ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 613 875
  • 2 381
  •   1
Отговори
# 135
. На колко години сте, а партньора? - аз на 28 ( все още), той на 33.
2. от колко врме опитвате за дете? от август 2004 ( не много сериозно) ;о)
3. Имате ли поставена диагноза? -за сега, в пирогов смятаха,че имам разрастнал се епител на схийката за горене, но в шейново смятат, че няма нужда.
4. Кой лекар посещавате? - д-р Станков от Шейново, прати ме в кабинета по стерилитет, а там си говорих с д-р Колизова.
5. Какви изследвания сте направили? предстоят ми хормонални, а на мъж ми - спермограма.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? - не
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? - до сега не съм

мога да допълня, че вече съм при д-р Иванчева ( много е симпатична), имаме чудесна спермограма, при мен фоликулометрията също беше ок.   Laughing

# 136
ЗДРАВЕЙТЕ АЗ СЪМ НА 31 Г,А СЪПРУГЪТ МИ НА 28 Г,ЖЕНЕНИ СМЕ ОТ 5 Г,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗАБРЕМЕНЯХ ПРЕДИ ПЕТ Г,ПРИ ГРЕШКА РОДИХ МЪРТВО ДЕТЕ ПОСЛЕ МИНАХ ИЗСЛЕДВАНИЯ С ДИАГНОЗА ПОЛИКИСТОЗНИ ЯЙЧНИЦИ,ИМАМ ДВЕ ЛАПАРОСКОПИЙ ТРИ ПЛАСТИКИ И ПРЕЗ 2004Г СТАНАХ МАМА,
НЕ РАБОТЯ ОБИЧАМ КНИГИТЕ,КРИМИНАЛНИТЕ ФИЛМИ И СЪМ ФЕН НА МУЗИКАТА ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСПЕХ И НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ,

# 137
  • София/Овча купел 2
Здравейте,аз съм на 24г,опитвахме за бебе 3год. и сега остават само 2месеца докато то се появи.Не работя от началото на бременността,защото имам проблеми-кървя от време на време.Обичам да чета криминални романи и да гледам такива филми-особено трилъри.Сега единствената ми радост е форумът (от вчера не съм излизала от него).Желая успех на всички,да постигнете скоро моята радост.

# 138
  • София
1. На колко години сте, а партньора?
Аз-34, той- 33
2. от колко време опитвате за дете?
1 година
3. Имате ли поставена диагноза?
не
4.  Кой лекар посещавате?
д-р Манчев, 1-ва АГ
5. Какви изследвания сте направили?
Хламидии, микробиологии, хормони, спермограми
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?
не, все още
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината?
не

# 139
Здравеите на всички,
От скоро съм във форума и все още не съм писала.Като чета възрастовата граница изглежда на някои от вас мога да бъда и мама.На 42г. съм,съпруга ми също,от морето съм и не бих го заменила за нищо.Да гледаш вски ден изгрева над вълните е вълшебно.Имам една сладурана на 19г. която се прави на психолог-успешно/все още се чудя как успява/,Омаива мъжката половина от населението и успява поне за сега да постигне това което желае/даи боже да е винаги така/.Ако някои има момиче лъв,на негово разположение съм.От сега му казвам:много любов и безкраино търпение,и от време на време шамарената фабрика.Учителка съм по професия,преподавам от 5ти до 8ми клас,съпруга се занимава с компютри.Какво обичам?Астрология.Кстанеда,книги за нлп,история.Музика-хубава/не чалга/,разходки краи морето.Имаме 2 котарака-кралски сиамец и турска ангора.Имахме и заек-френски сребрист гигант -умря
/още ми е мъчно за него/.Е това е в общи линии има и още много за казване и споделяне но ще ви разваля настроението.
ъ

# 140
На колко години сте, а партньора?
24 и 27
От колко време опитвате за дете?
2г.
Имате ли поставена диагноза?
Имам операция от киста,с един яйчник съм, генетични изменения, гуша, Хашимото, имунологични причини.
Кой лекар посещавате?
д-р Динева-5-та градска,имунолози, генетици, ендокринолози.
Какви изследвания сте направили досега?
спермограма,микробиологии,хламидии,хормони,кръвна картина,вирусни изследвания,токсоплазмоза,имунологични и генетични изследвания.
Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?
В момента Амоксиклав,витамини,фолиева киселина,Уро-Ваксом и Енжистол.
Имате ли неуспешни бременности? Ако да-колко и знаете ли причината?
Да-две неуспешни.Причините още се изясняват.
Успех на всички!

