ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ! Какво сме направили до сега?

• 618 914
  • 2 423
  •   1
Отговори
# 1 485
Щом няма кафяво течение, значи кистата не е шоколадова, което е добре.
За първи път чувам, че двете неща биха могли да са свързани..
Кафявото течение т.е като разтопен течен шоколад е от шоколадова киста . Причината да се образува е ендометриоза  (дано я пиша правилно, тая гадна дума  #2gunfire) Затова казвам , че е добре че няма такова течение.
Ема, от 2 години и половина не става нашето бебе Sad (бях ти споменала) до юни миналата година, никой не беше споменал нищо за миоми и такива кисти (въпреки че си имах постоянна болка ..дължаща се на ....?  никой не каза) и до 12.12.2016. ..както писах по-горе.
ПрИ теб как са нещата?

# 1 486
Live_Love, аз съм до кривата круша Laughing Не знам как да продължа и кой път да хвана. Тези дни ще умуваме с ММ.

# 1 487
Здравейте, понякога си мисля, че каквото и да правим, някой горе ни се присмива. Пак се отложи ЗЕТ трансфера, този грип направо ми разказа играта. Sad

# 1 488
Ема , измислихте ли нещо ? Hug
Мама,  недей така да се отчайваш  Hug може да е за добро, апък и един грип ...За 4-5 дни ще отшуми  Hug Гадно е да чакаш,  но поне не е нещо сериозно . Късмет , и бързо да се оправяте!

# 1 489
Live_Love, още не съм била на лекар, но обмисляме още две инсета и ако не стане, след това ще подаваме за фонда. Какво стана с твоето лапаро, а също пребори ли бакретиите от преди това?

# 1 490
Явно и на вас ви предстои важно решение. Дано да го вземете скоро и да се реши проблема. ТовА чакане изнервя.
Моите гадости са изчистени  Praynig Слава Богу.
И аз съм пред трудно решение  ooooh! Къде ,при кого да направя лапарото  newsm78
До края на следващата седмица трябва да имам решение.  Сегашния ми док каза , че е добре това да се случи след Ц . Последно ме прегледа този понеделник (тъкмо по време на О  Tired)
Преглеждам коментари за клиниката в Тутракан, добри отзиви за лекарите има. Въпроса е , доста трудно можеш да си уредиш час . За месеци напред са заети Sad На тел никой не отг  ooooh!
Писах им имейл, ако ми отг добре.
Ако някой може да ми предложи свестен док за лапаро около Б-с  , моля да го направи.

# 1 491
За Тутракан съм чувала добри отзиви, бъди по-настоятелна и не спирай да им звъниш, все някога ще вдигнат. Запази час след цикъл, но преди цикъла си пусни МБ за всеки случай.

# 1 492
Всичко съм правила на 07.02 , всичко е чисто. Въпреки че гаранция там долу няма (за гъбички основно) но е чисто!
Ако ми изкочи час за след Ц няма да се замисля да го приема . Само да не е за април месец  ooooh! Наясно съм че не съм единствена и всяка бърза и лекарите са доста натоварени, но имам надежда.  Знае ли човек.

# 1 493
  • Варна
Явно и на вас ви предстои важно решение. Дано да го вземете скоро и да се реши проблема. ТовА чакане изнервя.
Моите гадости са изчистени  Praynig Слава Богу.
И аз съм пред трудно решение  ooooh! Къде ,при кого да направя лапарото  newsm78
До края на следващата седмица трябва да имам решение.  Сегашния ми док каза , че е добре това да се случи след Ц . Последно ме прегледа този понеделник (тъкмо по време на О  Tired)
Преглеждам коментари за клиниката в Тутракан, добри отзиви за лекарите има. Въпроса е , доста трудно можеш да си уредиш час . За месеци напред са заети Sad На тел никой не отг  ooooh!
Писах им имейл, ако ми отг добре.
Ако някой може да ми предложи свестен док за лапаро около Б-с  , моля да го направи.

