Мартенички бели и червени за МАЙски бебчета засмени

• 29 726
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Ето ни и нас Simple Smile
Добре дошли мама angelа и бебе Ема   bouquet
Zeldelina, и ние сме така. Буди се мн често, пищи. А тази сутрин направо изпадна в истерия. Аз вече 2 седмици спя за по 3-4 часа сумарно на денонощие. Нощите са отвратителни. През деня пак е едно мрънкане, едно блъскане на всичко в устата. Мажем венците, нищо не помага. Заспива за по 10 мин и се събужда, абе киселяк от всякъде. Вече от 3-4 дни се вижда едно бяло връхче, но не пробива #Cussing out
Ние излязохме за малко, но задуха и бързо ни прибра.
Довечера пак ще стягам багаж. Този път сме при нашите.
Аз нямам проблем нито с тях, нито със свекърите. Всички проявяват голям интерес и мн му се радвт. Често ни гостуват за по няколко дни. Ние същи често ги навестявме. Единствено малко се ядосвам на сестра ми, защото живее на 5 мин от нас. А не идва мн често. Но пък когато дойде ми помага доста.

# 106
Аз много се чудех къде ще намеря детска кошара, а по-интересното - къде ще я сложа, защото съвсем нямаше да остане място в апартамента и накрая си реших проблема. Диванът ни е ъглов голям и всяка негова част е подвижна. Не са цялостни като на обикновените дивани. Извадих ъгловата облегалка (тя е във формата на буква Г) и с нея направих квадрат, в който му слагам играчките и го оставям там да си играе. От всякъде има прегради (диванът е на ъгъла на стаята) та няма как да падне или да се удари. Сложно го обясних ахахахха Joy 1crib

# 107
 smile3501 Desita признавам те  Peace
Супер решение Simple Smile

# 108
  • У дома
Здравейте мамчета, при нас няма нищо ново, освен че е от кисела, по-кисела, дано тия зъби да избиват вече, че не се трае. Ние също започнахме да се будим през нощта, помрънква си малко и сама заспива, вдигна ли я отиде до сутринта #Crazy Ами това е от нас, тук времето е ужасно и леко съм се поодухала, май трябва да се посети скоро солариум newsm78

# 109
Здравейте пиша на бързо довечера ще чета че до мен има едно дете на което все още не му е отрязана пъпната връв явно.

Количката ни се счупи насочила съм се към Hauck City някой с мнение за нея или мнение за марката.

# 110
Щях да ви постна едно видео,ама Монито ме е изпреварила.  Hug

# 111
  • У дома
Мамите на ходещите, и прохождащите бебоци имате ли някакви обувчици? Досега съм гледала информация, ние от няколко дена се побъркахме на тази проходилка, днес съм я гонила из стаята #Crazy Това дете ме изненада здраво, а баща й цял ден е "ходил" с нея из стаята, та решихме да и вземем някакви обувчици, по-скоро буйки, ноооо краката ни са огромни Joy Nike u Adidas буйките нямат такъв размер, спряхме се на Robeez, не намирам никакво инфо из Бг форуми, ако някоя от вас има наблюдения моля за съвет  bouquet Благодаря ви предварително Hug

# 112
Здравейте МАЙчета.Аз в късните часове се разрових из сайтовете за летни дрешки и попаднах на този http://www.carters.com/carters-baby-girl-sale#prefn1=filterNavLe … M&prefv1=Sets.Има прекрасни дрешки и до колкото виждам и доста приятни намаления.Обаче въобще не ми е ясно как се пазарува от тези сайтове.Има ли вариант да не плащам тооолкова много за доставка,такси и прочие... Та някой ако удари едно рамо ще черпя  beer 

# 113
  • Toronto, Canada
Djufinka при нас тази количка няма добри мнения, единственото хубаво е дизайна.
Genni при нас ги има Robeez и са доста известни, няма лошо мнение за тях, имам приятелки с такива и са доволни и аз ще купувам такива, но по натам. Аз знам, че за детето е най-добре да проходи босо или с чорапки, чак след като добре си ходи тогава се взимат буйки за вкъщи. Габи в нас е с чорапки, повечето пъти и без тях.
tofifi виж в някой европейски ebay или в някой друг сайт за бебешки дрешки ( не ги знам сайтовете там). Аз тук само на Carter's и Osh Kosh пазарувам и съм доволна, но тук има доста техни магазини.
И ние сме от неспящите тази седмица и през нощта от 4-6 се дундуркахме. Вчера 100 пъти пада, прищипва си пръстите на кухненските чекмеджета. Днес ходих да купувам джаджи за обезопасяване. Тази вечер съм решила да й дам АМ да видим дали ще иска, че вечер и през нощта седи на гърда по 30-40 мин и не се издържа вече.
Но да я похваля, че сутринта се изпишка в гърнето за първи път и въпреки, че бях недоспала и кисела, много й се зарадвах. Днес дадох спанак и аз я почнах през просото, през ден вкарвам нещо ново.
Лека нощ и дано да е непробудна

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 23:56 от Tsveteto_

# 114
Добро утро!

и аз знам, че е най-добре прохождането да е без обувки и затова Д е по чорапи. Иначе имаме за сега едни ботушки-буйки, да не и мръзнат краката като излизаме. Хич не знам какво ще правим като дойде време за обувки. Те трябва да отговарят на хиляда критерия, а аз нищо не разбирам.
Сглобихме и колата, която се забутв с крачета и сега играем с нея. Даже вчера я возих успешно и видях ккакво ще е, ако я сложа в проходилка. Ще пипа и стига навсякъде  Simple Smile  то крачетата и стигат да се забутва сама и с колата, но още не се ориентира, за щастие.

Аз не мога да намеря сили да я слагам сутрин на гърне. Това значи екшъна да започне още със ставането. Така поне имам около час спокойствие докато е на шезлонга, още в чувал (днес откровено сибизиска да и пусна тв и сега гледа енимъл планет). Чат-пат яслаагм през деня, но още не съм улучила да и се пишка. Преди ляагне я слагам, но откакто изместихме подготовкаат преди 20:00 не е успявала. Явно и тогава не и се прави нищо.

# 115
Здравейте момичета, аз също се интересувам от обувчици като Джени.
Този месец не сме качили нищо  Sad, но сме порастнали 2 см. И сме вече 75 на 9 кила Laughing. Мама Анджела, имаш си голямо бебче - висока мадама   bouquet.
И при нас нещата с гърнето не се получават - седи малко в него с някоя играчка и после почва да реве, никога не е го ползвала по предназначение, дали да бъда по-настоятелна или да изчакам още  newsm78
Аз не знам дали ви казвах за амаранта, че й правих, но излезна под същата форма  Laughing, та снощи смлях известно количество и днес ше пробвам отново и ще дам отчет  Peace
Ние се записваме с 6ти зъб - горната фасада е пълна  Flutter. И от два дни упорито се изправяме в кошарата и се чекнем. В този ред на мисли, от кога да почна да я водя за ръчички - на 8 и 10 дни е, вие почнахте ли?
Малката май започна да свиква с проходилката, но мисля да я ползвам само, когато имам нещо да свърша за бързо  Peace
Днес ще ходиме до лидл да щурмуваме дрешки и обезопасителни елементи, че много скоро ще започне купона  Hug

# 116
Добро утро Simple Smile
Ние току що закусихме. Тази нощ беше сравнително спокойна Simple Smile
Обувчици още не съм купувала. В къщи си ходи по чорапи. За навън имаме разни "обувки", но те са колкото да не е бос.
И аз вчера отскочих до лидл. Купих блузки и панталонки. За първи път купувам от там, но чувам че са им хубави нещата.
Нашето дупе потъва в гърнето, та нз какво ще го правим. Тези дни ще потърся по-малко. Дано да намеря. Иначе винаги го усещам когато ака, че се напъва и е мн смешен Simple Smile
Хоп, свърших е е тази работа. Хайде ще се сменяме Simple Smile
Хубав ден

# 117
Елси, аз мисля да започна да я водя, когато тя сама поиска. Така ще съм сигурна, че е готова. Хич не ми е зор да бързам да остаавам без кръст. На 9 м и половина е. Изправя се, но не може да балансира.
Никога не съм давала амарант. Още не мога да се оправя с по-основните нещА. днес ще дам пиле да видим как ще подейства.

За акането и аз усещам, но засега само и казвам какво прави, поне това да научи. Изобщо не държа по много време на гърнето. Още повече пък, ако мрънка. Не ми се иска да изпитва ужас и да започне да саботира нарочно.

Давал ли е някой заек с копър на Хип? Питам, защото на картикната е нарисувано нещо, което изобщо не ми се връзва с представата за копър.

Има някаква нахална лента-реклама на бг-мама маагзин, която ми се явява на тавлета и се мести подло преди да се покаже, че се е преместила. Редовно натискам на нея при положение, че ръцете ми са на тругия край на дисплея. Има ли някой представа как може да се махне тази конска муха?

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 09:55 от anp

# 118
monikat като няма къде да сбутаме кошарка - търсиш алтернативи хихихи.
За обувките и буйките имаме големи проблеми. Крачето му е номер 20, но е много дудаво и широко и в нито една обувка не влиза. Голям зор виждаме, за да си намерим някакви буйки. Иначе носим обувки отдавна, но ни е трудно, защото той ги събува лесно. Затова взимам чорапки за ходене (от тези със силиконови стъпчици или точици на стъпалото), че иначе трябва да го обувам през две минути.

# 119
Здрвейте майчета Hug
Моето диване вчера спа, спа та се оспа хаххаа. Първо спа до 12ч на обяд, после заспа в 14,30 до 18ч и в 21.30 само си изпи млякото и заспа в рцете на баща си - това не го беше правил от каквто беше на 1-2 месеца. Чак умрях от скука  Whistling
anp това на картинката е фенел - или инак казано корен на копър. Тео много му харесва заешкото - мирипе си точно на манджичка. Аз фенел купувам редовно и му слагам в пюретата които правя. Лентата е много дразнеща - излиза и през лаптопа, но не знам как да я махна. Close
Гърне още не сме купили ама трябва вече че смао се помотваме. Thinking
За обувките - много ги коментираттези - Атипас. http://attipas-bulgaria.com/%D0%B7%D0%B0-attipas МНого са ми смешни - точно като на клоунче но казват че са много подходщи за прохождане. За сега и ние сме просто с някакви колкото да не е бос но скоро обмислям да му поръчам именно такива.
Отивам да си напарвя едно кафенце докато дребното спи. Лек ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт