ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 618 881
  • 2 423
  •   1
Отговори
# 1 515
Благодаря ти , Криси  Hug
Имам вече дата - 08.03 ще бъде .
Надявам се, че ще мине леко и успешно .
И в най-скоро време да имаме разрешение за бебеправене  Praynig

# 1 516
Честита Баба Марта момичета, да сме здрави румени и засмени.  Hug
Live_Love, успех, аз също се надявам женския месец да ни донесе късмет и най-накрая да направим трансфер.

# 1 517
На мен  ми предстои инсеминация с един мисед аборт съм в 6 седмица миналата година юли месец забременяване на естествен цикъл. Решихме да опитаме забременяване с инсеминация.
На 20 февруари ми дойде на 22.02 бях на преглед, изписа ми Мерионал 75 по една инжекция на ден.На 27 бях отново на преглед, три фоликула, но увеличихме двоина доза Мерионал на ден до вчера.

На 8 ден Прогестерона 2.04 Естрадиол 406.3 ЛХ 6.82
На 13 ден имах два фоликула 13.5 мм и 17 мм  Прогестерон   1.21 Естрадиол 265.   ЛХ 65.84
Имам и две инжекции Прегнил, ще ги бия тази вечер, инсеминацията е на 07.03 на обяд.

# 1 518
 mamaivana, и аз възлагам големи надежди на този месец  Praynig Нашият месец  Peace
Пожелавам ви успех , момичета  Hug
Аз съм доста изплашена от предстоящата лапароскопия, но знам че ще помогне за лесно забременяване . Praynig Дай Боже  Praynig

# 1 519
No_ela, това е лека стимулация,  стискам палци  пункцията  да мине безпроблемно и положителен резултат след инсеминацията.  Praynig

Live_Love, няма защо да се плашиш, мисли положително, в края на краищата се подлагаме на всички процедури за да успеем.  Praynig

mamaivana успех и на теб,  дано март месец е вашия месец!  Hug

# 1 520
Благодаря ти , Криси  Hug
Имам вече дата - 08.03 ще бъде .
Надявам се, че ще мине леко и успешно .
И в най-скоро време да имаме разрешение за бебеправене  Praynig

Денят е знаков, честит празник на всички дами!
Надявам се лапароскопията е минала успешно и се чувстваш добре.  Hug

# 1 521
Здравейте и от мен дами - честит празник! bouquet
Бих искала и аз да споделя за нашия случай:
Правихме 2 спермограми - Крюгер и обикновена - в норма без проблем
Правих изследвания за хормони - няколко пъти - всичко в норма
Правих изследване и Тест за проходимост на тръби - без проблем
Всички изследвания - микробиология, уреоплазма, микоплазма, хламидия - отрицателни и чисти
Цикъла ми - както мъжа ми се шегува с мен - точен като швейцарски часовник - 28 дни без нито един ден закъснение или подраняване.
...
и въпреки всичко до момента вече година и няколко месеца не се получава така желаното бебе. И вече не знам какво да правим. Ходим на репродуктивен специалист - препоръчва инсеминация, а все още се чудя.
Ако дадете някой съвет ще съм благодарна Simple Smile  bouquet

# 1 522
Здравейте и от мен дами - честит празник! bouquet
Бих искала и аз да споделя за нашия случай:
Правихме 2 спермограми - Крюгер и обикновена - в норма без проблем
Правих изследвания за хормони - няколко пъти - всичко в норма
Правих изследване и Тест за проходимост на тръби - без проблем
Всички изследвания - микробиология, уреоплазма, микоплазма, хламидия - отрицателни и чисти
Цикъла ми - както мъжа ми се шегува с мен - точен като швейцарски часовник - 28 дни без нито един ден закъснение или подраняване.
...
и въпреки всичко до момента вече година и няколко месеца не се получава така желаното бебе. И вече не знам какво да правим. Ходим на репродуктивен специалист - препоръчва инсеминация, а все още се чудя.
Ако дадете някой съвет ще съм благодарна Simple Smile  bouquet
Значи е въпрос на време да се получат нещата, само следене на овулацията  Peace

# 1 523
А, защо ви препоръчва инсеминация? Нали ММ е с добри спермограми?

# 1 524
Live_Love, как мина лапарото? Наред ли е всичко?

# 1 525
Здравейте  Hug
Всичко мина  Praynig . На следващия ден ме изписаха . Имам болки , но е нормално да наболява, корема ми е доста подут и тежи , но си хапвам  (даже малко месо опитах) . Сменха ми и превръзките вчера ... това е за сега. Надявам се да се възстановя бързо и най-вече да са ми добри резултатите от хистологията.  След Ц съм на контролен преглед.
Благодаря че ме мислите  Hug

# 1 526
А, защо ви препоръчва инсеминация? Нали ММ е с добри спермограми?

Не знам..спермограмите са много добри. Но за сега мисля да не ги правим, не смятам, че трябва - поне не на този етап Simple Smile

# 1 527
Според моя лекар, инсеминация е напълно излишна при липса на проблем с ММ. Идеята на инсе е да помогне на момчетата и да им скъси 2-3 часа път. Инсе, при липса на мъжки фактор, си е общо взето доста скъп секс... Пак казвам, това е според моя лекар. Поговорете защо ви насочват към инсе.

# 1 528
Благодаря за инфомрацията.  Simple Smile
 Да, ще попитам следващия път. Последния път не ми даде някакво точно обяснение - а тогава правихме проходимост на тръбите. 

# 1 529
На мен утре ми предстои първи трансфер, притеснено ми е, моля се да се получи.
Live_Love, стискам палци всичко да е наред.
*Pilence*, защо не се консултирате и на друго място, при вас може би е психологически проблема.

Общи условия

Активация на акаунт