Мартенички бели и червени за МАЙски бебчета засмени

• 29 730
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
 Hug Добро утро и благодаря за отзивите и коментарите за обувчици. Зелделина, като вземете ще кажеш как са и ако трябва да поръчам от БГ едни Grinning Доста са смешнички, но ако са удобни ще се вземат. Днес ще отидем да мерим от тези Robeez.
A сега да кажа защо ние ще взимаме: значи тук е студено, и краката стават ледени когато е само по тънки чорапки или чорпогащинк(само те имат гумени топчета отдолу). Когато и сложа пантофи или вълнени чорапи е като Фред Флинстоун - пързаля се и се нерви. Затова заключихме, че ще и е по удобно с обувки, пък и тези оказвали съпорт на крачето. Ще дам отзиви след някой друг ден ползване.
За гърне ние не мислим скоро, че тук е хладно и докато й сменям памперса я виждам, че настръхва Joy А ако клечи на гърнето, трябва в банята(там сме с подово и е мноого топло), ама кой ще стои с нея часове newsm78
Хайде мами уикенда започна за мен от днес Sunglasses

# 121
Здравейте,
Докато някой още къртят да се възползвам от тишината Simple Smile
Genni подбрах някои неща от sportsdirect (en сайт). Няма мн бебешки неща, но каквото съм взела до сега съм останала доволна. Отделно и от тук по магазините ще шопим, че поредните дрешки в края на месеца отиват в архива  Wink

Така...досадната лента ми се появи...за това ми се наложи този спейсинг, че иначе не виждам какво пиша #2gunfire

За атипаските - оказаха се, че са чорапи с подметка, която била на дупки. Имайте го в предвид, че стават само за домашна употреба Peace аз предпочитам да й вземем пантофки (не буйки, ако на това се  newsm78 вика буйки, дето са с цип през средата на стъпалото). Обух я с едни сандалски на племеника ми, които почти не са носени. Определено тогава се задържа за първи път изправена без опора т.е. Обувките я насърчаваха...но пък размерът беше 1:1 с крачето , а нали трябва да има разстояние. Като гледам така и ние сме за 20 , защото с някой милиметър екстра и ще е 13,5 стелката...

Предпочитам да отидем в магазин и да пробваме на място, не само за размера, но и за лекотата в обуването и така ще изберем нещо. Защото вече все по-често се задържа изправена самостоятелно и се опитва да се спусне към мен за прегръдка, но 2 крачки и в ентусиазма си залита  hahaha

Djufinka на мен никога не са ми харесвали триколки Thinking моят съвет е да си избереш лека количка, защото ей на, тя зимата свърши (моите съседи си взеха една мн лека количка и от време на време я ползват, защото детето като проходи, тук за разходките в квартала почти не я ползват)

За мъфините и всичко забранено   chef под забранено имам в предвид от нашата храна...Еми, ако го закъсам, поне знам, че ще яде лютеница  hahaha опитах да й дам, хапна си доволно няколко хапчици хляб с лютеница. Утре ще и правя супа с малко телешко да видим дали ще кълве  Thinking

Гледам прогнозата 8-10С тази седмица, за това махам килима и да се вихри по ламината...не се пързаля, за това не се притеснявам...т.е явно е свикнала с този вид покритие и успява да се съобрази.

Браво на добрата фея, че продължава да носи зъбчета (само нас ни подминава, но за късмет 2-3 вечери пак се спи плътно) и на постиженията на малките -големи човечета.

Отивам да топля агнешкото   Sick  пфффф котешки пауч от всякъде  Sick

Соник ММ се разкрили...смени мусе гласът, подсмърча...и за това е с ограничителна заповед  bowuu
Пффффф по принцип не боледува, ама миналата година , докато бях бременна , той докара бацила....сега пак...аман!

# 122
Много благодсря, Зелделина. А трябва ли да го въвеждам този фенел отделно, след като яде и пие копърбез проблем?

Обувките наистина са много сладки. Точно като за клоунчета.. може да и взема за вкъщи да не щрапа по чорапи като проходи.

Гени много са сладки обувките поне на вид. После ще кажеш кои сте избрали

Мони, аз точно се чудя в кой магазин може да ми се окаже квалифицирана помощ при избора на първите обувки. Вече трябва да зпочна да го мисля, че ще дойде и това. Диана е поне 20. не знам колко е дълго крачето, но е най-малко за този размер. Даже може и да е 21 За да не опира.

# 123
 newsm78 anp имам спомен,че май бяхме със сходни мерки -75см и близо 9кг
насочила съм се засега към 20,защото пък ако е мн голям р-ра,ще я спъва (по отзиви от др теми)Пък и тези обувки ще са за месец -два. Предупреждението е редовно да се проверява крачето,защото бързо растат,а винаги трябва да има луфт,иначе си свиват пръстчетата и деформират стъпалото Peace
за това свга ще сзема едни ,а да речем май други -то и сезонът се сменя и т.н
Ортопедът каза 3-4 м след прохиждане проф преглед как вървят нещата

# 124
Здравейте майчета,след като успешно си блокирах старият акаунд,вече имам нов!  ooooh!
Аз съм си Pancake_86,да не се чудите.
Голяма гадост тия зъби,Пепи е с температура 37.2,давах панадол,смъкна се, излиза ни горен кучески,странна работа.  Shocked

# 125
Зелделина благодаря за сайта. С ММ 100% ще го гледаме довечера.
Днес мойто чедо много спинка и се притеснявам, да не би да не му е добре нещо. Постоянно го проверявам за температура и т.н. Никога не е бил такъв поспаланко. Даже не мога за ядене да го събудя.
ММ ми се кара по-рано за гърнето, че било много рано и каза на 21 (т.е. утре) като навърши 9 м ще отидем да купим и аз слушам и едва чакам утре да отидем на обиколка по магазините.
Аз нз много много какво трябва да гледам на обувките, но ние имаме 8 чифта и той не иска никои. Спъва се с тях или застава мирно или си влачи краката, събува ги. Голям сме цирк. Една приятелка ми е обещала сега като си дойде от Англия да ми донесе някакви от там да пробваме, че ние сме любимци на компанията наоколо и всички ни грижат хахха.
 welcome pancake_86 съжалявам за профила, но и този е гот - все в твой стил Wink

# 126
Палачинка и на нас избиха два кучешки а аз мисих че са странични резци но са кучешки и сега като се усмихне е като малък вампир  hahaha

Мони какво имаш в предвид с по лека количка покажи ми примерна снимка. Аз търся само лятна която да е с позиция на гръбчето до легнало положение че обича да поспива.

# 127
Djufinka тази наподобява на съседската  newsm78 те сега са я прибрали в гаража, щото вече ползват онези триколки , ако се сещаш дето е колело с бутнало...

chef тази вечер сме на супа с телешка кайма...очаквайте отзиви хихи

ПП като я пасирах, пак си стана като пюре Joy ама айде, важното е, че се яде с апетит хаха

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 18:38 от monicat

# 128
  • У дома
Банда, по магазините няма тези обувки, сега ще меря пак крака и по техните мерилки, принтирах и чакам ММ да дойде да измерим ходилата на Лили. Снощи преди баня е мерих на бос крак: 11,5см единият, другият 11,68см. Като гледах размери изглежда да сме за 21/22. Ще дам отзив само да го получим, доставката е до 5 работни дни, така че скоро ще "ходим" с обувки.
Деси като инфо, това което гледах е, че не трябва бебока да ги събува лесно, да са от много хубава, дишащта материя -  по-скоро кожа, защото краката им се потят много, да са леки. Ами това е което ме убеди да взема тия Робиз. Днес ще поръчам пък да видим Rolling Eyes От "палячовските" ако сте доволни, кажете да поръчам на майка ми да ми прати и от тях Joy Една мама питаше за сайт за дрехи, да знаеш поръчвала съм от UK и US обувки за мен, е платих си мито Joy Виж да има Free shiping Sunglasses, но мисля над 50евро пак плащаш мито (не съм 100% сигурна за БГ).
Мони аз пилешка правих, е не я яде, но ние сме си претенции  Grinning
Хайде мами отивам малко да поизчистя и да меря крака newsm68

# 129
Здравейте,
днес взехме едни пантофки кк. На място измерихме крачето 11,5 и това отговаряше на 20. Пробвах и 21,но мнооого хлопаше,20 е добре,широчко и удобно. После се рсзходихме из мола и мис Дурасел реши,че трябва да говори на всеки Joy
сега я чакам с нетърпение да се наспи,да яде и да пораьтъпчем пантофките

# 130
Здравейте,
днес взехме едни пантофки кк.
На място измерихме крачето 11,5 и това отговаряше на 20. Пробвах и 21,но мнооого хлопаше,20 е добре,широчко и удобно. После се рсзходихме из мола и мис Дурасел реши,че трябва да говори на всеки Joy
сега я чакам с нетърпение да се наспи,да яде и да поразтъпчем пантофките

# 131
Моникат, честити обувки! със здраве да си ги носи.

Моята гадина заспа в 14:20 и в 14:35 прецени, че се е наспала. То не бе клатене, носене, пеене, люшкане, тръскане. Не пожела да заспи отново. Довечера ще легнем в 18:00 явно, пък в колко ще станем, не знам

# 132
Мерси Simple Smile
Ами,крачи с тях,обикаля по мебелите,пълзи и пак се изправя. На моменти се спира и тропа с крак,от удара в ламината става едно интересно тракане Joy оставих я седнала да ги разгледа,тя се наведе да ги захапе,та малко се разхълца Joy

За засипването и нощните дискотеки - вече съм се предала и съм статус " винаги готова " Wink

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 16:34 от monicat

# 133
Ами интересно и е с обущетата явно Simple Smile
действително са подобни мерките 75/ 8700.

Нямахме очакваните проблеми зради неспането след обяд, но стратегически я.изведохме след следобедната манджа и така се разсея. Сега капна като крушка, да види до кога  Simple Smile

Вчера за пръв път я сложих на люлките в парка, естествено първата и работа беше да започне да яде мърлявта облегалка за ръце. Мисля тези дни да се пусне и лекичко на някоя бебешка пързалка, ако издебна да няма много народ. Полека-лека се очовечава. Добре, че обърнах количакта, та сега гледа кучета, гълъби, деца и минава повечко време до разрънкваането  Simple Smile

# 134
  • У дома
Привет мами, аз днес голямо чистене ударих вкъщи #Crazy Изкъпахме звяра, и сега мрънка до мен. Днес е просто ужасна, тия зъби ни побъркаха, да излизат вече, надявам се един като избие да свикне с болката и да не мрънка за следващите.
Мони браво за обувките, голяма радост ще е сигурна съм. Нашата също мнооого разглежда дрехите си, представям си за обувки как ще е. Поръчах два последователни номера:
Хайде мами отивам да видя дали принцесата ще благоволи да заспи, мисля днес да се почерпя, извън диетно с едно чаша вино Joy

Общи условия

Активация на акаунт