ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 614 590
  • 2 393
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте на всички мами.Специално към моделаторите на този форум-Прекрасни сте момичета,форума и темите в него помагат на всеки който търси и желае да научи по нещо.
Нещо за мен.Казвам се Зорница.От София съм.На 31год.Съпругът ми на 33г.Имате прекрасен син на 9 год.От лятото /август/правим опити за бебе,но все не се получава.Точно на определената дата идва цикъла ми.Ходих на лекар,казаха ми че след като имам 1 дете,не може да нямам и второ.На 31 год съм,дали вече времето ми е минало,искам да си имаме още едно детенце.
Какво обичам да правя-всъщност не остава много свободно време,защото учим с ученика,на работа ходя,къщните задължения нямат край,но почивните дни обичам да излизаме навън сред природа,на разходки.За любима музика,слущам от фолка до рока,зависи от настроението.
Пожелавам на всички мами/на себе си също да се сбъднат мечтите ни  bouquet

# 256
ЗДРАВЕЙТЕ КАЗВАМ СЕ РЕНИ И СЪМ НА 23 ГОДИНИ ОТ ПЛОВДИВ.ОТ НЯКОЛКО ДНИ ЧЕТА РАЗЛИЧНИ СТАТИИ ОТ ФОРУМА И РЕШИХ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ.ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯ ПРИЯТЕЛИ А СЪЩО ТАКА МИСЛЯ ЧЕ С ВАС ЩЕ МИ Е ПО ЛЕСНО ДА СПОДЕЛЯ МЪКИТЕ И ПРОБЛЕМИТЕ ОКОЛО ОПИТИТЕ НИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ Sad
ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА СПЛУТЕНОСТТА ВИ НА ТОВА КАК СИ ПОМАГАТЕ И УСПОКОЯВАТЕ.БРАВО МОМИЧЕТА.
НИЕ СЪС СЪПРУГА МИ ЗАПОЧНАХМЕ ОПИТИ ОТ ДЕКЕМВРИ МИНАЛАТА ГОДИНА.В НАЧАЛОТО ПРОСТО РЕШИХМЕ ЧЕ ВЕЧЕ КУЧЕТО НЕ НИ СТИГА И ИСКАМЕ СЕМЕЙСТВОТО ДА СЕ УВЕЛИЧИ И РЕШИХМЕ "ДА ДАВАМЕ ШАНС НА СЪДБАТА"КАКТО СЕ ШЕГУВАШЕ МОЯТ МЪЖ.НО НИЩО НЕ СТАВАШЕ.ВСЕКИ МЕСЕЦ МИ ЗАКЪСНЯВАШЕ А АЗ ТЕСТ СЛЕД ТЕСТ-И ВСЕ ЕДНА ЧЕРТИЧКА.РАЗОЧАРОВАНИЕ НАДЕЖДИ И Т.Н.ПОЗНАТО ВИ Е.ПОСЛЕ МАРТ И АПРИЛ НИКАКЪВ ЦИКЪЛ.КАЗАХ СИ АЙДЕ СТАНА,Е ДА АМА НЕ.МАЙ МЕСЕЦ ОТИДОХ НА ДОКТОР.ДИАГНОЗА ПОЛИПОКИСТОЗНИ ЯЙЧНИЦИ С УДЕБЕЛЕНИ СТЕНИ.ЗАПОЧНАХМЕ ЛЕЧЕНИЕ С ДУФАСТОН (БЕЗ ДА ИМАМ ЦИКЪЛ)КОЕТО ДОВЕДЕ ДО БОЛЕЗНЕНА ОВУЛАЦИЯ.КАКТО МИ ГО ОБЯСНИХА В БОЛНИЦАТА ПОЛУЧИЛА СЪМ КОНТРАКЦИИ НА МАТКАТА,ЕДИНИЯ ЯЙЧНИК СЕ НАПЪЛНИ С КРЪВ КОЕТО ДОВЕДЕ ДО 10ДНЕВЕН КУРС НАЛЕЧЕНИЕ В БОЛНИЦАТА НА СИСТЕМИ АНТИБИОТИЦИ.......СМЕНИХ ГИНЕКОЛОГА СЛЕД ИЗПИСВАНЕТО МИ.В МОМЕНТА ХОДЯ ПРИ ДР.АТМАДЖОВА-МНОГО СЪВЕСТНА И ВНИМАТЕЛНА ЖЕНА.СЕГА СЪМ НА ЛЕЧЕНИЕ С ДУФАСТОН И МЕРЯ ТЕМПЕРАТУРАТА ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ИМАМ НОРМАЛНА ОВУЛАЦИЯ.ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.КАТО ЧЕТА ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС КАКВО СА ПРЕЖИВЕЛИ И МАЛКО СЕ ПЛАША НО НЕ ГУБЯ КУРАЖ ЧЕ СКОРО И АЗ ЩЕ СЕ РАДВАМ НА  ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ,А ДО ТОГАВА.....ЩЕ ИЗЖИВЯВЯМ ТРЕПЕТИТЕ ЗАЕДНО С МОЯТА КУМА КОЯТО Е В 4МЕСЕЦ.ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАЙКИ СКОРО ДА СЕ СБЪДНЕ МЕЧТАТА ИМ А АНА ТЕЗИ КОИТО ВЕЧЕ ИЗЖИВЯВАТ ТОКА НЕЗЕМНО ЧУВСТВО УСПЕХИ ИСКРЕННО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС

# 257
Отдавна посещавам форума, но не съм се представяла:
С мъжЪТ сме на по 27г, заедно от 8 години, женени от няколко месеца.
Бебеправим сериозно от 1 година, след като ми махнаха киста на единия яйчник.
Аз съм с Тириодит на Хашимото, имах поставени диагнози СПКЯ и Пролактином, но при прегледи и изследвания през последните няколко месеца тези диагнози не са актуални Praynig.Лекувам се активно от близо 4 години. Изпила съм една кофа с лекарства.
На мъжът не му е установено нищо, трябва да направим спермограма, но ми се дърпа нещо.. Confused
Правя изследвания всякакви, следя хормони, инсулинова резистентност, щитовидни, пролактин, лапароскопията показа проходима една тръба, другата - 10%, Ову си имам, но бебе не става.
Предстои да пробвам със стимулация, но не и преди спермограмата, когато се накани мъжкото тяло Twisted Evil.
Напоследък все повече ме тормози емоционалната страна на нещата, изнервих се, криво ми е...
На кратко това.. моля се скоро да имам с какво да се похваля Praynig Praynig

# 258
Здравейте и от мен. Казвам се Милена. На 32години съм. Вече писах някъде по- подробно за себе си, затова тук ще бъда кратка. Бременувала съм 5 пъти, от които- 3 "кухи яйца". Имам 2 дъщерички.
Много от вашите проблеми са ми до болка познати, защото доскоро и аз бях една от вас. Абсолютно съм съпричастна с болките ви. Следя темите и ще се радвам, ако мога да помогна на някой, макар и само със съвет. Стискам ви палци newsm10 newsm10 newsm10
УСПЕХ

# 259
1. На колко години сте, а партньора?-АЗ НА 25 ТОЙ НА 29
2. от колко време опитвате за дете?-от 3 МЕСЕЦА
3. Имате ли поставена диагноза? - ПКЯ-ДЕСЕН
4. Кой лекар посещавате? Д-Р ГЕОРГИЕВ В БУРГАС
5. Какви изследвания сте направили? СПЕРМОГРАМА,СНИМКА НА ЯЙЧНИЦИ
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?-КЛОСТИЛБЕГИТ И ДИАНЕ 35-ЗА КИСТИТЕ
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? -НЕ

# 260
1.На колко години сте, а партньора?-Аз съм на 32, Той е на 28.
2. От колко време опитвате за дете?-от10месеца
3. Имате ли поставена диагноза? - ПКЯ
4. Кой лекар посещавате? Д-Р Минев - гр. Пловдив
5. Какви изследвания сте направили? фоликуметрия
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви?-Клостилбегит, естрофем, дуфастон
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? -Да - 1 аборт(неспонтанен)

# 261
Здравейте, мили момичета! На 32г. съм и от 11 м. правим бебе, но засега- нищо. От половин година ми откриха лека поликистоза на яйчниците и от толкова време пия Клостилбегит за стимулиране на овулацията. Моят гинеколог редовно ми следи фоликулите на вагинален ехограф. Всеки месец имам овулация(според него ), но бременност не настъпва. Другата седмица моят приятел ще си прави спермограма и сме много притеснени от резултата. Иначе за мен лично-обичам хубавите филми и разходките в планината. Общителна съм и си падам по купоните-така се разтоварвам. На всички вас желая сбъдване на мечтите ви.

# 262
привет от мен,аз сам на 32 години,от 1 година пражим опити за бебе,но не се получава!живея ж чужбина и нямам приятелки тук с моя проблем,ще се радвам да общувам с вас!

# 263
  • Пловдив
1.аз съм на 30,той е на 33
2.От 1г и 6м
3.астенозооспермия
4.Д-р Матеев,клиника "БОРА"
5.хормони,спермограма,фоликулометрия
6.аз-фолиева к-на,той-трибестан
7.да-2 аборта,единия спонтанен

# 264
  • София
1. На колко години сте, а партньора? -  Аз на 25, той на 26
2. от колко време опитвате за дете? - Спрях противозачатъчните преди 3 месеца, от 2 опитите ни са по-сериозни.
3. Имате ли поставена диагноза? - Преди 5г. някакъв си Димитров (над 80годишен) от торакс - софия ми каза - СПЯ, на другия ден д-р Тимчев от 10-та поликл. отрече категорично, а 2 дни по-късно и д-р Райчева (тогава още във Вита) също изключи напълно СПЯ.
4.  Кой лекар посещавате? Д-р Райчева МЦ "Хестия"
5. Какви изследвания сте направили? - На няколко хормона преди 5 г. Само тестостеронът беше леко завишен, но в граници.
6. Приемате ли някакви лекарства? Ако да какви? - До преди 3 месеца - Ясмин, в момента само фолиева киселина
7. Имате ли неуспешни бременности? Ако да колко и знаете ли причината? - Не

