Звездни компромати- 234 част

• 69 944
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
 Бижy Точно това е усещането Simple Smile

Ако те стисне някой мястото подува ли се и сърби много гадно и боли в същото време?
Ако спиш върху едната си ръка, има ли после поражения по нея и тялото ти?

А, не, не...за какво да давам пари за онова, като същия ефект мога да си го постигна като се ударя с четката за зъби например Simple Smile
Безплатно и ефикасно Simple Smile

Ей на това съм горд собственик, включително ходилата и т.н. по цялото тяло, включително скалпа.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 14:48 от missNoir

# 436
Антония и носа си ли е ремонтирала, изглежда ми различен?

# 437
missNoir,

Скрит текст:
Ако те стисне някой мястото подува ли се и сърби много гадно и боли в същото време?
Ако спиш върху едната си ръка, има ли после поражения по нея и тялото ти?
Мястото не се подува чак, но става червено, понякога даже и посинява, ако е по-силно стискането. Боли, да. Тръпне.
Ако спя върху едната си ръка, която често е дясната, се събуждам с много подута ръка, която до час добива нормалния си вид. А иначе браздите, получени от гънките на завивките, може да си личат по кожата и до обяд.
Това е 6 часа след като взех Зиртек, отокът вече се беше разлял равномерно.

Никол Ричи
Синди Крофърд
Дауцен Крус
Гуинет Полтроу

# 438
  • Варна
Бижу,
Скрит текст:
ако искаш прочети симптомите на алергия от натиск дали ги имаш

# 439
  • София
В онлайн пространството на няколко места излиза новина че Деми Мур и Орландо Блум са новата светска двойка ! Dizzy Face

http://woman.---/n/demi-mur-i-orlando-blum-se-sreshtat.39684.html
Палава Милф-ка е Деми  Mr. Green Whistling

# 440
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, ти не страдай, скоро ще стане известен някой, дето майка му го е водела със себе си на работа, за да не го целува сутрин за довеждане,  нали...  Mr. Green Само твой ще си е.  Crazy Къмбърбач вече се ожени.
Стига се пъна де, Бижу, всички вече знаят, че твоят вкус е перфектен, а моят никакъв го няма, не е нужно да тръбиш за стотен път Laughing

Ей ти на един Къмбърбач, в добавка с поредната "селска" рокля на Кийра Mr. Green

Том Хидълстън

Брадли Купър Crazy

Том Харди

и Джоузеф, който днес е рожденик

# 441
Стига се пъна де, Бижу, всички вече знаят, че твоят вкус е перфектен, а моят никакъв го няма, не е нужно да тръбиш за стотен път Laughing

Ей ти на един Къмбърбач, в добавка с поредната "селска" рокля на Кийра Mr. Green
Джой, мила, повярвай ми никакво усилие не ми представлява да се радвам на твоя изтънчен и неповторим вкус!  Laughing Ми не е ли селска роклята на Кийра? Макар че точно тая нее чааак пък толкова селска.  Представи си я обаче с гумени ботуши и ще е като наградена колхозничка. И Къмбърбач като селски ерген от времето на Апостол Карамитев. Какво да направя сега като така ги виждам? Няма да си избода очите, ако това очакваш, пък имам право да си коментирам колкото си ща, нали?

# 442
Тази конкретно ми харесва, ама в контекста на набора и от карнавални костюми за тазгодишния сезон Laughing.

# 443
Нищо не знаете вие. Първо, това са флорални мотиви и второ, Кийра била влюбена в тях. Mr. Green
http://life.dir.bg/news.php?id=18514305

# 444
Какво да направя сега като така ги виждам? Няма да си избода очите, ако това очакваш, пък имам право да си коментирам колкото си ща, нали?
Е, стига де, какво задраматизира пък сега Laughing Hug. Коментирай си, аз почти не съм докачлива. Почти Mr. Green

п.п. мисля обаче, че Къмби има по-верни фенки от мен тук, та сложи една каска за всеки случай Whistling

# 445
  • Варна
Роклята на Кийра много ми харесва.

Както и Къмби-бъмби на тази снимка.
"Къмбърбач" ми звучи като "БръмбарРогач"  Mr. Green

Наоми Кембъл

# 446
п.п. мисля обаче, че Къмби има по-верни фенки от мен тук, та сложи една каска за всеки случай Whistling
А, да бе, умрях от страх! newsm43
И не драматизирам, единственото, което правя е да се забавлявам от сърце! Wink

# 447
На мен тази рокля на Кийра ми харесва  Mr. Green Но аз имам селски корен.

# 448
Е, аз не съм казала че съм се пръкнала на жълтите павета със сребърна лъжичка в устата. Mr. Green Просто съм си проклета! Twisted Evil

# 449

Заприлича ми на Николета. Даже наум си казах - как се е препекла..., забравих, че на нея ѝ е по рождение  Blush

Общи условия

Активация на акаунт