Любители на Котки Тема 92

• 41 291
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Какво да ви кажа. То не беше гонене, то не беше джафкане. Мариан бие Крис с лапи. Крис го закача и лае. Та така цяла нощ. Не ни оставиха да спим. Кой от коя храна яде, не стана ясно. Мариан пробва кучешката. Крис яде от котешката. Кой е изял пауча също не е ясно. Сега са се кротнали. Крис понеже не може още да се катери по диваните е долу и спи, а Мъро дреме върху облегалката на фотьойла и от време на време наблюдава.

# 31
До колкото ми е известно не трябва да си разменят храните - гранулираните . По тази причина моите се хранят в отделни стаи при затворени врати .

# 32
Привет!
Таня, благодаря за темата   bouquet

Хоп! И ние с Мейзи да се запишем в темата,че изпуснахме цялата предна (сесия)

тук се е насадила на новия икейски стол....много го хареса.
Хихи, и при нас този стол е окупиран отдавна!
Ето, но не мога да вмъкна изображението:
http://prikachi.com/images.php?images/282/7881282M.jpg

# 33
  • София
Таня, питам, защото точно толкова зелени очи има и онзи извънземен трицветен сладур от гр. Нека, дето искам да си го направя мое момче. Вчера ходихме пак, и пак си го видях хубавеца. И тъкмо да го снимам - изведнъж драсна от ръцете ми, щото дойде на пазар едно семейство с истеричаво чихуахуа. Ето натова аз му викам неистово зелено. Убедена съм, че ще се съгласиш с мен, че е красота неописуема. А виждала ли си РИЖАВИ зеленооки котки? отвреме на време срещам по руските сайтове, отначало мислех, че е фотошоп, но ме убедиха, че е самата истина.Обаче не знам дали е въпрос на география или не, т.е. дали се срещат по всички ширини. Много ще им завиждам на руснаците, ако само там ги има #2gunfire

# 34
  • София
Impatiens, добре,че столовете са два, иначе няма да мога да се вредя....госпожицата е безкрайно влюбена във всичко , което трябва да си е само мое Grinning

# 35
При нас столът за компютъра е най-желаното нещо. А съм станала за малко, а някой веднага е захъркал там.

Една днешна снимка на Мони.
Искам го цялото, цялото, цялото!!!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 19:20 от Jerry F

# 36
Jerry F, Белла е станала триста кила.  ooooh! Откакто я кастрирахме не спира да яде, изяжда по 2 пауча задължително, плюс че си има отделно суха храна и си яде от нея, колкото си иска. Понякога е стигала и до 4 пауча на ден ако няма кой да я контролира  ooooh! ooooh!

Мони като го гледам върви по същия път. А как може да е толкова сладко това котеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Окръглил се е и има бая длъжка опашка. Е, не като на Риш, но все пак  Mr. Green

Мнооооооого хубав Янко, изглежда мокър. Да не се е къпал?  Heart Eyes

Относно въпроса с рентгена, не мога да помогна. Не съм запозната с процедурите  newsm78

Обожавам зеленооки котковци, а красавеца на Таня е прелестен  Heart Eyes

# 37
 Bubbly, тук ако някой се размърда Мони е веднага готов на линия, да не би да се раздава папо hahaha Къде събира тази храна. Направо е хамбурско саламче с крачета.
Колкото е ящен Мони, толкова е капризен на храната Янко. А и този месец не са на храна за кастрирани котараци. Кой да предполага, че такъв шишо ще стане Мони  ooooh! Онзи ден си взе в устата една филия хляб и си я скри някъде ooooh!
Янко на около година отслабна и се издължи и се надявам с Мони да е така.

Предполагам и Бела ще се нормализира апетита с месеците Heart Eyes

# 38
# 39
  • София
Една неприлична снимка. Дано не я видят иранските власти. Wink

И една за "пред хората". Laughing

detelistna.4etirilinka, то и на моята очите са й ярко зелени. На слънце..... Wink
Иначе варират. Както и моите са ярко зелени, ама на външна светлина...
Това, поради несъвършенството на човешкото око. Нали знаеш лафа, че "на тъмно всички котки са сиви" Wink

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 20:07 от MayyaI

# 40
  • София
 Joy Joy  JoyMayya,имам една добра и една лоша новина: иранските власти няма да видят неприличната снимка, щото не ми се отваря. А аз няма да видя приличната, пак по същата причина Rolling Eyes кво да се праи. Както казах, ще отговявам като се прибера в Бг със снимките на всичките ви прекрасни дечица. Блазя ти за зеленоокия син; обаче някой да не си помисли, че аз харесвам само зеленооки писанове. Моля-моля, няма такова нещо. Де що е котка, ми е слабост. Че даже и сфинксовете, бедничките, са ми сладки! Дори горките бездомничета, ако бъдат прибрани в дом и нахранени и излекувани, стават неотразими!
 Всъщност, някой виждал ли е котка, която да е грозна?

# 41
  • София
Joy Joy  JoyMayya,имам една добра и една лоша новина: иранските власти няма да видят неприличната снимка, щото не ми се отваря. А аз няма да видя приличната, пак по същата причина Rolling Eyes кво да се праи. Както казах, ще отговявам като се прибера в Бг със снимките на всичките ви прекрасни дечица. Блазя ти за зеленоокия син; обаче някой да не си помисли, че аз харесвам само зеленооки писанове. Моля-моля, няма такова нещо. Де що е котка, ми е слабост. Че даже и сфинксовете, бедничките, са ми сладки! Дори горките бездомничета, ако бъдат прибрани в дом и нахранени и излекувани, стават неотразими!
 Всъщност, някой виждал ли е котка, която да е грозна?

Аз съм виждала. Котка на майка ми и баща ми. Грозно, грозно, че ужасно. Mr. Green И като поживя половин- един месец в дом, като се разхубави, е не е верно. Shocked Полуангорка. Разкошна. Heart Eyes
Иии Wink гледат те, иранските власти неприлични снимки на животни в нета. Joy Joy Joy

# 42
Да платя данък и в новата тема - всички снимки са с прилично съдържание, ирански власти , моля смилете се Grinning

Това е погледа "ти защо можеш да ровиш в моята тоалетна ,а аз в твоята не "  Mr. Green

А това е на госпожицата ваната, да не си помислите ,че е мивка за ръце Grinning

# 43
Котаракът Анди се страхува от банята и не ходи там след един успешен риболов на нашите и
една случка с каракуди.  Grinning Като се сбият с неговата котка Бела и тя бяга и се крие в банята.
Редовно майка ми я намира, спяща в мивката. Grinning

# 44

Общи условия

Активация на акаунт