Аз не съм запозната с твоя случай и за какво ще правиш лапаро, но мога да помогна с мнение за двама лекари във Варна, при които аз правих - д-р Боби Георгиев в Майчин дом ми прави първата операция за отстраняване на извънматочна бременност, а втората ми я прави д-р Живко Жеков или Желев /така и не го запомних/ в гинекологичното на Окръжна болница. Тя беше за отстраняване на другата тръба, планирана операция. Първата си я платих, понеже беше по спешност и нямах време за реакция, втората в окръжна ми беше по здравна каса. И двете операции минаха отлично /макар и различни, с различни постоперативни периоди/, и двамата доктори са страхотни професионалисти! Трябва да отбележа, обаче, че и двамата са акушер-гинеколози, а не са репродуктивни специалисти Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 12:03 от iskrichkavn

# 1 494
Благодаря ти  Hug Ще потърся инфо и за тях.

# 1 495
  • Варна
Благодаря ти  Hug Ще потърся инфо и за тях.

Успех, където и да се насочиш, ако имаш питанка за Варна, пиши на лични, да не спамим темата Simple Smile  Hug Hug

# 1 496
  • София
Здравейте на всички!  Simple Smile

На 37 години съм, а той на 42, от 2 години опитваме за бебе, но не се получава... След ходене по доктори и след хилядите глупости, на които се наслушах стигнах до болница "Надежда". Разпределиха ме при д-р Димитър Цветков. Засега е следил само фоликулите и правихме спермограма. Тъй като цикълът ми идва на 35-40 дни би трябвало да имам късна овулация. На 23 ден от цикъла фоликулите ми нямаха развитие и ми предписа Дуфастон за 10 дена. На 17.02 имам час за преглед (3-ти ден от цикъла), а на 23.02. имам час за цветна снимка за проходимост на тръбите. Това е накратко...
Пожелавам на всички успех и сладки бебенца в най-скоро време
 Hug

# 1 497
 Live_Love, ако беше от София, веднага щях да те изпратя при моя лекар, за съжаление за Варна нямам наблюдения. Защо се налага лапаро при теб?

Мамаивана, горе главата, чакането е голям убиец на ентусиазма, но по-добре да си здрава по време на трансфер, за да имаш по-големи шансове.

luludi,  имам три неуспешни опита в Надежда. При последният се стигна до хиперстимулация, следствие на която се наложи операция и премахването на единия ми яйчник. Дълго не смеех и да помисля за следващ опит, минаха две години и  след проучване миналата година се насочихме към д-р Лачев. На 09.12 ми беше трансфера на два ембриона и сега съм бременна с близнаци.
Желая ти успех с разпределението им, но съм подробна за да имаш едно наум и да не приемаш всичко с наивност на доверие.

# 1 498
  • София
Live_Love, ако беше от София, веднага щях да те изпратя при моя лекар, за съжаление за Варна нямам наблюдения. Защо се налага лапаро при теб?

Мамаивана, горе главата, чакането е голям убиец на ентусиазма, но по-добре да си здрава по време на трансфер, за да имаш по-големи шансове.

luludi,  имам три неуспешни опита в Надежда. При последният се стигна до хиперстимулация, следствие на която се наложи операция и премахването на единия ми яйчник. Дълго не смеех и да помисля за следващ опит, минаха две години и  след проучване миналата година се насочихме към д-р Лачев. На 09.12 ми беше трансфера на два ембриона и сега съм бременна с близнаци.
Желая ти успех с разпределението им, но съм подробна за да имаш едно наум и да не приемаш всичко с наивност на доверие.

Aneto201, радвам се, че при теб нещата са се подредили, макар и с толкова мъки. Желая ти успешно раждане и здрави и щастливи бебчета.
То от толкова проучване и четене вече не знам къде да отида и кой лекар е добър. Благодарение на всичките проучвания лекарствата, които ми предписваха не съм ги пила и направо отивах при следващия лекар и така...Би ли уточнила при кой лекар си била в Надежда?

# 1 499
luludi, благодаря, от все сърце ти желая успех.  Praynig
Бях при Стаменов.

Общи условия

Активация на акаунт