Тониращ балсам?

• 1 719
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! В момента сменям цвета от червено на русо и се чудя освен всичко останало дали да си взема и тониращ балсам  Thinking Всъщност след боя ли се ползва или между боите, за да поддържа цвета? Видях различни марки и цветове на тониращи балсами, но се чудя сиво ли да взема, за да тонира жълтеникавия ефект от русото... Някой да сподели опит?  Praynig Пише, че е без амоняк и оксидант, но дали изсушава допълнително?

# 1
  • Варна
Здравей,

Аз използвам тониращи балсами. Най-често на Престиж и съм доволна от тях.
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … ;order%5B%5D=real.
Миналата седмица даже ползвах един от сивите нюанси, за да убия оранжевеещия отенък на косата ми и се получи много приятен цвят. Ползвала съм и новите балсам оцветители, които се продават в Лили, но не се сещам в момента как се казваха. От тях също съм доволна.

# 2
Здравей,

Аз използвам тониращи балсами. Най-често на Престиж и съм доволна от тях.
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … ;order%5B%5D=real.
Миналата седмица даже ползвах един от сивите нюанси, за да убия оранжевеещия отенък на косата ми и се получи много приятен цвят. Ползвала съм и новите балсам оцветители, които се продават в Лили, но не се сещам в момента как се казваха. От тях също съм доволна.
А кога го ползваш? Между боядисвания или след боядисване веднага може?

# 3
Много марки имат тониращи шампоани и балсами за руси коси. Аз ги използвам между боядисванията, когато цветът почва да пада. Но ако все още имаш червеникави оттенъци и не си махнала напълно червеното, само тониращ шампоан и/или балсам няма да помогне. Те вършат работа, кога вече си постигнала желения рус цвят.

# 4
Много марки имат тониращи шампоани и балсами за руси коси. Аз ги използвам между боядисванията, когато цветът почва да пада. Но ако все още имаш червеникави оттенъци и не си махнала напълно червеното, само тониращ шампоан и/или балсам няма да помогне. Те вършат работа, кога вече си постигнала желения рус цвят.

Махнах го, просто останаха едни отблясъци жълто-оранжеви, може би до 2-3 боядисвания ще се изчистят и те, но до тогава ми се искаше да пробвам с тониращите балсами. Сега като каза и за шампоаните, ще потърся и тях. Мацам се и после ще се отчета какво е станало   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт