Любители на Котки Тема 92

• 41 292
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Абе те на иранските власти какво им знае гагата, ние не сме и сънували даже. Ама са седнали на гърнето с меда и не дават никой друг да бръкне. Цялата история много прилича на нашата по Татово време, само че вместо комунизъм тук се пропагандира ислям. Относно фундаменталистите: ами че ние също си ги имаме в Бг. Ще кажете, няма такова нещо? Я си помислете за нашите футболни ултраси: прости, тъпи, комплексирани и готови да бият и убиват в името на нещо си. И понеже в глутница се чувстват голяма работа, стават опасни на квадрат. Ми на тия тъпанари им трябва само някой, който да ги яхне и подкара накъдето си иска.
Така, мисля, че изясних схемата, по която се получава, само заменете фенство с ислям. Прости и жестоки хора има по цялата планета.

Jack, няма от какво да се коркаш, щом си снимал откъм подходящата страна Joy Joy Joy Иранските власти ще спят спокойно тази нощ Peace Твойта писа направо е готова да продума, такъв изразителен поглед има. Сладурката тя.

Mayya, виждаш ли, как потвърждаваш моите думи.Само един месец й е трябвало на душичката. Някъде бях гледала снимки, на които показват преображението на клошари : изкъпват ги, обръсват ги , обезпаразитяват ги и ги обличат в скъп костюм. На един даже лула му бяха сложили в устата. Не би ви дошло наум, че предния ден тия хора са спяли в кашони. Жалкото обаче е, че най-вероятно клошарите наследващия ден пак са отишли на улицата... Светът е пълен с несправедливост Sad

# 46
  • София
Здравейте, муцунки (човешки и котешки)  Hug

Не сме се включвали отдавна и затова плащаме данък:
https://cdn.bg-mamma.com/5PlM/30158110_3651cf1a

При нас операцията по кастриране и премахване на херния беше в края на ноември, но май ще трябва пак да се подлагаме на операция, защото пак има топче на същото място, на което беше хернията. Според лекарите може да не е херния, а някакво масно натрупване там, където са завършили шевовете, но аз като го опипвам ми се струва едно към едно със старата херния плюс че с лек масаж изчезва за кратко. Ще правим ултразвук, за да сме сигурни какво е. Нали няма да я упояват за такова изследване? Аз малко се стресирах като чух и забравих да попитам  Embarassed

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 02:51 от Bubsyn

# 47
Ако стои мирна не би трябвало да се наложи, най-много да й обръснат коремчето .

# 48
  • София
Bubsyn, на ехо не виждам никаква причина да я упояват. На мен до сега не ми се е случвало. Котките си заемат поза, от която не се притесняват от ехото. Ако искат да й дават обща упойка, пиши. И аз и други потребители можем да те пратим при лекари, които не им е необходимо това(обща анестезия). Естествено, ако искаш. Peace    Красавица си имаш!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

detelistna.4etirilinka, ама ужасно грозн а беше. Joy Даже аз им казвам: ама при толкова много котки, как можахте да приберете най-грозната. Шегичка. Laughing
За бездомните хора темата е много обширна и в известен смисъл безсмислена за сега. А и не е по темата. Иначе съм абсолютно съгласна с теб.  bouquet  

# 49
  • София
Ако стои мирна не би трябвало да се наложи, най-много да й обръснат коремчето .
А на "нас" не го бръснаха newsm78.

# 50
  • София
Благодаря ви за бързите отговори  Hug

# 51
Много хубав подарък! При нас се ползва най-редовно  Simple Smile

Да платя данък с нови снимки, но при нас са от съботното слънце Simple Smile

Скрит текст:

# 52
  • София
Impatiens, що в скрит текст най-хубавите снимки??? Ааа, съблазняваш ни, а? Hug

# 53
Ами, за да не заемат място и да се товари страницата  Simple Smile Навик ми е станало.

# 54
  • София
 Mr. Green Heart Eyes
===========================================

Момичета, може ли помощ да окажете?

Преди време записах сайт от тук за снимки като албумче.  Имаше в средата едни, около тях други. Скъсах се да ровя кой ми го беше пратил в предишните теми, ама не мога да намеря. Embarassed
Дамата беше пуснала такова албумче.

Да се сещате? Че намерих на Маци стари снимки и искам да й направя албум и да остане тук, знаете защо.
 Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 09:31 от MayyaI

# 55
Хоп и ние в новата тема с вече кастрираната госпожица Лана Hug
Скрит текст:
   много обича да се гушка с приятеля ми  Heart Eyes

# 56
  • София
Ух, любима Лана. Heart Eyes
А ако е удобно, при кого се кастрирахте?

# 57
Кастрирана е в Свищов. Студенти сме и двете котки си ги намерихме тук. В малък град като Свищов нямаме голям избор, много се радвам, че намерихме страхотен ветеринар. Иначе трябваше да ги водим в Русе за кастрация. Аз съм от там и в края на тази година котките ще живеят с нас в Русе. Дано и там да си намерим ''нашия ветеринар''.

# 58
  • София
NeliD, благодаря за инфото. Да запишем името, адреса и тел на вет на 1-ва страница? Нали за това е темата. Хората да се ориентират по-лесно къде. Дай на Танчето координатите, ако искаш. Peace То, от вашия район си имаме възкръснало коте.
Ама "майка" му не е писала скоро тук. Hug

# 59
Не се бях сетила, благодаря, че ме подсети  Hug Сега ще пиша на Таня.

Общи условия

Активация на акаунт