ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 619 088
  • 2 425
  •   1
Отговори
# 1 440
Криси, честито и от мен! Леко бременеене Heart Eyes

# 1 441
Благодаря мили момичета, ЧХГ се е удвоило, значи се развива. Радостта е неописуема, но и страхове си имам. На ултразвук съм на  05.12., надявам се тогава да се поуспокоя.  Hug

# 1 442
Не го мисли, всичко ще бъде в норма . Hug Позитивно мислене  Peace Стискайте палци и за мен, че наближава деня на истината ...данО и ние да сме успели  Praynig

# 1 443
Live_Love, стискам палци, дано съм на кадем.  Praynig
Позитивна съм, замайването може да е от прогестерона...

# 1 444
Момичета, днес е Св. Сава, според поверията е хубав ден за жените, които се борят за забременяване. Имайте вяра и кураж!

# 1 445
Момичета, имам молба, препоръчайте ми лекар и клиника. Наистина искам да сменя Щерев... причини - много.
Благодаря ви предварително.

# 1 446
Светулка_13, много зависи какъв проблем имате да преодолявате. Едни клиники и лекари са много добри в едно, други в друго. Ако имате тежък мъжки фактор - може би Турция или Надежда; ако трябва да се прави по-специална стимулация (намален резерв) - бих препоръчала д-р Димитрова от Вита (аз успях при нея); ако трябва да се прави хистероскопия - определени лекари от Щерев са добри (там от хистероскопията и пункцията на ендометриозна киста съм доволна); ако трябва да се прави лапароскопия - други лекари са силни.

Много внимателно виж кои са вашите проблемни фактори и проучи на кои клиники къде им е силата. Има и друго - някои пациенти се чувстват добре в големи клиники, други се чувстват добре в малки клиники. Всичко е толкова относително.

За съжаление и аз останах разочарована от Щеревата клиника. Доц. Щерев е брилянтен специалист, но нещо контролът или организацията - не зная.

# 1 447
  • София
Светулка, Магдалена е права - много е относително....

Виж темата за кл. "Малинов", прави ми впечатление, че момичетата там са много доволни и има много бебета, а и не се чака дълго за първоначален преглед.

Аз например успях в "Щерев". Във всяка една клиника нещата не са само черни, или само бели. Много зависи от заболяванията, от проблемите на двойката, от възрастта. Понякога нещата просто се случват трудно. 

Успех!

# 1 448
Криси, как са при теб нещата?   Hug
Аз се глася за цветна снимка, просто две години са ми много вече. До година и половина си казвах ....ще стане, ама не стана:( И
 още 6месеца....че и 2/3 отгоре  newsm78 не става това бебе  Crossing Arms
Пожелайте ми късмет -за следващата седмица  Praynig
Успех на всичкииииииии!  Peace

# 1 449
Фрида, Магдалена, благодаря ви.
Ние имаме само мъжки фактор, но не много зле. Явно и това е проблемът, гледат на нас като на нещо несериозно явно. Просто искам да сменя и клиниката и лекаря! Ще погледната темата за Малинов. Дано попадна и на подходящ лекар.
Извинявам се за оффтопика.

# 1 450
Live_Love, на пети ми беше УЗД прегледа и се видя  един плоден сак в маточната кухина, добре разположен. Сега нещо ми е притеснено, наболява ме корема, надявам се да не е нещо сериозно.
Късмет и стиснати палци от мен,  дано да няма проблеми.  Praynig

# 1 451
Светулка, препоръчвам ти "Надежда", щом сте с мъжки фактор  Peace .

# 1 452
А към конкретен лекар/и можеш ли да ме насочиш... Благодаря!

# 1 453
  • Варна
Здравейте, момичета!
С мъжа ми знаем,  че ни чака инвитро от над две години, но тъй като си имаме дъщеря (зачената естествено от първи опити) и поради ред други причини, не сме започнали опити за второ дете. Имах две извънматочни бременостти (пак от първи опити ) и имам две премахнати тръби. За причина не мога да съм точна, защото при лапароскопиите ми казаха, че най - вероятно съм имала ВТБ (което още не мога да си обясна кога и как е станало). На 18 г бях хванала някакви брадавици, но тъй като на тази възраст всичко е цветя и рози, не помня как се казваше тази болест. Пих антибиотик и ги горяха.  Изследвания за хламидии правихме тази година - отрицателни и ТСХ съм си изследвала - в норма. Последната година съм с редовен цикъл. След раждането ми ( преди 4 години) нямах цикъл 6 месеца, а след това и покрай операциите, които бяха след година - година и половина (през 6 месеца) ми идваше много често - 22-25 дни понякога, но се оправи сам. Преди раждането бях с много точен цикъл и ожулация, даже цитонамазката ми беше от тип 1(А), което ме кара да си мисля дали не съм хванала нещо от болницата при раьдането ми и дали е възможно. Тогава кърмих и не съм пила антибиотик със сигурност!. Всъщност, раказвам това, за да кажите дали е достатъчна информация при първи преглед при специалист (който смятам да се случи в най-скоро време)? Какви въпроси въобще да задам? Смятам да отида при Д-р Александров във Варна. Да правя ли някакви предварителни изследвания? Мисля да му занеса епикризите от операциите и тези две излседвания от тази година.

# 1 454
  • Варна
Neli___ специално за Александров - никакви изследвания не ти трябват предварително, защото държи там на място да се направят първоначалните общи такива - доколкото си спомням - Хламидия, някакви хормони, спермограма и цветна снимка на тръбите. Поне така беше преди малко повече от 5 години Simple Smile Успех ти желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт