Любители на Котки Тема 92

• 41 636
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Вместо  такова боди дали не е възможно и с една марличка и с цитопласт някакъв да се залепи за козината. Ако на може после са се отлепи от козината, просто с ножичка да се изреже,така или иначе около операцията е обръснато. Всъщност една позната от Бургас ми разказваше, че тяхната котка е била с превръзка след операцията. Аз се заслям сега, че като кастрираме тази седмица селската котка в къщи ще има хора половин ден, все пак децата ходят на училище, аз съм на работа.....или ще взема да намеря някои бебешки гащи от малкия син и да м резна дънцето.....

# 316
След кастрацията на Ахил вета му сложи една фуния на главата. Три дни стоя с нея и после я махнахме. Нямахме проблеми. Даже очаквах да се нерви на фунията, но изненадващо за мен си я изтърпя стоически. Иначе се събуди от упойката много бързо. Стоя при ветовете още няколко часа да го наблюдават и си го прибрахме вечерта вкъщи. Много се притеснявах от тази кастрация, а истината е, че по никакъв начин не я усетихме. Сутринта си беше същото диване, беснееше из къщата.

# 317
Моят мушмурок още се седи некастриран. Честно да ви кажа, май-май ще си чака годинката другия месец.

# 318
  • In a surreal moment!
Аз кастрирах 4 женски котки и 1 котарак. От женските само 1 успя да разкъса от близане и дърпане конците си. При това е била непрекъснато под човешко наблюдение. Риск има, а бодито ми се вижда добра идея. Радвам се и ви благодаря, че научих за него, макар и по-късно все може да ми потрябва, ако нашите се навият на кастрация на Жълтуша.

Касита - ако няма да го ползваш за разплод те съветвам да кастрираш без да отлагаш, после става наистина нетърпимо, че и миризливо. При мъжките не е кой знае каква интервенцията в сравнение с женските, не се плаши.

# 319
Оливър почва леко да ме тревожи. Разбирам, че е нормално да се скубе сега,
но козината му пада много! Цялото легло е в косми. Като му дръпнем
козинката и пада по толкова, че след 3-4 дръпвания имаме кичур.  Rolling Eyes

# 320
Не, в никакъв случай няма да го ползвам за разплод, защото едва ли ще успея да му намеря такава прекрасна булка, шегувам се, но и не виждам защо да не изчакам да навърши годинка, когато е спокоен, не дава признаци на разгонване и му остава месец до рождения ден.

# 321
  • София
Hunny_bunny, и Кара изведнъж започна много да се скубе. Решим често и се замислям за фурминатор

# 322
Хъни, Оливър британеца ли е ?  Не искам да те плаша ,ама моят като почна миналата пролет до сега не е спирал , даже не е намалявал тоя космопад  ooooh! ... видяла съм се в приключение  ooooh! .... ресане ,витамини, всеки ден прахосмукачка ....нищо не помага ...а уж късокосмести...откъде извират тия космаци идея нямам  newsm78

# 323
Съседите отдолу палят печка и нашата стена буквално пари. Вижте я Вики как се е облегнала да се грее hahaha

# 324
Хъни, Оливър британеца ли е ?  Не искам да те плаша ,ама моят като почна миналата пролет до сега не е спирал , даже не е намалявал тоя космопад  ooooh! ... видяла съм се в приключение  ooooh! .... ресане ,витамини, всеки ден прахосмукачка ....нищо не помага ...а уж късокосмести...откъде извират тия космаци идея нямам  newsm78

Да. Британец. Досега все го хвалех как не се скуби и как не усещам, че имам котка и сега
като се почна едно скубене! Епично! Не мога да си почистя палтото от косми, въпреки че
той няма допир с него. Направо е ужас! Ние имаме една четка, но не може да обере добре
космите. Чудя се, ако го изкъпя как ще е?  newsm78 Защото колкото и да ги дърпаме - все
пада. Няма спиране.  Rolling Eyes

# 325
  • Варна
Hunny_bunny, и Кара изведнъж започна много да се скубе. Решим често и се замислям за фурминатор
Доста косми сваля фурминатора. У нас, обаче, проблемът с космите не е решен с него-може би защото котките са три.

За котешките тоалетни от Лидл да ви кажа-от утре са на промоция. Тъкмо е на ред да купуваме за прайда.  Mr. Green

# 326
  • София
Прочетох, че и в Кауфланд е на промоция, но аз предпочитам тази от Лидл.

Съседите отдолу палят печка и нашата стена буквално пари. Вижте я Вики как се е облегнала да се грее hahaha

Сладурана!  Heart Eyes

# 327
Има ли някоя от тези тоалетни на Лидл, Кауфланд или ДМ, която мокрото да става на топка? И колко излизат приметно 5 л.?

# 328
Има ли някоя от тези тоалетни на Лидл, Кауфланд или ДМ, която мокрото да става на топка? И колко излизат приметно 5 л.?

DM имат икомомична, 8 кг. 5.60 лв. имат ароматизирана по-скъпа, не помня колко точно.. Сега съм взела бяла, която не става на топчета, но е много лека, 8 лв. Сега е за смяна, че се е вмирисала но видимо изглежда като чиста.

# 329
  • Варна
Кауфландската е кафява. И заради това остават кални следи по бели мивки.  Laughing
Лидълската е по-добра. Не е върха на сладоледа, но на мен ми върши работа-изгодна ми е за цената и цвета си. Laughing Че и топчета прави.

Общи условия

Активация на акаунт