Последна редакция: пт, 10 фев 2006, 11:48 от danidan

# 141
На колко години сте, а партньора? аз съм на 30, той е на 29
От колко време опитвате за дете? 4 години
Имате ли поставена диагноза? Оперирали са ме от миома, на 18 години, но всичко е наред, нямам усложнения
Кой лекар посещавате? От лятото на 2004 г. - Д-р Динчо Георгиев, болница "Св. София".Смених мнооооого доктори, от което се уморих. Надявам се този доктор да ми помогне да си родя детенце.
Какви изследвания сте направили досега? Смермограми,микробиологии на мен и съпругът ми, хламидии,хормони,кръвна картина,вирусни изследвания,токсоплазмоза,имунологични и генетични изследвания, цитонамазка и пр.
Приемате ли някакви лекарства? Пила съм какво ли не: Клостилбегит, при овулация са ми инжектирали Прегнил, за задържне на плода съм приемала Утрогестан, фолиевата киселина не съм я спирала, а от три месеца и съпругът ми я пие. От един месец, по предписание на доктора, пия и Фемоден. ...... Противазачатъчни също съм взимала, всякакви, за регулиране на хормоналния баланс. В това число и Фемоден-а.   
Имате ли неуспешни бременности? Ако да-колко и знаете ли причината? Да - три. Неизяснени причини. А и след всичките гореизброени изледвания, които дадоха добри резултати, страха от следващо забременявне си остава. Ще успея ли?! Дано, дано успеят и всички други момичета !  bouquet
Успех на всички!

# 142
Здравейте!
Казвам се Кремена, а съпруга ми е Маргарит. И двамата сме на 28 години, от Севлиево. Познаваме се от 8 години, но се оженихме едва през октомври миналата година. От 2 месеца живеем в Канада. Аз съм с диагноза ПКЯ и дълго време се лекувах с хормонални лекарства. Отдавна искаме да си имаме дете, но поради тази и други причини все отлагахме момента. От 4 месеца вече здраво работим по въпроса.
В момента не работя, посещавам курс по френски език. Обичам да чета книги, да се разхожда по магазини и паркове. През свободното си време практикувам джогинг.

# 143
1. На колко години сте, а партньора? - и двамата сме на 28 г.
2. От колко врме опитвате за дете? - от 4 месеца
3. Имате ли поставена диагноза? - ПКЯ
4. Кой лекар посещавате? - ходила съм при др. Коларов от МД и др. Попов от Шейново
5. Какви изследвания сте направили? - всичко без лапароскопия и цветна снимка на тръбите
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? - в момента не, но съм пила Клостилбегит
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? - нямам

# 144
1. На колко години сте, а партньора?
аз на 27, той на 30
2. от колко врме опитвате за дете?
от началото на 2003
3. Имате ли поставена диагноза?
аденом на хипофизата
4.  Кой лекар посещавате?
д-р Георгиев
5. Какви изследвания сте направили?
какви ли не:цитонамазки, хормони, цветна снимка, спермограми на съпруга ми
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?
да.Bromokriptin, в момента и Femoden
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината?ne.

