ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 618 358
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 190
Много се притеснявам с ПкЯ съм и Ир освен това мъжа ми е с тератозооспермия , чакам чудото ходим по лекари и нищо . Живота е ацки несправедлив и финансово ни е доста трудно , от малък град сме . Вие как се справяте като цяло с всичко аз често плача напоследък и не виждам изход , знам че трябва да съм силна , но    никой не ме разбира . За капак всички ми казват че са бремени тази година и аз сякаш се сдухах още повече . Благодаря и се извинявам за дългия пост .

# 2 191
Здравейте, Nature Sun With Face
бих искал да споделя нашата история, която след 2 енсеминации и 2 неуспешни опита инвитро (ИКСИ и ИМСИ) доведе до прекрасно и много диво дете. Не знам дали е от инвитрото... или такава ни е съдбата. Когато детето чудо беше на почти 3, решихме да направим опит за второ със замразен трансфер. Пред годините много хора са чели статиите, които съм писал в блога си http://gurbetov.com/ и съм безкрайно благодарен за това, че сред много от тях вече има и щастливи родители. Децата вече са на 5 и 2, но темата за инвитрото винаги ще остане мисия в живота на семейството ми, най-вече по отношение на това да се говори открито без страх, болка и тревога.
Съвсем скоро записах 2 видеа, който качих в YouTube - в първото разказвам за нашата история, а във второто за полезните практики от успешния ни трети опит. Давам линк: https://www.youtube.com/@imasmisalpodcast
Не съм профестионалист в това, вероятно си личи и колко се притеснявам, но наистина много се надявам ако на някого това му е полезно. Heart

# 2 192
Здравейте , по случей Великден оставяте ли дарове в църквата . Аз ще ходя до Бачково и взех бебешка дрешка и чорапки . Вие къде сте оставяли и случвало ли се е чудото . Весели Празници 🥰

# 2 193
Здравейте , по случей Великден оставяте ли дарове в църквата . Аз ще ходя до Бачково и взех бебешка дрешка и чорапки . Вие къде сте оставяли и случвало ли се е чудото . Весели Празници 🥰

Това е много интересно Simple Smile Аз съм виждала само в манастира, където е живяла Преподобна Стойна.
Къде оставяш дарението?

# 2 194
Момичета, има други теми в тази връзка. На мен не ми пречите, но ще ви затрият мненията. Иначе аз до ден днешен съм убедена, че забременях след второто ми ходене на Преподобна Стойна. Четях и молитви за безплодие, но няма кой да ме убеди, че е случайно, че ходихме на Златолист през септември и края на октомври бях бременна, при условие, че всички лекари, които срещнах, ме убеждаваха колко трудно, ако не и невъзможно е да станат нещата, още по-малко пък по естествен път.

# 2 195
Мойта майка ми е казвала и съм го правила преди двете ми бременности, че е хубаво да оставиш шапчица, защото първото е главата. Аз даже сама си оплетох. Оставя се на Богородица и се казва: Богородица както ти държиш младенеца, помогни и на мен за бебе в корема! Амин!

# 2 196
Благодаря ви скъпи , желая ви весели празници и тази година всички да имаме бебенца в коремчетата . Бъдете здрави всички !

# 2 197
Момичета,бихте споделили дали имате църковен брак .Въпросът ми е към тези ,които са ходили на Преподобна стойка.Благодаря!

# 2 198
Че това какво значение има? Иначе ние нямаме никакъв брак, аз дори не съм православна, а католичка, но и на Преподобна Стойна ходя, и ето, днес ще ходя да минавам под масата с мъжа ми. Бог е там, където има любов и вяра, а не бракове и сватби. И не ни дели по религия, обичаи... Неслучайно ние, католиците, имаме молитва, която започва с "Вярвам в Един Бог...", където "един" е в смисъла на единствен, т.е. не множество различни за мюсюлмани, православни, католици, будисти и т.н.

А, редактирам се, че нещо забравих да напиша, което всеки сам си го преценява, разбира се, но аз така гледам на нещата. Когато (ако ходите) по манастири и специално на Ванга и Стойна, обръщайте се към тях с молба, бидейки близо до Бог, да молят неговата подкрепа и ръка над личните ви намерения. Самите Ванга и Стойна не мисля, че могат да помогнат при безплодие и други проблеми. Но мястото там е много силно енергийно, ние всяка година ходим, в това число и с детето, тя ще стане на две скоро. Забелязвам как, като прекараме няколко дни там, се успокоява много, а е инатлива и ревлива като цяло.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 15:15 от Yst_89

# 2 199
Да ,ние имаме и църковен брак , и често ходим по святи места .

# 2 200
Здравейте! Имам изписан зафрилла за предизвикване на цикъл за изследвания. Трябва да го пия 7 дни ,а днес е едва 3-ти ,но получих зацапване. Някою ,когато го е пила да е имала подобен случай? Притеснявам се дали е моментно зацапване или ще ми дойде от сега.

# 2 201
  • София
И съм се молила, и със светена вода съм си мила лицето, и в Руската църква пусках някакви бележки. И в пещерата Бачо Киро лепих някакви монети за сбъдване на желание и всякакви от сорта неща.
Може би всичко през годините акумулирано е дало резултат Simple Smile , защото си имаме човече - вече на 4 години.

# 2 202
Момичета  здравейте , на 8 ден сме цикъл ще правя цветна снимка . Казаха ми 4 или 5 ден след цикъл, но се пада събота и неделя и не работят . Доктора каза 1 седмица след цикъл , но всеки различно  . Моля за мнения , на календара ми пише че ще съм в овулация , но не му вярвам , защото съм с Пкя и се притесних . Благодаря хубав ден !

# 2 203
Въпросът е да не си случайно бременна, когато се прави снимката, ето защо и с цел да се избегне това се прави в чист ден в началото на цикъла. Според мен осми ден е съвсем ок, но аз не съм доктор.

# 2 204
Здравейте. Не знам какво да изследваме с мъжа ми и просто реших да пиша тук.... Имаме едно дете на 2г, един аборт миналата година и в момента не ни се получава нова бременност....
Той има Крюгер с 4% нормални сперматозоиди. Двама андролози казаха,че понеже има огромно количество човечета, този резултат не се нуждае от терапия
Аз имам изследвани тромбофилия, витамини, желязо , щитовидни , хламидия, уреаплазма и микоплазма ( тези и ММ ги има за всеки случай), микробиология и цитонамазка са ми ок. Някакви идеи какво да изследваме още? Не знам за по- трудно забременяване какво играе роля, дайте идеи ..

Общи условия

Активация на акаунт