# 265
1. Аз на 26г.,той на 27г.
2. От 1г. и 2 месеца
3. Диагноза - Олигоастенотератозооспермия 3 степен
4. д-р Ботев ("Вита") и други
5. ехографии и 3 спермограми
6. Аз до преди 2 месеца приемах Клостилбегит + Дуфастон, а той от 1 месец е на Трибестан, Агапурин, Витамин Е, инжекция Омнадрен и Спимен
7.Не,нямам никакви бременности досега

# 266
Здравейте, момичета
Приятно ми е да се запознаем. Радвам се че можем да споделим проблемите си. Надявам се че съвсем скоро, те ще останат зад нас.
Омъжена съм от 9 години. Аз съм на 30, съпруга ми на 36 - почти през цялото време се опитваме да имаме бебе, но уви.
минах през всички видове изследвания и манипулации. Направих 3 опита инвитро и икси- неуспешни.
Продължавам борбата.

# 267
Здравейте, мили момичета!От доста време влизам тайно във форума, но реших да не се крия повече  Grinning. Казвам се Дани и съм на 25 години, кандидат таткото се казва Митко и е на 26. Заедно сме от точно 9 години ( станахме гаджета на 26 ноември 1997 год.) , женени сме от 1 год. и 4 мес. От тогава правим опити за бебче,  но уви. Аз имам киста на десния яйчник, която беше с размери 48/43 мм, за щастие намалява- след дълга употреба на Диане 35 вече е 12 мм. Но стига толкова за това. Сега малко инфо за мен и Митко - аз съм зодия Телец, а той е Скорпион Twisted Evil - общо взето при нас е весело. Аз обичам да чета, а той да слуша музика.Толкова за сега.
Надявам се скоро всички да се похвалим с  EFP и да се преместим в друг форум, където да обсъждаме радостите и мъките около отглеждането на бебчо. Много целувки и Успех от мен!

# 268
  • Пловдив
Здравейте!От доста време чета всичко в този форум,но чак днес реших и аз да се включа.
Аз и съпруга ми сме на 35г.и от 2год.усилено работим по въпроса за дете,но без резултат.Т.е.имах една бременност точно преди година,но направих спон.аборт в 9 г.с.      Cry    Диагнозата беше-"кухо яйце".От тогава пак нищо.Правили сме доста изследвания и всички са нормални.Аз вече започвам да се отчайвам.

# 269
Здравейте момичета! Wink
Вкючвам се малко късно,но ми е приятно че мога да се запозная "виртуално" с момичета с подобни на моите проблеми.
Аз съм вече на 30г,имам сериозна работа въпреки,че никога не съм гонила кариера,просто така се получи.Зад гърба си имам 12годишен прекрасен брак и чудесен съпруг.Липсва ми само едно....малко хубаво бебче.
В началото не бързахме-бях само на 18,студентка.После оставихме нещата да се получат от само себе си,но уви...Първата стъпка направи съпруга ми-спермограма с ужасен резултат-азооспермия.Удара и за двама ни беше голям.Измина доста голям период от време,в който дори не говорехме какво следва нататък.Много е трудно да избереш пътя-винаги може да сгрешиш,но хубавото е,че имаш възможност за избор,колкото и труден да е той.После се започна с опити за неговото "лекуване",въпреки че бяхме наясно срещу какво се изправяме.Лекари в София,операции и др. кофти неща.Изпратиха ни при лекар в София,където ни гарантираха "че няма да е негърче" /понеже ще ползвам донор/.Тогава се доверих много глупаво на некадърни лекари.За щастие нямам поражения след странна инсеминация , но и за нещастие нямах и положителен резултат.Следваше Варна,понеже е по близо до родния ми град.Отново разочарование при доц.Маркова-в частната клиника докато плащах всичко вървеше долу-горе бързо.Когато дойде време за най-важната част тя беше винаги много заета с инвитрото,което е "нормално" като се сравни сумата за двете процедури.Отново към София...и в момента съм минала първата си неуспешна инсеминация.Ще продължа отново януари-нова година нов късмет! На всичко отгоре аз изпитвам страх от лекари и всичко свързано с тях-инжекции,кръв,изследвания и други такива,но имам страхотен съпруг и знам,че ще направя всичко за да постигна нашето общо пълно щастие!
Това е  моята история-доста ви е позната нали?
Надявам се,че не съм станала досадна Simple Smile
Стискам палци на всички - защото най-доброто е пред нас!

Общи условия

Активация на акаунт