# 145
Здравейте мили моми4ета  bouquet
Радвам се страхотно много 4е Ви има.Сйвсем от скоро съм с Вас и искрено съм о4арована от на4ина по който споделяте своите проблеми и търсите на4ин за разрешаването им...СВАЛЯМ ВИ ШАПКА за това, и ще се радвам,ако мога да се присъединя към Вас!!! Embarassed
Положителната енергия и вярата в доброто разрешение на вси4ки пре4ки които имаме в момента,ще ни помогне да се сдобием с така дългоо4акваното мъни4ко същество(а може и две),което да сгрее нашите сър4ица...
Вярвам в това с цялото си сърце и душа... newsm51
Пожелавам си тази година за Коледа,съвсем скоро Вси4ки ние да зарадваме нашите близки със страхотната новина 4е ще ставаме мам4ета...Ще се моля искрено за всяка една от нас,това желание да се превърне в действителност Praynig...ЩЕ СТАНЕ ТАКА ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!
А ина4е аз съм от Варна,казвам се Иви и съм на 27 год.Омъжена съм от 5 години за един страхотен 4овек,когото много оби4ам...и с най голямо желание ще направя татко,просто е въпрос на време Embarassed
Оби4ам музика-много,оби4ам да 4ета книги,оби4ам времето в което съм с Вас,оби4ам много,много приятелите си които за мен са ВСИ4КО...въобще "оби4ам да оби4ам" Joy
Радвам се 4е съм с Вас ще се моля за вси4ки нас,от сърце....за smile3522,а както казах може и две newsm10

# 146
1. Аз съм на 29, съпругът ми на 35.
2. От 1997 г., т.е. от 8 години.
3. Първо уж при съпруга ми бяха малко на брой сперматозоидите, а аз бях ОК. После аз имах киста, а неговата спермограма беше супер. Влязох за операция на кистата, а тя вече беше изчезнала. След това висок пролактин, малък шанс за овулация и качествен фоликул, нищо специално. Последната лекарка, при която ходих каза: "Психологически проблем!"
4. ........
5. Спермограма, хормони.
6. Съпругът ми пиеше Требистан, Сексинорм. Аз ту Клостилбегит и Прегнил, ту Дуфастон (в зависимост от лекаря). Накрая спряхме лекарствата, съпругът ми отказа цигарите в края на 2004, аз отслабнах 10 кг. и два месеца пих билкови таблетки на д-р Николова- Аднексал. Решихме да подадем документи за осиновяване и може би се успокоихме...
7. Месец Юни 2005г разбрах, че съм бременна, моля се и за напред всичко да е наред!

ДАНО НЕ СЪМ ВИ ОТЕГЧИЛА- ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ УСПЕХ!!! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!!!

# 147
Ох и аз от доста време ви чета, пък не съм се представила Embarassed
Казвам се Марияна и съм от Пазарджик. Щастливо омъжена от 2000 г. Опити правим от 2001 г. за сега неуспешно, за съжаление. Причината - аз. Ходене по мъките от 2002 усилено, ако мога така да го кажа. Много съм тъжна от факта, но няма начин, това е моята съдба.

# 148
Здравейте, казвам се Милена. Аз съм на 27, а съпругът ми на 32 години. Семейни сме от 1998 година, но с бебеправене се заехме от 2000 година. Не обръщахме много внимание на факта, че не се получаваше бебче, защото го отдавахме на стреса. Миналия месец преминах през гинеколочна операция и сега се надявам с една работеща тръба да успеем в начинанието. Извън това, моите интереси са насочени към модата и козметиката, хубавите и стойностни филми за нещата от живота. Обичам литературата, разходките сред природата и срещите с моите приятелки. Моят съпруг е запален от малък по самолетите, черната музика и техниката. И двамата обичаме много животните и вкъщи имаме прекрасен персийски котарак. Ще се радвам да се запознаем и на живо и да обменяме във форума житейските си болки и радости. Поздрави сърдечни за всички Вас и с пожелание за весели празници и много топли моменти с любимите хора. 

# 149
Здравейте и от мен ;о)
Аз съм Ани. Със съпруга ми сме женени от почти година. Всичко си е супер само дето още си нямаме бебо , но и аз искрено вярвам че много скоро и това ще стане, само трябва малко да поизчакаме ;о)
Успех на всички с бебеправенето. Пожелавам на всяка от вас по един малък (плачещ и сладък) ;о) подарък за Нова година  Hug
Пращам ви усмивки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт