Любители на Котки Тема 92

• 41 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Ъпдейт за Оливър.
5,300 кг, 8 месеца.
Днес го водих за хапче и взех едно за следващия път, да се помъча да му го дам сама.
Питах за яденето на боклуци. ( doh ) Каза ми, че хартията и салфетките е що годе
безопасно, но да го пазя от найлон, конци и разни твърди неща, които не се разграждат.

Също пак питах за сълзенето на очетата, че понякога целият се омокря.
Каза, че най-вероятно е алергия към нещо - прах за пране, препарат за под, ароматизатори...
Нещо го дразни и трябва да следим какво е.  Rolling Eyes

# 63
Да покажа любима поза и място за заспиване:

# 64
Ех, че сладко мишле Heart Eyes

# 65
Хъни, за сълзенето на очите не се притеснявай май всички британци са така... Аз по едно време реших ,че има проблем и го водих при ветеринар ,който ми опъна сума пари за котешки капки, мехлеми.... и нямаше никакъв ефект  освен ,че му се затвориха и двете очи .Накрая отидох в човешка аптека и обясних на жената там за проблема , тя ми даде капки "тобрекс" мисля се казваха и след няколко дни беше чисто нов. При следващо ходене при вета му казах ,как "излекуваха" котенцето и той тогава ми мрънкаше ,че британците понеже нослетата са им по спеснати ...сълзния канал май бил по къс... нещо от рода... абе с две думи така ще е . От тогава не сме имали проблем, сълзят от време на време даже нещо черничко като гурелчета се явава ,махам ги ...и така.  Wink

Докато съм писала тоя дълъг чаршаф се е появило едно мъниче  Heart Eyes  ми много сладкоооооооо Heart Eyes

# 66
O, какво сладурче!  Heart Eyes

# 67
Какво сладко бебенцеее Heart Eyes

# 68
Тя и моята има гурли и аз ги почивствам .Много сладко мъниче наистина  Heart Eyes

# 69
То гурелите са си гурели. Чистим си ги.
Но понякога има сълзи, чак му се затварят очите.
Става мокър целия от сълзи.  Rolling Eyes
На мен ми казаха, че дори да взема капки, ефектът ще е временен.
Гурелите били нормални, а якото сълзене било от някакъв препарат,
който му дразнел.

"Ама и с гурелчета съм си бузльо."  Mr. Green

# 70
  • София
Нашата пък се оказа, че е с "фабричен дефект"  Grinning Няма слъзни канали на лявото око, нито един Crossing Arms В клиниката казаха, че не са виждали такова нещо досега, но пък не е нещо опасно, просто ще си "плаче" с едното око и ще събира често гурелчета  Rolling Eyes

Едит: поне е по-малката беля - липсващите са отходните, че ако нямаше входни няма да има естествено овлажняване на окото и щеше да се наложи да капем изкуствени сълзи непрекъснато през целия ден

# 71
Така спят щастливите котета  Heart Eyes

# 72
Говорейки за спящи котки -
да поспамя още малко...  Mr. Green

# 73
  • Варна
В момента Мила е в немилост.  Twisted Evil Предварително се е скрила зад леглото.
Мага има дълбока резка на носа.

# 74
  • София
В момента Мила е в немилост.  Twisted Evil Предварително се е скрила зад леглото.
Мага има дълбока резка на носа.

Нормално. Разбират се кой, кой е. Wink По-точно коя, коя е. Heart Eyes

Много големи сладурчета сте показали! Heart Eyes

Момичета, нещо с моя проблем с програмата за снимки?

Общи условия

Активация на акаунт