Звездни компромати- 234 част

• 69 984
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Да де, но защото последно беше сгодена за наш приятел (от повече от две години), а новини никакви не дойдоха от нея посока, та се изненадох. Но признавам, че с Красен са си лика-прилика в някои отношения.
В кои отношения, по конкретно?  Flutter

# 241
# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обожавам я! Една от много малкото актриси, които са ме карали да немея от възхита Heart Eyes

# 243
Обожавам я! Една от много малкото актриси, които са ме карали да немея от възхита Heart Eyes

Да, аз също. Прекрасна жена и актриса.

# 244
# 245
  • София
Аз повече се чудя как Мария Илиева го пусна Красен Кралев. Thinking

Виктория Петрова е хубава жена, но я гримират ужасно в Бтв, всъщност там гримират ужасно всички. Гена я правят на вампир.
Ани Салич е толкова свежа в Нова, там ги правят хубавки Peace

Става смешно чак държането на Нори?! Толкова перфектна майка и татко, позьори да има, а тя как никак не се вписва.Давай, момиче!!! Laughing
Риана е супер продукт, много е харизматична, не бих я нарекла уникална изпълнителка на живо, това не е най-силната й страна.
В никакъв случай, обаче Бритни да е бездарница. От нервния срив насам не е това, което беше, но това момиче е машина и аз лично се радвам, че намери пътя.

# 246
# 247
Аз повече се чудя как Мария Илиева го пусна Красен Кралев. Thinking

Мария и този ли е забила?  Crazy  Тази няма стигане....  Whistling

# 248
  • София
Горкото дете, а също така и горките хора около това противно семейство , дошли да гледат ревю , гарнирано с ревящо дете  ooooh!

# 249
Е в темата за досадните деца в ресторантите тези, които намират за неуместно присъствието им там са наричани нетолерантни и не обичащи деца Simple Smile трябва да попитам какво е мнението им за децата по ревютата.

# 250
  • Русе/София
Венета ми се струва много отслабнала

# 251
Е в темата за досадните деца в ресторантите тези, които намират за неуместно присъствието им там са наричани нетолерантни и не обичащи деца Simple Smile трябва да попитам какво е мнението им за децата по ревютата.
В един епизод на "Сексът и градът" Саманта обядваше в ресторант и се опитваше да говори по телефона, а на съседната маса беше майка с едно много лигаво и шумно дете. Саманта каза на жената нещо като: "Госпожо, сигурна съм, че има място в Ню Йорк и за мен, и сина Ви."  Laughing После детето май я замери със сос песто под одобрителния поглед на майка си.

Горката Норт, като си гледа детските снимки след време, ще се вижда все разревана...

Heart Eyes

# 252
Чак пък да е все разревана.
Не се сещам за други снимки на въпросното дете, на които да плаче. Може и да има, но определено не са много.

# 253
Аз пък не съм и виждала снимки в спокойно състояние. Когато не реве, изглежда много тревожна. Но това е може би защото научих за съществуването и преди няколко дни, от тази тема.  Laughing Другаде не съм я гледала.

поправка: сега поразгледах, има и усмихнати снимки.

Но ето тук, например, положението е страшно  Shocked:
Скрит текст:

# 254
За мен физиономията и е ... леко бльонеста (като на баща и). Мисля, че не е особено емоционално дете, разбира се, съдя само по снимки.

Общи условия

Активация на акаунт