА и сега се затвърди.

# 339
  • Вестерос
Обожавам цвят горчица. Може ли да пуснеш линк към другите от ревюто. Нейните дрехи са доста сполучливи.

# 340
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Виж по-горе в поста на Фани- първият линк е към снимки от ревюто- най-накрая на статията са Peace

# 341
За мен физиономията и е ... леко бльонеста (като на баща и). Мисля, че не е особено емоционално дете, разбира се, съдя само по снимки.
И аз съм на същото мнение за Норд, изглежда се е метнала на баща си емоционално, същият бурсук е... Отделно не е толкова тъмнокожа като баща си, но и не прилича на Ким, не се е получила интересна комбинация от гените и с две думи все едно гледам  ромче от Столипиново.

# 342

Катрин Зита да не е бременна и да съм изпуснала новината ?

# 343
  • Вестерос
Аз си мислех, че е момче  Embarassed

# 344

Катрин Зита да не е бременна и да съм изпуснала новината ?

И аз това щях да питам.   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт