Любители на Котки Тема 92

• 41 307
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес водихме нашата красавица на ветеринар. Да я похваля, много добре се държа, а и всичко беше наред.  Сложиха й ваксина и ще говорим скоро и за кастрация.

# 76
MayyaI , може би става въпрос за snimka.bg ?

# 77
Момичета, нещо с моя проблем с програмата за снимки?
Уфф, и аз не мога да се сетя... newsm78

# 78
Мая, в snimka.bg могат да се правят албумчета и там в страницата от дясно има линк, с който може да се копира албума и да се постне във форум. Аз бях направила така, без да искам

# 79
  • Sofia
Здравейте, пак съм аз...

Моята Сузи започна да ходи по голяма нужда, но само по веднъж на ден, апетита си е нормален-както преди. Почивните дни майка ми си беше в къщи и тя беше много доволна, но от вчера не е вече в къщи и Сузи пак отказва да ходи до тоалетна newsm78

Не знам вече какво да правя, инати ли се, тоалетната ли не й харесва, усеща липсата на майка ми ли... ще ме побърка това коте вече. Tired Tired
Вчера забелязах странно поведение, от време на време се търка във вратите или стените newsm78 newsm78

# 80
  • София
Според мен е нормално да ходи по голяма нужда 1 път на ден. Мъро също е така, че и повечето хора са така. Всъщност Мъро и по малка нужда ходи 1 - 2 пъти дневно, предимно когато и ние сме с него.  Grinning

Майя, не ми стана съвсем ясно за какво албумче говориш - дали е оформено като истински албум и се разлиства или са много снимки на едно място? Ако е първото не мога да помогна, но съм сигурна, че има и такива. За втория вариант са много възможностите - snimka.bg, album.bg, flickr.com и много, много други, но трябва да си направиш регистрация. Фейсбук също е вариант.

Пък аз се чудя дали не ми се е развалил нещо монитора?  Wink  Само сиви котки видях на последните 1-2 страници!  Grinning Покажете и нещо друго за цвят!  Laughing

# 81
  • София
Здравейте, пак съм аз...

Моята Сузи започна да ходи по голяма нужда, но само по веднъж на ден, апетита си е нормален-както преди. Почивните дни майка ми си беше в къщи и тя беше много доволна, но от вчера не е вече в къщи и Сузи пак отказва да ходи до тоалетна newsm78

Не знам вече какво да правя, инати ли се, тоалетната ли не й харесва, усеща липсата на майка ми ли... ще ме побърка това коте вече. Tired Tired
Вчера забелязах странно поведение, от време на време се търка във вратите или стените newsm78 newsm78

Кастрирана ли е? Моята по принцип се търка много, но когато е разгонена, се търка повече от обикновеното.

# 82
  • Sofia
кастрирана е да

# 83
Привет на всички прекрасни котки и котараци. Страшно са сладки всички, само да ги мачкаш и гушкаш.
Аз се извинявам, че нахлух в темата с въпроси, а не мога да пиша редовно. Но освен на котаранчо съм горд собственик и на един брой първокласник и въртележката е пълна. Опитвам се да ви чета и ми е много полезна всяка споделена информация - особено за храненето.   bouquet

Котаракът се чувства добре, с определени странности в поведението си Simple Smile. Излиза вечер, когато навън се стъмни и се гушка, гали, мърка, играе, истинска котка мечта. Снощи беше голяма изненада да вляза в хола и да го намеря да спи на дивана, а не под дивана. През деня обаче, когато не съм в къщи пак се крие на неговите си места и дори и мъжът ми да си е в къщи си седи скрит. Само в неделя ми прави компания да чистим заедно и дори се опита си хване птиче през отворения прозорец. Естествено прозорецът моментално беше затворен Simple Smile. Иначе вече яде, снощи дори обираше паднали трошички кашкавал по пода и е много чист и възпитан. Имам и снимки, но не мога да намеря време и за тях. Скоро ще се опитам да ви го покажа в цялата му рошава прелест.

Хубав и спокоен ден!

# 84
При отъркване на мустачките, котките отделят миризма, която само те си усещат и така
маркират територия. Когато се омилкват в нас, ни бележат като техни стопани и познати.
А ходенето до тоалетна е нормално 1 път на ден.

# 85
Ето, нещо различно от сиво, да ви покажа предишната ми котка, всъщност котарак. Много палав, инатлив, пазещ територията си. При нас беше от бебенце, може да изровя снимки по-натам.

# 86
  • София
Хайде и от мен малко не сиво.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

_Jack_, addicted2UKalinass, Танче, , не мога да вербализирам искането си. Не става въпрос точно за албум. Снимките бяха направени като калейдоскоп. Не са една след друга, а една централна и около нея още много други. Сега се сещам, че може да е било в друга тема, но определено бяха снимки на котка. Предвид, че изчетох всички предишни теми, а не намирам поста, явно е друга тема. Ако някой може да ме разбере и знае програмата, не ме жалете, пишете. Wink hahaha 

# 87
Как сладко спи Маци , да ти се прииска да си легнеш до нея  Heart Eyes  MayyaI ти провери ли тези сайтове дето ти казахме ние ?

# 88
Маци е прекрасна Heart Eyes Heart Eyes  Hug

# 89
Вашите котки играят ли си с акитата си? Embarassed Как да отуча котката да си играе с фекалиите си? Като видя, че го прави и се карам и не давам, но тя пак си намира начин когато мен ме няма.
Другия проблем е че и мирише устата Embarassed Едва ли е свързано с лошата игра, защото доколкото виждам не ги яде, но до преди един месец не и миришеше. Каква може да е причината за лошия дъх и какво може да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт