Любители на Котки Тема 92

• 41 521
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,  търсим си коте на 2-4м, не държим на порода,  дори преспочитам красиво маахленче,  което няма специални изисквания към храна и грижи за козината и др.. Но явно не уцелихме времето и ще трябва да изчакааме пролетните котила.  Ако някой има информация за котета във Варна може да ми пише ЛС

# 166
Зайченцето бяло, ама то моето котаче е същото като твоето!  hahaha

Ние с КитКат си живеем добре, обичаме се, гушкаме се, хапем се, драскаме се (или поне някои от нас хапят и дрaскат други  Crossing Arms ). Преди няколко дни буквално ми скъса кожата на крака. Не беше виновна де, просто падна и се опита да се хване за мен... е хвана се - сигурно 10см доказателство имам.  Crazy
Забавно ни е.

КОТЕ, преглеждай обявите в OLX, Базар, Ало.бг. Аз моето Кити така го открих.  Simple Smile

# 167
  • София
LilaC, и моята много мрази куфари. Освен, че веднага ляга в тях, преди няколко месеца си взех куфар какъвто искам. От плат. На другият ден беше разръфан и "яден".
Тук, момичетата знаят: веднага бой, бой, бой и в затвора със стог тъмничен режим. Mr. Green
Сега, да не си помислиш, че е истина. Така само се заканвам. От далеч. Wink

KOTE, аз също съм за О еЛ еКС, както е писала  Ice Queen. А пък ако изчакаш някой и друг месец, няма да можещ да се отървеш от предложения. Hug

# 168
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Анна не се обади,  Thinking какво ли е станало с Тобчо? Rolling Eyes

MayyaI  Hug, как е Златинчето?

# 169
  • София
Анна не се обади,  Thinking какво ли е станало с Тобчо? Rolling Eyes

MayyaI  Hug, как е Златинчето?

И аз се чудя какво е станало С Тобчо. Дано има още живот душичката. Praynig

Профи,
Златинка е..., ами не знам, как е. Искам да отида да й вземем кръв, ама горкото животно така е наплашено, че като посегна с ръка към нея , тя свива уши и цялата се стяга. И си мисля : защо да я мъча още и още??? Знаеш, ПРОФИ, аз съм последният човек, който би стимулирал пасивността, ама някои неща имат и голям емоционален аспект. Вече не се гали, не спи с мен, страх я е от мен. Ходили сме на вет всеки ден около месец и половина. С преливания, инжекции, всичко. Ако й е писано да умира, по-добре да е в ръцете ми и спокойна, а не да е някое наплашено коте.
Сега няма да мога да й кача снимка, така че утре. Hug Heart Eyes

# 170
  • София
Нещо от сега:

Скрит текст:

И защо никога не иска да позира не знам. Mr. Green

Скрит текст:

# 171
  • София
Тинтири-Минтири, ама много голям пазител н а имуществото си имате. Laughing
При кого ще е кастрацията? Би ли споделила? И как е минала?
От нас: живи и здрави! Heart Eyes

В крайна сметка реших да се доверя на нашата си лекарка - д-р Георгиева от Абалон Вет. Много сме доволни до момента от нея, а и имаме няколко приятели, чиито котета са кастрирани при нея и всичко е минало идеално. Говорихме дълго по въпроса, прави козметичен шев, няма да сваляме конци, дава антибиотик с удължено действие, и така. Ох, искам вече да е минало и заминало  Sad

# 172
Здравейте,  търсим си коте на 2-4м, не държим на порода,  дори преспочитам красиво маахленче,  което няма специални изисквания към храна и грижи за козината и др.. Но явно не уцелихме времето и ще трябва да изчакааме пролетните котила.  Ако някой има информация за котета във Варна може да ми пише ЛС

Може да провериш и в страниците за спасяване на животни във ФБ. - "Порода любов" и други такива.
Повече имат кученца, отколкото котета, но 100% ще се появи нещо. Спасяват ги, лекуват ги и после
са готови за осиновяване.

# 173
LilaC, и моята много мрази куфари. Освен, че веднага ляга в тях, преди няколко месеца си взех куфар какъвто искам. От плат. На другият ден беше разръфан и "яден".
Тук, момичетата знаят: веднага бой, бой, бой и в затвора със стог тъмничен режим. Mr. Green
И понеже възпитаването не ми е силната страна,накарах мъжа ми да си поговори по мъжки с виновното лице.
Надниквам и виждам какво се случва.Малкият получава енергичен масаж по ушачки и бузки,а мъжът ми му говори:"Браво,на тати смелото момче!То си обича семейството и се бори да сме всички заедно.Ти си смел,майка ти е пъзла.Джордж(на съседката)чака само да запалят колата,да се разплуе на седалката и да отпрашат заедно.А теб майка ти не те взима с нас,щял си да се стресираш.С кеф да й опикаеш куфарите".Котът мърка съгласно и дава шийка да го почешат.
Сега крия куфарите по тераси и гардероби,докато ги напълня.Когато заспи или гледа новини(за Джоузеф говоря,не за мъжа ми),тайно смъквам куфарите в колата.

# 174
Много целувки по хубавата муцунка на Златина Heart Eyes

# 175
Калпазанщини hahaha И тук се харесват куфарите.
Мони репетира три нощи как да си отвори шкаф в кухнята, да се качи на втория рафт и да си свали храната.
Не успя, но хвана и разсипа ръжта и ориза.
А как се чисти ръж и ориз от мокет в 4 часа сутринта без прахосмукачка ooooh!

# 176
В този ред на мисли, Оливър е намерил зрънце леща и чувам в 2 часа през
нощта как го мятка  Grinning

# 177
  • София
Ама то и моята котка е еена чистница....зъбите си чистила през нощт! Всичките клечки бяха разпилени из цялата кухня.... Confused

# 178
Моята се научи да се качва на аспиратора в кухнята и от там ме наблюдава какво правя . Шкафове до сега не е отваряла там, но шкафа за обувки редовно го проверява  Crazy

# 179
  • София
Kalinass от Златинка имаш мляс, мляс. Така прави като я целувам.

И понеже възпитаването не ми е силната страна,накарах мъжа ми да си поговори по мъжки с виновното лице.
Надниквам и виждам какво се случва.Малкият получава енергичен масаж по ушачки и бузки,а мъжът ми му говори:"Браво,на тати смелото момче!То си обича семейството и се бори да сме всички заедно.Ти си смел,майка ти е пъзла.Джордж(на съседката)чака само да запалят колата,да се разплуе на седалката и да отпрашат заедно.А теб майка ти не те взима с нас,щял си да се стресираш.С кеф да й опикаеш куфарите".Котът мърка съгласно и дава шийка да го почешат.
Сега крия куфарите по тераси и гардероби,докато ги напълня.Когато заспи или гледа новини(за Джоузеф говоря,не за мъжа ми),тайно смъквам куфарите в колата.

hahaha hahaha hahaha
Браво, на мама смелото момиче. Wink

Jerry F
Калпазанщини hahaha И тук се харесват куфарите.
Мони репетира три нощи как да си отвори шкаф в кухнята, да се качи на втория рафт и да си свали храната.
Не успя, но хвана и разсипа ръжта и ориза.
А как се чисти ръж и ориз от мокет в 4 часа сутринта без прахосмукачка ooooh!

Ама ти сега. ooooh! Що подслушваш Мони през нощите? Друга работа нямаш ли си. Laughing Laughing Laughing

Hunny_bunny, и за теб важи. Абе, вие не спите ли през нощта? Wink Joy

Ама то и моята котка е еена чистница....зъбите си чистила през нощт! Всичките клечки бяха разпилени из цялата кухня.... Confused
И кога да си чисти зъбите, ако не е през нощта??? Shocked Wink През деня...котешки задължения, едва смогва. Та поне през нощта да си обърне малко внимание. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт