Любители на Котки Тема 92

• 41 318
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Вашите котки играят ли си с акитата си? Embarassed Как да отуча котката да си играе с фекалиите си? Като видя, че го прави и се карам и не давам, но тя пак си намира начин когато мен ме няма.
Другия проблем е че и мирише устата Embarassed Едва ли е свързано с лошата игра, защото доколкото виждам не ги яде, но до преди един месец не и миришеше. Каква може да е причината за лошия дъх и какво може да се направи?

Може да е от нещо, което яде. Или другият вариант е проблем със стомаха или зъбите.

# 91
Вашите котки играят ли си с акитата си? Embarassed Как да отуча котката да си играе с фекалиите си? Като видя, че го прави и се карам и не давам, но тя пак си намира начин когато мен ме няма.
Другия проблем е че и мирише устата Embarassed Едва ли е свързано с лошата игра, защото доколкото виждам не ги яде, но до преди един месец не и миришеше. Каква може да е причината за лошия дъх и какво може да се направи?

не, не се е случвало.

# 92
  • София

Може да е от нещо, което яде. Или другият вариант е проблем със стомаха или зъбите.

+1.

# 93
За акитата - не ми се е случвало. Може би ги изчиствай веднага след като се изака.

За лошия дъх - храна променяла ли си? Може би наистина вет да погледна коремчето и зъбите.

# 94
  • Sofia
Мъро не си яде акитата, но Крис, кученцето, яде акитата на Мъро Sad И от събота, откакто е у нас не съм изхвърляла акита. Първо мислехме, че не ака, а се стиска, но снощи видях Крис да рови в котешката тоалетна и да търси. И му пишка в котешкото легло Sad

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 07:42 от Ani Ka

# 95
  • София
Мъро не си яде акитата, но Крис, кученцето, яде акитата на Мъро Sad И от събота, откакто е у нас не съм изхвърляла акита. Първо мислехме, че не ака, а се стиска, но снощи видях Крис да рови в котешката тоалетна и да търси.

При децата имаше такова заболяване. Хапват това, онова Mr. Green. Ама е било едно време. В момента не мога да се сетя за какво заболяване ставаше въпрос. Някаква авитаминоза беше. Ама това миналият век, бе хора. Shocked

За котки??? Хайде, ще питам. Ама на колко години е котето? С какво се е хранило? Пие ли вода? Давайте повече инфо, че и без това дистанционно е трудно да се каже... Simple Smile

# 96
Единият ми кон си ядеше акитата за известен период след като го взехме при нас. Но след качествена храна и добавка на витамини - спря. Но тук май става въпрос за друго, защото е игра, а не ядене.

# 97
Има случаи когато кастрирани котета се разгонват и от двата пола. Скоро бях писала за проблем с поведението на коте, оказа се че единия тестис бил заседнал в коремната област и с кастрацията не са го извадили. Имапе проблемно повечедение, свързано с некастрирани котета, сега са правили втора операция коремна да го махнат и чакаме резултати с корекция в поведението. Също коте може да не ходи по нужда ако тоалетната е мръсна.

# 98
Здравейте, дами! Да ви покажа пак Лана Сладурана . 

# 99
Малките кученца ядът своите или чужди изпражнения , трябва да се коригира като поведение иначе когато му дойде време за разходки ще има да яде , да не говорим ,че налитат и на човешки .
Относно котето дето си играе с акото, има ли някакви играчки , например топчета . Ако няма , може би просто иска да си търкаля нещо . А миризмата може да е свързана с проблеми със стомаха, със зъбите, с не добро усвояване на храната , трябва да каже доктор .

# 100
И ние имахме куче на село, което си ядеше акото.
Явно е често срещано.  Rolling Eyes

# 101
  • Варна
Колкото пъти видя резката на маговия нос, толкова пъти ми идва да напердаша кафявото таби.  Twisted Evil

Смятайте колко е зла с малката-сипвам да ядат, а Мила идва специално да "заравя" храната на Мага.
През това време Женка назобва колкото може да поеме от нейната и на Мила храната.

# 102
Тъжим за тати...  Confused

П.С.Доста му харесва да спи на чантата от лаптопа.  Grinning

# 103
  • София
Момичета, нашият котанчо май проявява първи признаци на разгонване. На около 6 м. трябва да е вече. Кажете какви са признаците, че все женски сме имали и не знам как е при мъжките. Нощем е по-неспокоен става по 3-4 пъти през 2 часа и си приказва сам. Не мяука много силно, по-скоро бих го нарекла мърморене това неговото. Но определено иска да ни събуди. Само храната малко го поукротява.  Laughing Laughing

# 104
Това е две в едно - хем клюкарства с кого си пиша, хем си топли дупето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт