Звездни компромати- 234 част

• 69 934
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
# 646
В блога на Вихра има и телефон, който е 0,96 на минута  Joy Оооох, не мога  hahaha ТАзи жена за каква се мисли  Laughing

# 647
  • Пловдив
Сутринта мярнах по Нова тв/сутренен блок/ снимката,която коментирахме първо тук...тази на Синди,необработената  Mr. Green Обсъждаха я нещо...

# 648
Ласкин честити на дъщеря си
Много мило написано  Blush

Пръстенът на Лейди Гага с инициалите им

Тук , ноктите вече са по-добре . Laughing

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 10:53 от Алетеа

# 649

Не знаех, че има голяма дъщеря. Като малка е много сладка.

Кой ли ще се обади на Вихра на този телефон?! Още малко и ваучери ще почне да продава!  Grinning

# 650

Прекрасно е, личи си, че е написано с много любов и вълнението няма как да остане скрито. Винаги съм се възхищавала на хора, които не се срамуват, страхуват или притесняват да изразят и покажат любовта си. Няма по-истинско и по-велико чувстство на света...и то никога не трябва да остане скрито или недоизказано!  Heart Eyes

# 651
Аз пък, честно казано, не разбирам защо трябва да го правят пред целия свят във фейсбук  Embarassed показно ми е някак. И като прочетох "сърчицето"....

# 652
Аз пък, честно казано, не разбирам защо трябва да го правят пред целия свят във фейсбук  Embarassed показно ми е някак.

Абсолютно!! Съвсем ненужно е.. И фалшиво Simple Smile

# 653
Daniel Craig & Monica Bellucci на фона на Римския форум. Тази жена е прекрасна  Heart Eyes

# 654
  • Бургас
Аз пък, честно казано, не разбирам защо трябва да го правят пред целия свят във фейсбук  Embarassed показно ми е някак. И като прочетох "сърчицето"....

Е, показно. Щото пък всяка втора майка не поства на стената си "Днес моето слънчице става на еди колко си години. Много те обичаме" след което следват сто реда пожелания. В никакъв случай не казвам, че това е лошо. Все пак идеята на ФБ е споделяне на това какво ти се случва, нищо, че някои го ползват за споделяне на теглене на късметчета, дневен хороскоп, постване до кое ниво на коя игра са стигнали и пр. тъпни.
На мен ми се насълзиха очите от поста му към дъщеря му /ама аз съм си ревла по принцип/. Много е мило.

# 655
О! Не подозирах, че Вихра има блог, в който си излива душата. За да поддържа сантимента си е топнала снимки от времето, когато беше още водеща на някаква измислица.
Според мен е тъпо из изпразнено от съдържание, не намирам забавни дори публикациите относно Ава:
http://vihrapetrova.com/
Разбира се, детето и е толкова интересно и оригинално, че целият свят трябва да прочете вълнуващите му мисли.  Laughing
Също като дъщерята на Георги Господинов, която барабар с други писателски дечица прописа приказки, и ги издадоха.
Къде ги раздават тия неповторими деца, бе, искам да си поръчам едно!  Thinking
Я, Даниел Крейг!  Party

# 656
  • Пловдив
Гала и Стефан.

Скрит текст:

# 657
miss july, всеки го възприема различно. За теб е вълнуващо, за мен е показно. Ама няма значение Simple Smile Аз не разбирам и другото, което описваш. Да пуснеш снимка и да чакаш честитки, ама пак всеки ги вижда различно нещата и се радва на различни неща Simple Smile
Същото е като например, аз харесвам Кийра, пък някой друг не я харесва Simple Smile Хора разни...

# 658
Много е мило обръщението на Иван Ласкин към порасналата си дъщеря .. хубави са му дъщеричките

# 659
  • срещу двата комина :)))
и снимките на Синди и на Бионсе са сто процента пипани допълнително за да изглеждат толкова зле  Peace

Общи условия

Активация на акаунт